kuruz Posted November 2, 2016 Report Posted November 2, 2016 Radomir promenio misljenje, do jaja mu je Atlas...od sledece sezone covek ce navijati za Siti. laži i izmišljotine Quote
Bernard Panasonik Posted November 2, 2016 Report Posted November 2, 2016 Covek je brutalan biznismen. Čovek je savršen spoj, muzičara, fana i biznismena. Potpuno je posvećen svom bendu i pokušava da ga promoviše na sve moguće načine, šta je tu loše? Večeras sam išao do burazera od tetke, koji je Metallicu slušao u srednjoj, a kasnije se uglavnom okrenuo nekoj drugoj muzici i u sred slušanja nekog Beastie Boys koncerta mi kaže: "E. naleteo sam na ovu novu Metallicu, nije to uopšte loše". Ja mu onda pustim i ovu "Atlas Rise", on u fazonu, pa i ova je ok, uglavnom, čovek se živo zainteresovao, kada će ceo album, hoće li biti još spotova i sve po redu... Čist primer da Larsova strategija itekako daje rezultate. Ovim tempom će celu zimu izbacivati spotove i podgrejavati priču oko albuma, dok će npr. u to vreme gore pomenuti Testament biti davna prošlost, što leži negde u prašini hard diskova 1 Quote
HUMAN Posted November 2, 2016 Report Posted November 2, 2016 I Anastasija i Veljko će nositi majicu sa novim albumom, i svi će biti srećni i zadovoljni. 3 1 Quote
vudun Posted November 2, 2016 Report Posted November 2, 2016 u jućub plejlisti Tuđmanin, Metalika, malo Maminjo, pa opet Metalika. Quote
Descender Posted November 2, 2016 Report Posted November 2, 2016 Šta ja znam, meni je kul Atlas, sasvim ok stvarčica sa pojedinim sjajnim elementima, mogla je biti mrvicu konciznija, ali pristojno je to. Moth Into Flame monstruozno dobra, dosad sam jedino razočaran sa Hardwired. Generalno, hiljadu puta je bolje nego što sam očekivao, sviđa mi se pravac koji su zauzeli za novi album. Svjetlosnu godinu ispred DM, osim ako sve ostale ne budu smeće. Quote
Јарослав Posted November 2, 2016 Report Posted November 2, 2016 realno je stvar trebala da traje tri i po minuta Quote
Descender Posted November 2, 2016 Report Posted November 2, 2016 Većina matorih bendova boluje od toga da im pjesme traju najmanje 30% duže nego što bi trebalo. Kad dostignu taj status niko u studiju ne smije da im kaže da ne kenjaju u nedogled, već da snime album od 50-ak minuta ko ljudi i dosta. Opet, Moth + Atlas > DM. 3 Quote
kuruz Posted November 2, 2016 Report Posted November 2, 2016 Hardwired sjajna pesma, Moth isto, ova slabija ali i ja sam generalno zadovoljan zasad Quote
Јарослав Posted November 2, 2016 Report Posted November 2, 2016 (edited) od užasne ka slabijoj, na kraju će da bude odlična do kraja sezone za siti Većina matorih bendova boluje od toga da im pjesme traju najmanje 30% duže nego što bi trebalo. Kad dostignu taj status niko u studiju ne smije da im kaže da ne kenjaju u nedogled, već da snime album od 50-ak minuta ko ljudi i dosta. + a i 50 minuta im je previše Edited November 2, 2016 by Јарослав Quote
kuruz Posted November 2, 2016 Report Posted November 2, 2016 od užasne ka slabijoj, na kraju će da bude odlična do kraja sezone za siti bolje preći sa Junajteda na Siti, nego sa Slejera na KKN 1 1 Quote
Kumodraski Vo Posted November 2, 2016 Report Posted November 2, 2016 Violence pulsing in my veins DEATH FOREVER REEEEEEIIGNS Quote
truliandedzombileš! Posted November 2, 2016 Report Posted November 2, 2016 ma dobar je ovaj zvuk koji piče sada. s početka ove "povratak korenima" sam bi skeptičan, ali ovako metalika i treba da zvuči danas. metalčuga koja ima pomalo onog šmekerskog, rokerskog, prljavog iz load/reload faze u sebi. dobre su i pesme. Radomir promenio misljenje i nebo je plavo trava zelena 1 Quote
Мајор Гашпар Posted November 2, 2016 Report Posted November 2, 2016 Срба је мало, Турака је много. 2 Quote
Dekapitator_Prisoner Posted November 3, 2016 Report Posted November 3, 2016 https://www.ultimate-guitar.com/news/general_music_news/james_hetfield_reacts_to_table_memes_i_love_it.html Quote
Vic Rattlehead Posted November 3, 2016 Report Posted November 3, 2016 MAKE METALLICA DEPRESSED AGAIN 7 Quote
Recommended Posts