kuruz Posted December 27, 2017 Report Posted December 27, 2017 Bože, koliko je smešno i porediti bilo koji drugi bend s ovim monstrumom i najjača priča http://teamrock.com/feature/2016-05-09/metallica-support-metal-church-marquee-london-1990 Quote
miter Posted December 28, 2017 Report Posted December 28, 2017 Vidim spore se u americi, da li bi napunili stadione, neki fanovi smatraju da, vise od pola zna samo nekoliko pesama sa blek albuma,moguce je, kad dragana mirkovic se hvali,da je bila na njihovom koncertu i djuskala uz neke pesme, mislim se, cuti siso i ne seri, pevaj gastarbajterima 1 Quote
perzekjušn menijak Posted December 28, 2017 Report Posted December 28, 2017 Pa napuniše ih letos. Quote
miter Posted December 28, 2017 Report Posted December 28, 2017 Znam da su ih napunili, nego,oni smatraju da vise od polovine zna samo nekoliko pesama sa blek albuma i da zato dolaze da ih slusaju,inace bi svirali u arenama Quote
Vic Rattlehead Posted December 28, 2017 Report Posted December 28, 2017 Bože, koliko je smešno i porediti bilo koji drugi bend s ovim monstrumom i najjača priča http://teamrock.com/...uee-london-1990 http://www.youtube.com/watch?v=_btde1ZwscQ Zamisli koliko su se zajebali ovi što nisu htjeli da gledaju predgrupu. Zamisli dođeš na Metal Church, i skontaš da si prije sat vremena mogao gledati Metallicu zajedno za još 500 srećnika, Quote
HUMAN Posted December 29, 2017 Report Posted December 29, 2017 To otprilike ko kad bi pozvo kurvu, a ona povela i Skarlet Johanson Quote
perzekjušn menijak Posted December 29, 2017 Report Posted December 29, 2017 Znam da su ih napunili, nego,oni smatraju da vise od polovine zna samo nekoliko pesama sa blek albuma i da zato dolaze da ih slusaju,inace bi svirali u arenama Tu verovatno ima istine ali tako je sa većinom ako ne sa svim giga-mega bendovima. Quote
Bernard Panasonik Posted December 29, 2017 Report Posted December 29, 2017 Uvek je tako sa stadionskom publikom, ali prestrogo je reci da su to samo stvari sa Crnog. Tu su i One, Master, Seek, Fade, For Whom, Memory... Plus 6 novih i eto gotovo cele liste. Za stadione i jeste greatest hits lista. Metallica nije svirala 8 godina u Americi i iza sebe ima dobar album, to je kljuc zasto sviraju stadione. Osam godina je jako dug period, zamislite da od 1990. do 1998.nisu svirali? Plus novih bendova koji bi ih eventualno potisli nema na vidiku. 1 Quote
kuruz Posted January 12, 2018 Report Posted January 12, 2018 Samo da dodam da je Metallica najveci Haevy Metal bend. a: Nazalost samo bila a: Da li ces je ti nositi tvoja stvar.Ja sve moje Metallica majce i dalje nosim,i uvek cu ih nositi. a: tako je I ja mislim da je za trenutnu muzicku situaciju u kojoj se bend nalazi kriv Lars.Ali za "Load" i "ReLoad" je jedini "krivac" James.I svaka mu cast na tome!!! a: I wasn’t 100 percent on with it, but I would say that that was a compromise," he offered, continuing, "I said, ‘I’m going with Lars’ and Kirk’s vision on this. You guys are extremely passionate about this, so I’ll jump on board, because if the four of us are into it, it’s going to be better." Quote
SkullKrusheR Posted January 12, 2018 Report Posted January 12, 2018 mojne da izazivaš lemija da kopa tvoje postove iz tog perioda. 1 Quote
kuruz Posted January 12, 2018 Report Posted January 12, 2018 već je iskopao dovoljno, stojim postojano kano klisurina Quote
vudun Posted January 12, 2018 Report Posted January 12, 2018 Кај има копати, све му лијепо стоји у потпису. Црно на бијело. Повлачим ријеч. Био сам малољетан. Quote
Chicken Little 420 Posted January 29, 2018 Report Posted January 29, 2018 (edited) Sledeći remaster: https://www.metallic...es-re-revisited Edited January 29, 2018 by Chicken Little 420 Quote
lemmy sixx Posted February 1, 2018 Author Report Posted February 1, 2018 mojne da izazivaš lemija da kopa tvoje postove iz tog perioda. Iz tog perioda on nema postove...verovatno nema ni kasetu Riblje Corbe koju je bas tada kupio na pijaci u Zitistu. I wasn’t 100 percent on with it, but I would say that that was a compromise," he offered, continuing, "I said, ‘I’m going with Lars’ and Kirk’s vision on this. You guys are extremely passionate about this, so I’ll jump on board, because if the four of us are into it, it’s going to be better." Ma jeste, on napisao ceo album, ali zapravo to nije bila njegova ideja. Sere ko patka. Load i Blek najbolji Metalika albumi. Quote
kuruz Posted February 1, 2018 Report Posted February 1, 2018 ma da, ko je on da kaže šta je mislio i radio, ti znaš bolje Quote
obsessed by cruelty Posted February 1, 2018 Report Posted February 1, 2018 ma sere Džejms pere se pred metalci tako i na onom klipu kao neće peva Rijanu ... sramota ga ... Quote
lemmy sixx Posted February 1, 2018 Author Report Posted February 1, 2018 ma da, ko je on da kaže šta je mislio i radio, ti znaš bolje Ne znam sta je mislio, ali znam sta je radio. Napisao sve pesme. I sada sere. Quote
kuruz Posted February 1, 2018 Report Posted February 1, 2018 jok Kirk će da piše ovi smislili, on sproveo u delo, iako se nije slagao s tim Quote
kuruz Posted February 1, 2018 Report Posted February 1, 2018 u svakom slučaju, em su ova dvojica carevi što su to smislili, em ga je on kraljevski napisao bogovski album Quote
lemmy sixx Posted February 1, 2018 Author Report Posted February 1, 2018 Realno najbolji metal, i generalno najbolji rokenrol album 90-ih. 1 1 Quote
Angelystor Posted February 1, 2018 Report Posted February 1, 2018 i generalno najbolji rokenrol album 90-ih. Nedostajao si mi Quote
lemmy sixx Posted February 1, 2018 Author Report Posted February 1, 2018 Znam, jer sam iznositelj cinjenica since 2002. Quote
Recommended Posts