sashanew666 Posted June 14, 2004 Report Posted June 14, 2004 cao odo sad mozda se veceras vratim na zadnje slanje pre metallice Quote
justhell Posted June 14, 2004 Report Posted June 14, 2004 Pa ko moze za zadnji album da kaze da je to Metallica. Nije, nije bree. Gde su solaze, gde su pravi thrash riffovi. Sve me podseca na core/punk ima tu i metala ali bree nije bitno eto me u 10 pred stadionom na jugu. Vidimo se Quote
rustik Posted June 14, 2004 Report Posted June 14, 2004 Usrali su stvar sa Stangerom ali ipak prva 4 albuma su remek dela ljudi!!! A sto se tice certa ja sam rekao da cu ici cim su pocele prve glasine o njihovom dolasku i zato sam po tom pitanju cist!! Ponovo sam poceo da ih volim jer su pristali da sviraju u zemlji Srbiji!!! Zato ce sutra biti Quote
voodoo_ Posted June 15, 2004 Report Posted June 15, 2004 e aj jedite govna... zadnjih 50 postova "e vidimo se veceras, e ja idem sigurno"... nemo' da nabijate zazubice nama sto ne idemo... Quote
Kai Hansen Posted June 15, 2004 Report Posted June 15, 2004 E vidimo se veceras, ja idem sigurno Quote
voodoo_ Posted June 15, 2004 Report Posted June 15, 2004 Jebote, pun grad Metalaca... na putu do faksa sam video jedno cetiri grupe po 5 do 10 ljudi, sve u metallica majicama... a i ja sam u metallica majici, pa me prosto sramota sto nemam repa za cert... Quote
rustik Posted June 15, 2004 Report Posted June 15, 2004 Courtney prodaje kartu povoljno!! Idi na temu metallica live pa vidi!! To sam malopre procitao!! Quote
MEGGY Posted June 15, 2004 Report Posted June 15, 2004 a i ja sam u metallica majici razocharao si me.....duboko si me razocharaO Quote
Blacksunray VerbDelikvent Posted June 16, 2004 Report Posted June 16, 2004 ne budi jadan mogao si da skupiš pare imao si preko 2 meseca fore tako da te izgovore ne oriznajemo nikako.... blejah ispred stadiona deluje onako ispred kao solidan tezga-turneja koncert i nije mi zhao shto nisam biO.... Quote
Blacksunray VerbDelikvent Posted June 16, 2004 Report Posted June 16, 2004 od lika chuh da je kirk opet promašivao tonove, svemoćni video bim je to dočarao marty-ju.... Quote
Telcontar Posted June 16, 2004 Report Posted June 16, 2004 Moglo je da su udje za 500 kinti, cim je tallica pocela... ljudi su usli na drugu pesmu njih 5 za po 600 din po osobi... Quote
Blacksunray VerbDelikvent Posted June 16, 2004 Report Posted June 16, 2004 e pa sada niko do ovih nije mogao da predvidi da će tapkaroši pući.... Quote
John Otto Posted June 16, 2004 Report Posted June 16, 2004 no comment. za mene neshto najvece shto sam dozhiveo shto se tiche koncerata i zhive svirke. na skali od 1 do 10, 11 za scenski nastup, i 10 za sve ostalo, ukljuchujuci i izbor pesama a ja mogu da podnesem i st.anger tako da ovo ono ... Quote
Blacksunray VerbDelikvent Posted June 16, 2004 Report Posted June 16, 2004 shta li si tiI doživeo :roll nebitno....scenski nastup kod metallice ne postoji osim onog vatrometa na sandmanu i oneu.... Quote
Zagrivuk Posted June 16, 2004 Report Posted June 16, 2004 kako je bilo ja sam na zalost morao da ucim jer vredelo Quote
Blacksunray VerbDelikvent Posted June 16, 2004 Report Posted June 16, 2004 zavisi kako gledaš na stvar - uostalom pitaj ove shto su bili oni se lože samo zbog imena benda a koncert beše korektan pričično osim kirka.... Quote
John Otto Posted June 16, 2004 Report Posted June 16, 2004 (edited) to zaboravih da napomenem 2:20 svirke tj. 140min, u odnosu na onih standardnih 80 =) shta li si tiI doživeo :roll nebitno....scenski nastup kod metallice ne postoji osim onog vatrometa na sandmanu i oneu.... i na fuelu , dobro de, vatra je do jaja, temp se promeni na tren za 20C u plus kada puste istu onda fore sa bimovima i scenama iz FMJ ma a i likovi imaju do jaja kontakt sa pubilkom i nisu nikako statichni kad je neki opaki lik death ili black metalac koji je neposredno pred koncert prozivao metaliku skakao uz st.anger i frantic, sve ti je jasno... =) Edited June 16, 2004 by John Otto Quote
Blacksunray VerbDelikvent Posted June 16, 2004 Report Posted June 16, 2004 nije valjda počelo u minut u devet.... Quote
John Otto Posted June 16, 2004 Report Posted June 16, 2004 (edited) ne radi mi mozak bash najbolje al' mislim da su pocheli u 20 do 9 lars ili james, nisam siguran: Metallica better not wait another 23 years to come back to Belgrade. Not only was this the first time Metallica was in Belgrade, but this is also the first time a foreign rock band has brought in their own production (stage, pyro etc) so it was definitely a big deal. We were joined by a local act (I think they were local) VanGogh, but I did not remember any of their hit songs. When Metallica walked on stage, it was like the whole town was lifted up. I was standing in the tower together with the lighting director, and I could almost feel the earth moving. Even though a lot of these fans do not speak Engligh, they had no problems singing along with the lyrics, AMAZING. This show will definitely go down in my own Metalli-history, and I am sure the city & fans will be saved deep in the bands heart too. Let's not wait another 23 years, OK?? Edited June 16, 2004 by John Otto Quote
John Otto Posted June 16, 2004 Report Posted June 16, 2004 i repertoar Blackened Fuel Harvester Of Sorrow Welcome Home (Sanitarium) Frantic For Whom The Bell Tolls St. Anger Sad But True Creeping Death Fade To Black Battery -------- Wherever I May Roam Nothing Else Matters Master of Puppets One Enter Sandman -------- The Four Horsemen Seek And Destroy Quote
Crusader Posted June 16, 2004 Report Posted June 16, 2004 zavisi kako gledaš na stvar - uostalom pitaj ove shto su bili oni se lože samo zbog imena benda a koncert beše korektan pričično osim kirka.... Sta je bilo sa Kirk-om? Quote
Марија П : Posted June 16, 2004 Report Posted June 16, 2004 To se i ja pitam? Kirk je jeb'o kevu. A i najlepsi je u bendu. Quote
lemmy sixx Posted June 16, 2004 Author Report Posted June 16, 2004 shta li si tiI doživeo :roll nebitno....scenski nastup kod metallice ne postoji osim onog vatrometa na sandmanu i oneu.... Ti si debil. Quote
Recommended Posts