Phallusifer Posted April 12, 2018 Report Posted April 12, 2018 B'ate, Kirk ne da brljavi nego mu je i ton mega sranje. Kao da slusam pokusaj prvog covera nekog klinca na Squier-u. xD I nije mi jasno kako svira sve losije sto duze svira. El moguce da ga toliko boli tuki za sviranje, lol Inace bogovski bend, da se razumemo. Quote
Texas King Posted April 12, 2018 Report Posted April 12, 2018 B'ate, Kirk ne da brljavi nego mu je i ton mega sranje. Kao da slusam pokusaj prvog covera nekog klinca na Squier-u. xD I nije mi jasno kako svira sve losije sto duze svira. El moguce da ga toliko boli tuki za sviranje, lol Inace bogovski bend, da se razumemo. Pa jbg. dešavalo se to i dosta boljim gitaristima od Kirka. Npr. legendarni Pejdž znao je da svira traljavo na mnogim lajv nastupima i to u njegovim najboljim godinama. Quote
Demon Seed Posted April 12, 2018 Report Posted April 12, 2018 Ali Kirk nema heroin kao opravdanje... Quote
bradilko Posted April 12, 2018 Report Posted April 12, 2018 brt, kirkela mi deluje da ne silazi sa gudrolija svakakvih. tviter nalog mu je recimo jedan od odavača Quote
Demon Seed Posted April 12, 2018 Report Posted April 12, 2018 Doduse ono jes Evo sad gledam twitter, ne izgleda mi posebno razvaljeno tamo Quote
bradilko Posted April 12, 2018 Report Posted April 12, 2018 pa ne razvaljeno, ali se vidi da je "free spirit" tip Quote
Demon Seed Posted April 12, 2018 Report Posted April 12, 2018 Ne pratim ga, sad prelistah i deluje kao random bogatas koji mnogo lepo ladi jaja i masturbira tamo neke hobije, skuplja horor maske Mozda je samo malo drogiran a malo lenj da pojacano vezba tako mator i nasao se tu negde izmedju i onda jbg sreca pa Hetfield jos gaji desnicu singericu Ne znam u stvari ni koliko je realno da ima milijunasa koji ne eksperimentisu sa drogom i kurvama? Samo kvalitetnija i cistija droga pa samim tim i visestruko zdravija... Quote
Chicken Little 420 Posted April 13, 2018 Report Posted April 13, 2018 (edited) Sjajni su remasteri https://getmetal.clu...tered-2018.html Edited April 13, 2018 by Chicken Little 420 Quote
Texas King Posted April 14, 2018 Report Posted April 14, 2018 Ali kako kaže stara izreka ''Bolje jedan dan bogat nego ceo život siroma'', budalaština mi je zameranje Metallici jer se prodala, ne nego će ceo vek da reciklira 3 thrash klasika i da pije pivo pred zadrugom... Meni ne treba još jedan KEA, RtL, Master i Justice, a njima svaka im čast kako su se prodali, i 90ih su imali dobre albume, i dalje su bili r'n'r, nije kao npr. Santana koji je u mladosti svirao psihodeliju a sad izvadi iz bulje neki lead i pojavi se u spotu nekih bljuvotina nakinđuren i spreman. Pa zato što su odlučili da prestanu da izbacuju treš metal albume zato su izgubili veliki deo jezgra metal fanova koji su ih pratili tokom 80tih, ali su zato postali MTV zvezde koji su počeli da izbacuju materijal koji je prijemčiv za masu ljudi koja nisu muzički fanovi nego uzgredni slušaoci muzike ili su ljubitelji pop-rok i zabavne muzike. Npr. The Memory Remains zvuči kao da je pesma od Niklbeka, a ne benda koji je nekad pre svirao treš metal. A muzika za mase iliti čista komercijala nikada se nije smatrala kvalitetnom muzikom, osim ako nije reč o Bitlsima i još ponekom izuzetku. Zato je i dosta opao kvalitet Metalikinog muzičkog kataloga posle AJFA albuma. Ako su u čemu Mejdeni nesumnjivo dosta bolji od Metalike to je KONZISTENTNOST njihove diskografije. I zaslužuju dosta veći respekt od muzičkih fanova jer nikad nisu postali čista komercijala niti bend koji živi od stare slave kao što je to Metalika. Quote
obsessed by cruelty Posted April 14, 2018 Report Posted April 14, 2018 krenuo sam nešto da kucam, al shvatih da si u pravu 4 Quote
Kumodraski Vo Posted April 14, 2018 Report Posted April 14, 2018 Megadeth > Metalika > Bitlsi > Mejdeni 1 Quote
Texas King Posted April 14, 2018 Report Posted April 14, 2018 Megadeth > Metalika > Bitlsi > Mejdeni Ovako je realnije po meni: The Beatles > Led Zeppelin > Black Sabbath > Iron Maiden > Deep Purle > Judas Priest >> Metallica > Megadeth 1 Quote
Sreta Posted April 14, 2018 Report Posted April 14, 2018 Ivan Kukolj >>>>>>> bitlsi, kakvi kurcevi Bitlsi :haha: 1 1 Quote
Texas King Posted April 14, 2018 Report Posted April 14, 2018 Zaboravio si Elvisa skroz levo Dosta pre bih rekao Čak Berija nego Elvisa. Quote
Sreta Posted April 14, 2018 Report Posted April 14, 2018 Cepelin isto kurcina, kao i Megadet. Ostali su svi do jaja. 1 Quote
Demon Seed Posted April 14, 2018 Report Posted April 14, 2018 Dosta pre bih rekao Čak Berija nego Elvisa. Ipak Buddy Holly and the Crickets Quote
vudun Posted April 15, 2018 Report Posted April 15, 2018 Megadeth > Metalika > Bitlsi > Mejdeni Металика > Мегадет > Битлси > Мејдени >>> Б. Сабат. 2 Quote
Texas King Posted April 15, 2018 Report Posted April 15, 2018 Металика > Мегадет > Битлси > Мејдени >>> Б. Сабат. Da li je realno Sabate stavljati toliko na kraj? Tony Iommi > Hammett, Murray, Smith, Mustaine, Friedman Svi ovi pobrojani tehnički superiornije sviraju od njega, ali Iommi je odličan dokaz da nije sve u tehničkom aspektu svirke. Njegova svirka na prvih šest albuma Sabata, ali i na Heaven & Hell i Mob Rules iako nije ni blizu tehničke savršenosti je moćnija i ima dosta više "šarma", kreativnosti i raznovrsnosti od većine stvari što su pomenuti likovi odsvirali u okviru svojih bendova. Quote
Demon Seed Posted April 15, 2018 Report Posted April 15, 2018 Smešno je pominjati Hammeta a ne pominjati Hetfielda u priči o moći, šarmu i kreativnosti (+ tehnika za koju je Hetfield doktor - nije tehnika samo shred), a zato su tu i Murray i Smith, pa gde ti je Gers jbt? samo po edna rečenica protiv trola Quote
Texas King Posted April 15, 2018 Report Posted April 15, 2018 Smešno je pominjati Hammeta a ne pominjati Hetfielda u priči o moći, šarmu i kreativnosti (+ tehnika za koju je Hetfield doktor - nije tehnika samo shred), a zato su tu i Murray i Smith, pa gde ti je Gers jbt? samo po edna rečenica protiv trola Ma kakav Hetfild, običan amater na gitari, Hametova svirka je glavna, on je taj koji dobro svira i pokriva Hetfilda. Gers je običan pozer i suvišan član grupe Iron Maiden. Quote
Demon Seed Posted April 15, 2018 Report Posted April 15, 2018 E jesi dokon brt A od ove dvojice, koji je prima a koji je terca? Quote
Kumodraski Vo Posted April 15, 2018 Report Posted April 15, 2018 jel postoji nesto bizarnije na internetu... 1 Quote
Demon Seed Posted April 15, 2018 Report Posted April 15, 2018 To je samo tebi bizarno jer si okupiran paralelnim univerzumom u čiji si centar smestio Lua, a oni kulturna gospoda i rokenrol veličine lepo se uvažavaju i podržavaju, skroz je nečural... Haha baš je pumped up verzija, do jaja RIP Quote
Recommended Posts