Vic Rattlehead Posted September 28, 2019 Report Posted September 28, 2019 Đejms opet pije... Quote A Note from Lars, Kirk, and Rob We are truly sorry to inform our fans and friends that we must postpone our upcoming tour of Australia and New Zealand. As most of you probably know, our brother James has been struggling with addiction on and off for many years. He has now, unfortunately, had to re-enter a treatment program to work on his recovery again. We fully intend to make our way to your part of the world as soon as health and schedule permit. We’ll let you know as soon as we can. Once again, we are devastated that we have inconvenienced so many of you, especially our most loyal fans who travel great distances to experience our shows. We appreciate your understanding and support for James and, as always, thank you for being a part of our Metallica family. Quote
kuruz Posted September 28, 2019 Report Posted September 28, 2019 tačno se čulo po vokalu da opst radi nešto iz devedesetih što je dobro uticalo haha Quote
Angelystor Posted September 28, 2019 Report Posted September 28, 2019 U jebote odakle sad ovo...što kaže Kuruz, jes previše bio raspoložen u poslednje vreme na sceni, hah. Jebiga, verovatno mu malo tour life došao glave pa morao da nađe neki stari/novi ventil. Quote
kuruz Posted September 28, 2019 Report Posted September 28, 2019 pravljenje sopstvenog piva i viskija sigurno ne pomaže u držanju podalje od flaše 1 Quote
In The Flesh Posted September 30, 2019 Report Posted September 30, 2019 Sranje je ovo veliko. Baš ozbiljna priča. 1 Quote
kuruz Posted September 30, 2019 Report Posted September 30, 2019 meni neverovatno da je tako dobro izgledao na svim koncertima, koje su svirali do pre tipa nedelju dana, raznim snimcima, slikama itd. i da odjednom mora na rehabilitaciju Quote
bradilko Posted September 30, 2019 Report Posted September 30, 2019 Alkohol mu imponujeSent from my LYA-L29 using Tapatalk Quote
obsessed by cruelty Posted September 30, 2019 Report Posted September 30, 2019 mozda nije alkohol Quote
bradilko Posted September 30, 2019 Report Posted September 30, 2019 Afričke žabeSent from my LYA-L29 using Tapatalk Quote
HUMAN Posted September 30, 2019 Report Posted September 30, 2019 Djejmz propio kad čuo da mu stari pajtaš teško bolestan Podrška papa hetu Quote
Chicken Little 420 Posted October 8, 2019 Report Posted October 8, 2019 Vidimo se u Zrenjaninu 🙂 2 Quote
Chicken Little 420 Posted October 9, 2019 Report Posted October 9, 2019 (edited) Edited October 9, 2019 by Chicken Little 420 Quote
Talvi Posted October 9, 2019 Report Posted October 9, 2019 i odgledasmo bože koliko ceo svet može samo da im puši kurac 3 Quote
kuruz Posted October 9, 2019 Report Posted October 9, 2019 neopisivo bogovi su još jednom potvrdili da su upravo to i da im niko drugi nije ni do članaka Quote
Sreta Posted October 10, 2019 Report Posted October 10, 2019 Sad bi ostali bendovi trebalo da se povuku? Mislim, ha, smesni su! Quote
Chicken Little 420 Posted October 10, 2019 Report Posted October 10, 2019 predobro, jebanje mame i pisanje po svima Quote
kuruz Posted October 10, 2019 Report Posted October 10, 2019 (edited) aj sad malo detaljnije produkcija bogovska - kamera, izgled svega, oni džinovski kružni bimovi iznad bine i grafike na njima... sve je izgledalo fantastično setlista je dobra, osim što bih izbacio Confusion i Halo on Fire, a ubacio Bleeding Me i Fixxxer, ali puste želje 😄 The Outlaw Torn i Master očekivano momenti koncerta, neverovatne pesme The Unforgiven III Džejms peva u pratnji orkestra, ne sviraju ni on ni ostali All Within My Hands odsvirana unplugged Anesthesiu odsvirao čelista orkestra, Lars se naravno pridružio na kraju u sredini je orkestar odsvirao Scythian Suite i Iron Foundry, sjajne kompozicije na kraju The Frayed Ends of Sanity intro, opet zajebavaju pošten naord mnogo mi je drago što sam video ovo u dobrom bioskopu, jako je dobar osećaj kad ti se stolica trese od basa i bubnja pozdrav za lika koji je bio na licu mesta sa našom zastavom mislim da je na početku pisalo da u februaru stižu album i BluRay ili kako već sad ti koncerti izlaze Edited October 10, 2019 by kuruz 1 Quote
Talvi Posted October 10, 2019 Report Posted October 10, 2019 meni je Unforgiven 3 bila najemotivniji momenat, baš je knedla u grlu kad James peva taj tekst uz orkestar a znaš šta mu se dešavalo Quote
Recommended Posts