Kumodraski Vo Posted April 27, 2021 Report Posted April 27, 2021 Da se ne zaboravi i ova prcacina Quote
Talvi Posted April 28, 2021 Report Posted April 28, 2021 e taj Beyond Magnetic mi je možda nešto najdosadnije što su ikad snimili, neverovatno prazan materijal 15 hours ago, HUMAN said: A to svakako.. metalci će da pene na ovo a onda odu da slušaju Halforda kako peva Turbo Lover sa kožnim bičevima 12 hours ago, vudun said: Hetfield je i u mladosti po imidžu kopirao Tedija Njudženta. David Vincent je poslednjih godina treći hermano tu 1 Quote
vudun Posted April 28, 2021 Report Posted April 28, 2021 3 hours ago, Talvi said: David Vincent je poslednjih godina treći hermano tu Taj je Crnogorac, ne uklapa se u fizionomiju ove dvojice. 1 Quote
HUMAN Posted April 28, 2021 Report Posted April 28, 2021 7 hours ago, Talvi said: metalci će da pene na ovo a onda odu da slušaju Halforda kako peva Turbo Lover sa kožnim bičevima Pre bih rekao pucaju od smeha, što bi penili? A Halford bog naravno.. Quote
Bernard Panasonik Posted April 29, 2021 Report Posted April 29, 2021 (edited) Kirk se prvi oženio u bendu, bio oženjen još 85-e, sa ovom sad ženom je dobrih 30 godina, imate je u A Year And A Half videu, crna, tanka, lepa. Ovo gore je tipično Load glupiranje. Da nisu pokušavali da izgledaju kao U2, da su imali omot ko ljudi i da nisu glumeli U2 i GNR sa dva maltene dupla albuma u dve godine, danas bi Load i Reload bili klasici. Meni je Death Magnetic skroz ok, ali su praktično sve pesme preduge, jedno dve su čist višak i produkcija debelo prebudzena. Hardwired ima bolju produkciju, mada vrlo jednostavnu, bez ikakvih detalja i kvalitet pesama je vrlo ujednacen. Taman tri po strani, posto su opet duge i redosled pesama na vinilu je bolji nego na cd-u. Tekstovi na oba su za instant zaborav. Ovo za St. Anger i stokholmski sindrom je potpuno genijalno. Drugi na mojoj još uvek nenapravljenoj listi "stokholmski sindrom" albuma mi je Azra - It Aint Like In The Movies at All 🙂 Edited April 29, 2021 by Bernard Panasonik 4 Quote
Srbin Hamza Posted April 29, 2021 Report Posted April 29, 2021 kakve veze ima jel Kirk oženjen, to ne znači da nije furundžija možda ga žena pečati nekom plastikom Load >>> 1 Quote
vudun Posted April 29, 2021 Report Posted April 29, 2021 Upravo se završilo na RTS1 https://www.imdb.com/title/tt0072108/ Kakvi su ti utisci? Mustaine je mogao da potegne i taj revolver . . . Quote
vudun Posted April 29, 2021 Report Posted April 29, 2021 Varg će ga znati... Sve je uredno šifrirano i zavedeno u trezoru... Quote
In The Flesh Posted April 29, 2021 Report Posted April 29, 2021 - I thought Tom Araya was the fastest rapper... - He was... Quote
perzekjušn menijak Posted April 30, 2021 Report Posted April 30, 2021 Ja jutros u kolima slušao Load i Hardwired. Mnooogo dobra kombinacija. 1 Quote
Talvi Posted April 30, 2021 Report Posted April 30, 2021 i mene inspirisalo ovo da vrtim Load/Reload kakvi albumi, ne znam kako se ovo nekome ne sviđa "you just lost a customer" publika 2 Quote
kuruz Posted April 30, 2021 Report Posted April 30, 2021 24 minutes ago, perzekjušn menijak said: Ja jutros u kolima slušao Load i Hardwired. Mnooogo dobra kombinacija. sad ću i ja taj rad plus ReLoad posle 2 Quote
vudun Posted April 30, 2021 Report Posted April 30, 2021 Pridružujem se. Pa . . . da napravimo karambol na Ibarsku magistralu. 3 Quote
HUMAN Posted April 30, 2021 Report Posted April 30, 2021 hej hej, polako, ostavite malo mesta za novu Godjiru 1 1 Quote
Demon Seed Posted June 11, 2021 Report Posted June 11, 2021 https://ultimateclassicrock.com/metallica-sue-insurer/ Quote
Kumodraski Vo Posted June 22, 2021 Report Posted June 22, 2021 Kakva su ovo krs imena na tributu.. 1 Quote
Angelystor Posted June 23, 2021 Report Posted June 23, 2021 Čak je i Trujillo na tributu Stvarno užas ideja ovo sa petostrukim tributom Quote
Totamealand Posted June 23, 2021 Report Posted June 23, 2021 Da li je realno da Mac DeMarco, Weezer i Ghost obrađuju Enter Sandman? Mora da smo u paralelnom univerzumu. Quote
Recommended Posts