Talvi Posted June 23, 2021 Report Posted June 23, 2021 (edited) ako je mogao Snoop Dogg pre 20 godina, danas je nebo granica Edited June 23, 2021 by Talvi Quote
Sreta Posted June 29, 2021 Report Posted June 29, 2021 Kid Rok. Splatschina! Jebes obrade, a da nije Hank3. Quote
Talvi Posted July 7, 2021 Report Posted July 7, 2021 jeste gledali ovo James is not at this show due to a back injury, so members of Korn, Kid Rock & System of a Down step in to save the show. Džejson bog otac standardno Quote
Vlladimir Posted July 8, 2021 Report Posted July 8, 2021 New Zealand Mother Names Her Three Children METALLICA, SLAYER And PANTERA 1 Quote
azal Posted July 8, 2021 Report Posted July 8, 2021 18 hours ago, azal said: prava Walmart metal elita na okupu Quote
Vic Rattlehead Posted July 8, 2021 Report Posted July 8, 2021 1 hour ago, Vlladimir said: New Zealand Mother Names Her Three Children METALLICA, SLAYER And PANTERA Tužiće ih Larz. 1 Quote
sleazyrocker Posted July 13, 2021 Report Posted July 13, 2021 Ne znam šta vi mislite o svemu ovome? https://junkyardrock.blogspot.com/2021/07/metallica-da-li-nam-je-ovakav-box-set.html Quote
kuruz Posted July 13, 2021 Report Posted July 13, 2021 Zašto recimo umesto svog ovog đubreta ne izbace :1) And Justice For All sa stvarnom i normalnom bas gitarom koja će se čuti u pesmama2) St.Anger sa normalnim bubnjevima a ne sa onim raspuklim kantama sa originalnog izdanjazato što su ti albumi već savršeni 3 2 Quote
ANamelessGhoul Posted July 14, 2021 Report Posted July 14, 2021 Jebote, ali je bubnjanje stvarno vrh na Justice 1 Quote
perzekjušn menijak Posted July 14, 2021 Report Posted July 14, 2021 On 7/13/2021 at 8:33 PM, sleazyrocker said: Ne znam šta vi mislite o svemu ovome? https://junkyardrock.blogspot.com/2021/07/metallica-da-li-nam-je-ovakav-box-set.html Za početak da je autor teksta indijanac. 1 3 Quote
sleazyrocker Posted July 15, 2021 Report Posted July 15, 2021 11 hours ago, perzekjušn menijak said: Za početak da je autor teksta indijanac. Hahaha a zbog cega? Quote
Talvi Posted July 15, 2021 Report Posted July 15, 2021 meni je zanimljivo da je autoru 240$ velika para za 6 ploča, 14 diskova, 6 DVD-jeva, knjigu i šta sve još. ono, najbolje kad bi nekako za 3000 dinara išlo sve to đuture tema kao tema je vrlo bespredmetna, nema svrhe pitati se šta to kome treba kad je jasno da će da ode sve, tako da ima kome treba izvođači za tribute su očito birani regionalno po svetu, mnogo tih imena nama ne znače ništa ali onda im proveriš društvene mreže i vidiš da imaju milionske fan baze po Indiji, Latinskoj Americi ili gde god. Rodrigo y Gabriela divni ljudi btw, obrađivali su oni Metallicu i ranije više puta 1 Quote
Haos sam ja Posted July 15, 2021 Report Posted July 15, 2021 Sve ovo je, kao i većina onoga što Metallica radi u poslednjih 25 godina, čist biznis potez sa malo do ni malo veze sa umetnošću. Prodavanje korporativnog proizvoda fanovima. Ja inače nikad nisam ni kapirao te re-recordinge (osim ako original nije bio baš potpuno skrnavog zvuka), re-mastere, live albume i slična sranja, klasično šišanje fanova, al ko voli nek izvoli. 2 1 Quote
sleazyrocker Posted July 15, 2021 Report Posted July 15, 2021 (edited) ma pare nisu problem, posebno sto ce sve to izaci i na striming servisima... pitanje je kome trebaju razni tejkovi pesama u nastanku, ali kao sto kazes naci ce se valjda neko kome to treba. Sa izvodjacima su pobedili, mislim da izvedba Rodriga y Gabrijele ide pravo na vrh Bilboardove topliste 🤣🤣🤣 Edited July 15, 2021 by sleazyrocker Quote
Srbin Hamza Posted July 15, 2021 Report Posted July 15, 2021 8 minutes ago, Talvi said: najbolje kad bi nekako za 3000 dinara išlo sve to đuture pa sad košta 300.000 dinara, mlogo šefe Quote
HUMAN Posted July 16, 2021 Report Posted July 16, 2021 On 7/15/2021 at 11:52 AM, Talvi said: izvođači za tribute su očito birani regionalno po svetu, mnogo tih imena nama ne znače ništa ali onda im proveriš društvene mreže i vidiš da imaju milionske fan baze po Indiji, Latinskoj Americi ili gde god. Rodrigo y Gabriela divni ljudi btw, obrađivali su oni Metallicu i ranije više puta Trebali Djoganija da angažuju Quote
perzekjušn menijak Posted July 19, 2021 Report Posted July 19, 2021 On 7/15/2021 at 10:28 AM, sleazyrocker said: Hahaha a zbog cega? Napravio je frku oko boxseta kao da su ne znam šta uradili. Pominje Justice sa normalnom bas gitarom i St. Anger sa normalnim bubnjevima. Ne znam što se čudi kada je ovo peti box set po redu i ne razlikuje se nešto mnogo od prethodnih a predstavio ga je kao da su 2/3 demo snimci. Ne zna da je Kill Em All box set uradjen u samo 25.000 primeraka tako da ni ovaj ne treba očekivati u milionskom tiražu od kojeg će Lars Ulrich kupiti 256-u kuću. Kao da sam čitao recenziju besnog klinca nakon izlaska Load koji kuka što su se ošišali i "prodali". Cirkus. 1 Quote
sleazyrocker Posted July 20, 2021 Report Posted July 20, 2021 15 hours ago, kuruz said: treba pustiti Load sad... 15 hours ago, perzekjušn menijak said: Napravio je frku oko boxseta kao da su ne znam šta uradili. Pominje Justice sa normalnom bas gitarom i St. Anger sa normalnim bubnjevima. Ne znam što se čudi kada je ovo peti box set po redu i ne razlikuje se nešto mnogo od prethodnih a predstavio ga je kao da su 2/3 demo snimci. Ne zna da je Kill Em All box set uradjen u samo 25.000 primeraka tako da ni ovaj ne treba očekivati u milionskom tiražu od kojeg će Lars Ulrich kupiti 256-u kuću. Kao da sam čitao recenziju besnog klinca nakon izlaska Load koji kuka što su se ošišali i "prodali". Cirkus. justice sa normalnim bassom i anger sa bubnjevima je nesto sto svi valjda prizeljkujemo lol Quote
Recommended Posts