Phantom Lord Posted September 19, 2002 Report Posted September 19, 2002 Ma to ovaj Junkie prica a ne razume se.Moj drug kupio cunning stunts na dva DVD-a.E sad,fazon je u tome sto su to kopije,a onaj sto ih prodaje na nasem buvljaku snima na DVD-e manjeg kapaciteta,pa jedan redovan DVD mora da mu bude na dva.Tako da kad kupujes koncert ipak platis 1200 dinara.Dobro,ima i onih koji mu stanu na taj jedan disk,zavisi od koncerta. Quote
wlado Burton RIP Posted September 20, 2002 Report Posted September 20, 2002 pa to ni nije DVD......to je sranje nego ima u jugotonu cunning na dva cd-a.......ceo koncert a moramo priznati da je drugi deo bolji!!! Quote
Phantom Lord Posted September 20, 2002 Report Posted September 20, 2002 Pa da,na drugom cd-u je ona.......hmm..situacija... Quote
lemmy sixx Posted September 21, 2002 Author Report Posted September 21, 2002 Da,da...situacija...udji mi u trag! Quote
Hail Metal Posted September 21, 2002 Report Posted September 21, 2002 udji mi u trag,jebala mara bumbara,situacija... 1 Quote
wlado Burton RIP Posted September 22, 2002 Report Posted September 22, 2002 ide maca oko tebe,......vadi ti se iz picke!? Quote
Phantom Lord Posted September 23, 2002 Report Posted September 23, 2002 Ma to je kurac na bicikli!Sve to preko televizora! Quote
Hamsun Posted September 29, 2002 Report Posted September 29, 2002 Cuci Mara na jednom kamicku,u potoku oprala je......NOGE! Sram vas bilo,posle ja bezobrazan,je li? Quote
blondie Posted September 30, 2002 Report Posted September 30, 2002 Cuci Mara na jednom kamicku,u potoku oprala je......NOGE!Sram vas bilo,posle ja bezobrazan,je li? Jel` to ono - sjedi Mujo vjetar piri iz gaca mu kurac v !!!!!!!!!!!!!!???????? 8O Quote
Jaymz Posted October 1, 2002 Report Posted October 1, 2002 A da malo prekinem to vase sranje... Imam konkretno pitanje! Jel neko naleteo negde na mrezi na "We're A Happy Family: The Ramones Tribute"????? To treba vrlo skoro da se pojavi i to MORA da ima na mrezi!!!! Hocu da cujem "53rd & 3rd" ili da umrem!!! Quote
Her_ghost_in_the_fog Posted October 2, 2002 Report Posted October 2, 2002 Metallica je odlicna,samo sto su se prodali.Njima je Black lupio u glavu ,sada je samo komercijala.Ali sta cemo.tako je to.SAD NEMA NISTA OD NOVOG ALBUMA SHIT !!!!!!!!!!!!! Quote
Arch Stanton Posted October 2, 2002 Report Posted October 2, 2002 Metallica je odlicna,samo sto su se prodali.Njima je Black lupio u glavu ,sada je samo komercijala.Ali sta cemo.tako je to.SAD NEMA NISTA OD NOVOG ALBUMA SHIT !!!!!!!!!!!!! yes, I was looking forward to the new album :roll: :roll: Quote
moon child Posted October 2, 2002 Report Posted October 2, 2002 Metallica je odlicna,samo sto su se prodali.Njima je Black lupio u glavu ,sada je samo komercijala.Ali sta cemo.tako je to.SAD NEMA NISTA OD NOVOG ALBUMA SHIT !!!!!!!!!!!!! Marsh bre u picku materinu :x ! BLACK vlada,i ubicu te proseres li se ovako jos jednom.Koliko je samo degena doslo ovako,i krenulo od samog starta da smara o prodavanju `Tallice...A o novom albumu nista ne govori dok on ne bude bio gotov. Grrrr........Ubicu nekog....... Quote
moon child Posted October 2, 2002 Report Posted October 2, 2002 Usput,Nemanja,nikad bolji avatar druze a: Quote
Jaymz Posted October 3, 2002 Report Posted October 3, 2002 Ajde moderatore ucini nam uslugu i zatvori ovu temu. Otisla je u Qrac Quote
moon child Posted October 5, 2002 Report Posted October 5, 2002 Ma ovaj i nije nesto - neverovatno je obican - ima se i boljih,al` cu jedno vreme da furam ovaj A de si ti iskopao trostrukog Kirka ? A mozda si ga sam sklepao ? Quote
Jaymz Posted October 6, 2002 Report Posted October 6, 2002 Imas VELIKI MINUS Sonja! Kirkova slika je sa zvanicnog sajta... Quote
moon child Posted October 7, 2002 Report Posted October 7, 2002 Sa www.metallica.com?!?!?!? No Way! :? :x Na tom sajtu sam svaki dan,skidam najnovije fotografije koje postavljju u poslednje vreme (dok rade u studiu),a i galeriju sam odavno precesljala!I nigde nema "trostrukog" Kirka...Pa,ako bi bio ljubazan da me uputish na mesto gde si ti video sliku... :? Quote
Hamsun Posted October 7, 2002 Report Posted October 7, 2002 Mislim da niste vidjeli domacu prezentaciju `tallice,jel tako? Pogledajte na users.cg.yu/metallica ps-Check out the new avatar Quote
Recommended Posts