Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ma to ovaj Junkie prica a ne razume se.Moj drug kupio cunning stunts na dva DVD-a.E sad,fazon je u tome sto su to kopije,a onaj sto ih prodaje na nasem buvljaku snima na DVD-e manjeg kapaciteta,pa jedan redovan DVD mora da mu bude na dva.Tako da kad kupujes koncert ipak platis 1200 dinara.Dobro,ima i onih koji mu stanu na taj jedan disk,zavisi od koncerta.

Posted

Cuci Mara na jednom kamicku,u potoku oprala je......NOGE!

Sram vas bilo,posle ja bezobrazan,je li? biggrin.gifbiggrin.gif

smile.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gif

Jel` to ono - sjedi Mujo vjetar piri iz gaca mu kurac v !!!!!!!!!!!!!!???????? 8O

Posted

A da malo prekinem to vase sranje... Imam konkretno pitanje!

Jel neko naleteo negde na mrezi na "We're A Happy Family: The Ramones Tribute"????? To treba vrlo skoro da se pojavi i to MORA da ima na mrezi!!!!

Hocu da cujem "53rd & 3rd" ili da umrem!!!

Posted

Metallica je odlicna,samo sto su se prodali.Njima je Black lupio u glavu ,sada je samo komercijala.Ali sta cemo.tako je to.SAD NEMA NISTA OD NOVOG ALBUMA SHIT !!!!!!!!!!!!!:twisted:

yes, I was looking forward to the new album :roll: :roll:

Posted

Metallica je odlicna,samo sto su se prodali.Njima je Black lupio u glavu ,sada je samo komercijala.Ali sta cemo.tako je to.SAD NEMA NISTA OD NOVOG ALBUMA SHIT !!!!!!!!!!!!!:twisted:

Marsh bre u picku materinu :x !

BLACK vlada,i ubicu te proseres li se ovako jos jednom.Koliko je samo degena doslo ovako,i krenulo od samog starta da smara o prodavanju `Tallice...A o novom albumu nista ne govori dok on ne bude bio gotov.

Grrrr........Ubicu nekog.......

Posted

Sa www.metallica.com?!?!?!?

No Way!

:? :x

Na tom sajtu sam svaki dan,skidam najnovije fotografije koje postavljju u poslednje vreme (dok rade u studiu),a i galeriju sam odavno precesljala!I nigde nema "trostrukog" Kirka...Pa,ako bi bio ljubazan da me uputish na mesto gde si ti video sliku... :?