Kumodraski Vo Posted December 5, 2022 Report Posted December 5, 2022 Ja bi pre neki Hetfildov kantri/folk rock solo album.. Quote
kuruz Posted December 5, 2022 Report Posted December 5, 2022 svi smo najviše za to, verovatno i Hetfild prvi ovo je korektno, ništa više od toga, i baš ne moraju da se šlihtaju mongoloidima koji još ne mogu da prežale izdaju metala 1 Quote
Kumodraski Vo Posted December 5, 2022 Report Posted December 5, 2022 Ma da daj jos bajatog tresa.. 2 Quote
HellAwaits Posted December 5, 2022 Report Posted December 5, 2022 +1 za Hetfildov kantri-rok album. Predlog za omot: Sedi na nekom prerađenom dodžu iz 1960. i neke, nogom naslonjen na odstreljenog jelena kapitalca, u desnoj ruci vinčesterka, a levom upire prstom u posmatrača, u stilu Uncle Sam want's you. U pozadini lokalni bar sa sisatom konobaricom koja na verandi služi zadrigle matore kauboje. Quote
HellAwaits Posted December 5, 2022 Report Posted December 5, 2022 (edited) E, da... Naziv: Yippee Ki-Yay, motherfuckers! Naslovna duet s Brusom Vilisom, naravno. Edited December 5, 2022 by HellAwaits Quote
Chicken Little 420 Posted December 5, 2022 Report Posted December 5, 2022 5 hours ago, Talvi said: ovoj novoj pesmi kao pesmi ne mogu da zamerim ništa sa tehničke strane, ali me baš nešto zamara taj njihov retro KEA fazon koji ih vozi ovih godina kapiram da ima tu i do poslovne strane naravno, jer znaju da mnoštvo ljudi hoće to da čuje + su im ove Stranger Things forice i taj opšti 80s preporod u pop kulturi dale dodatni gas, ali mi je ovo baš nekako "lowest hanging fruit" za njih posle onako raznovrsne diskografije, ovi prosti rifići, pevanje, prsluci sa prišivačima... ali mislim neka uzmu te pare, verujem da se sad cela nova masa klinaca izložila, samo ja maštam o nečemu drugom 😄 Hide contents više Load-a naravno 😄 možda kad 90e postanu retro kao 80e danas I ovaj fazon leži, skroz 1 Quote
Kumodraski Vo Posted December 5, 2022 Report Posted December 5, 2022 56 minutes ago, HellAwaits said: +1 za Hetfildov kantri-rok album. Predlog za omot: Sedi na nekom prerađenom dodžu iz 1960. i neke, nogom naslonjen na odstreljenog jelena kapitalca, u desnoj ruci vinčesterka, a levom upire prstom u posmatrača, u stilu Uncle Sam want's you. U pozadini lokalni bar sa sisatom konobaricom koja na verandi služi zadrigle matore kauboje. Evo omot 3 Quote
HellAwaits Posted December 7, 2022 Report Posted December 7, 2022 Može i to. Kaubojština kako okreneš. Quote
The Trooper Posted December 8, 2022 Report Posted December 8, 2022 Sličnost je zastrašujuća…Gesendet von iPhone mit Tapatalk Quote
HEFEST Posted December 8, 2022 Report Posted December 8, 2022 On 12/5/2022 at 3:58 PM, kuruz said: svi smo najviše za to, verovatno i Hetfild prvi ovo je korektno, ništa više od toga, i baš ne moraju da se šlihtaju mongoloidima koji još ne mogu da prežale izdaju metala Da se zovu drugacije pa i da prezale, a ovako samo mongoloidi to mogu da opravdaju. Sekli vene na po njima najveci metal bend ikada, a ono ispade oni obicni narodnjaci i to losi. Quote
Vic Rattlehead Posted December 8, 2022 Report Posted December 8, 2022 Ma dosada pjesma, među lošijim njihovim. 1 Quote
Toki89 Posted December 30, 2022 Report Posted December 30, 2022 doduše, i ne postoje nove ideje, postoje samo dobri remiksi Quote
Angelystor Posted January 20, 2023 Report Posted January 20, 2023 Ovo je neki Hardwired b-side at best. Pade mi cinična misao jutros na pamet, da nisu zbrzali izdavanje ovog albuma da bi uhvatili boost popularnosti usred Stranger Thingsa. Quote
azal Posted January 20, 2023 Report Posted January 20, 2023 e jbg, propustili priliku da postanu poznati Quote
Talvi Posted January 20, 2023 Report Posted January 20, 2023 41 minutes ago, Angelystor said: Pade mi cinična misao jutros na pamet, da nisu zbrzali izdavanje ovog albuma da bi uhvatili boost popularnosti usred Stranger Thingsa. ja apsolutno verujem u ovo pesma snoozefest u rangu onog Beyond Magnetic Days of Future Past >>>>> Quote
Kumodraski Vo Posted January 20, 2023 Report Posted January 20, 2023 3 hours ago, Angelystor said: Ovo je neki Hardwired b-side at best. Pade mi cinična misao jutros na pamet, da nisu zbrzali izdavanje ovog albuma da bi uhvatili boost popularnosti usred Stranger Thingsa. Moguce haha larsova inicijativa.. Mene je i omot podsetio na neki retro 80s horor film poster, valjda je i stranger thing u tom fazonu nmp.. Podsetnik da je beyond magnetic kidanje.. Quote
Kumodraski Vo Posted January 20, 2023 Report Posted January 20, 2023 Bolja meni ova pesma od prosle, ima vise rifova.. 1 Quote
Runner Posted January 20, 2023 Report Posted January 20, 2023 Dobra stvar, i meni bolja nego Lux Aeterna, koja uprkos brzini ipak nekako djeluje tanko, dok ova ima dovoljno "mase" u sebi, otprilike tako nekako. I naravno respect za angažovanost, bilo to samo marketinška fora ili iskrenost, a vjerujem da je ovo drugo. Sjećam se da je korona uveliko trajala kad je James objavio video obraćanje fanovima u fazonu kako je svima teško i kako nismo sami. Quote
Haos sam ja Posted January 20, 2023 Report Posted January 20, 2023 I meni bolja od prošle. Strofa je dosta dobra zapravo, sve ostalo je meh i dosadno, al opet bolje od one prve. Quote
Kumodraski Vo Posted January 20, 2023 Report Posted January 20, 2023 A kako pocetak krene ko aint my bitch bolje nju da su odsvirali.. Quote
Recommended Posts