Sreta Posted March 9, 2023 Report Posted March 9, 2023 Sticice nas Bozija pravda, to vec svatko znaaaaaaaa... Sudice nam bojovnici iz Tshavoglavaaa. Quote
HEFEST Posted March 10, 2023 Report Posted March 10, 2023 On 1/20/2023 at 10:40 PM, МегафаН said: Sranje i jedna i druga, jednostavno ne mogu da vjerujem da im je bas ovoliko ponestalo ideja. Nikada oni nisu ni imali ideja. Krali od samog pocetka, skoro sve pesme teske kradje. Dok je Mustejn bio tu bilo je i originalnosti, a posle toga ajmo malo krademo od Bouvija,malo od Zike, malo od Laze i tako. 1 2 Quote
Srbin Hamza Posted March 10, 2023 Report Posted March 10, 2023 gimme mustaine, gimme laibach, gimme kitu što bi blajvah Metallica zadnjih 20 godina prvo vidi šta se traži na tržištu, marketing stručnjaci im sugerišu tematiku i rifove, i to snime i naplate papreno ali prvih 20 godina je nešto najbolje na svijet uopšte mi nije jasno što toliko smarate 3 1 Quote
HEFEST Posted March 10, 2023 Report Posted March 10, 2023 Umes li ti da citas kozojebac? Prvih 20 godina cista kradja i plagijati. Mozda imaju neku pesmu da nije ali ja trenutno ne bih mogao da se setim ni jedne. 5 Quote
Мајор Гашпар Posted March 10, 2023 Report Posted March 10, 2023 Mama, volim te, ali ne kao Metaliku. 1 Quote
Kumodraski Vo Posted March 30, 2023 Report Posted March 30, 2023 Ja cu sacekam album nema leba ovako.. Quote
Flash Gordon Posted March 31, 2023 Report Posted March 31, 2023 Nažalost, kroz ove četiri pesme, ovo sve deluje kao anemični thrash. Sve se to sa nekim rifovima, brzinom, ali ništa ne ostaje u ušima. 2 Quote
vudun Posted March 31, 2023 Report Posted March 31, 2023 И пиян, и трезвен, и в радост, и в мъка, тази песен винаги ме е докарвала до сълзи! 1 Quote
Hail Metal Posted April 2, 2023 Report Posted April 2, 2023 slusati sve do reloada non stop, ne rizikovati sa novijim albumima od tog 2 1 Quote
kuruz Posted April 9, 2023 Report Posted April 9, 2023 Metallica will promote new album 72 Seasons with a four-night run on Jimmy Kimmel Live from April 10 1 Quote
Bernard Panasonik Posted April 10, 2023 Report Posted April 10, 2023 U čemu je fora sa Wallmart-om? Ortak mi kaže da su sada tamo trenutno najeftinije ploće u Americi. Kupio je Decade of Aggression za 30 dolara. Ova nova Metallica je 34 dolara, što je najjeftinije da sam našao. Manje-više sve cene koje nam je dojavio su diskontne. Quote
Kumodraski Vo Posted April 10, 2023 Report Posted April 10, 2023 Pa kao muzika za siroke narodne mase, azalova fora neka.. Quote
Srbin Hamza Posted April 10, 2023 Report Posted April 10, 2023 Kao koncert u Ušće šoping centru. Quote
Haos sam ja Posted April 10, 2023 Report Posted April 10, 2023 To su sve nebitne stvari. Naravno da će jedan od najpopularnijih bendova na svetu da promoviše album u skladu sa tom činjenicom, neće sigurno po fanzinima i raznoraznim Kuglašima. Jedini problem koji ja imam sa ovim bendom je što im je muzika uglavnom mediokritetna do bola poslednjih sad već 30 godina i tu činjenicu ne može da zamaskira nikakav marketinški trik. 2 3 Quote
Vic Rattlehead Posted April 10, 2023 Report Posted April 10, 2023 Ne pišite na teami ako nemate leak novog albuma, pozzz Quote
Srbin Hamza Posted April 10, 2023 Report Posted April 10, 2023 To su sve nebitne stvari. Naravno da će jedan od najpopularnijih bendova na svetu da promoviše album u skladu sa tom činjenicom, neće sigurno po fanzinima i raznoraznim Kuglašima. Jedini problem koji ja imam sa ovim bendom je što im je muzika uglavnom mediokritetna do bola poslednjih sad već 30 godina i tu činjenicu ne može da zamaskira nikakav marketinški trik.Ne mora baš majice da prodaje u pull&bear. Iron Maiden takođe. Quote
Bernard Panasonik Posted April 11, 2023 Report Posted April 11, 2023 Šta je sada Pull&Bear? Šalim se, pretpostavljam šta je otprilike. Koliko kapiram za Wallmart, ok je da tamo svoje ploče prodaju Slayer i Pantera, ali nije da prodaje i Metallica. Prestrogo je reći da Metallica 30 godina svira mediokritetsku muziku, Load je jako, jako dobar album koji je potpuno pogrešno upakovan i promovisan. I predug je za par pesama. Sve isto i za Reload, samo što on nema realno više od 7-8 dobrih pesama. Death Magnetic je hendikepiran lošom produkcijom i pretprani su aranžmani, ali ima tu mesa itekako. Hardwired je vrlo ujednačen i za bend njihovih godina sasvim dobar, St Anger je St Anger, fan fact: na vinilu je slušljiviji xd Ali u usporedbi sa time šta su na poslednjim albumima svirali njihovi direktni ispisnici, sasvim je jasno što Metallica svira po stadionima, a ovi po halama i klubovima. Ovaj novi album po do sada puštenim pesmama će biti najslabiji u ovom nizu od Magnetica na ovamo. 2 Quote
Recommended Posts