Kumodraski Vo Posted April 11, 2023 Report Posted April 11, 2023 Meni ce ako budu ovakve ostale pesme biti najslabiji generalno, pored Lulua.. Quote
Srbin Hamza Posted April 11, 2023 Report Posted April 11, 2023 4 hours ago, Bernard Panasonik said: Šta je sada Pull&Bear? Šalim se, pretpostavljam šta je otprilike. Misim ajde, radnja k'o radnja, ali majice mejdena i metalike stoje na istom rafu kao i majice anime crtaća s japanskim slovima ima po radnji i majica tupaca i nortoriusa, i rick and mortija, ali to je je to 1 Quote
Haos sam ja Posted April 11, 2023 Report Posted April 11, 2023 To je šabanska varijanta, slažem se, ali kad postaneš toliki globalni brend kao Metallica ili Maiden valjda ti je jasno da na svakog true fana ide gomila pacera koji znaju 3 pesme i to im je trenutni trend, pa zašto ne unovčiti to. Koliko ima likova koji su u fazonu ne slušam metal al slušam Metallicu (slušaju njihove balade)? Pun kurac. Jebiga, korporacija melje po svojim principima, nebitno da li se korporacija zove Metallica, McDonalds ili Coca Cola. 1 Quote
Talvi Posted April 11, 2023 Report Posted April 11, 2023 imam ja Don't Tread On Me majicu iz C&A, šta ima veze 😄 5 hours ago, Kumodraski Vo said: Meni ce ako budu ovakve ostale pesme biti najslabiji generalno, pored Lulua.. isto bogami Quote
kuruz Posted April 11, 2023 Report Posted April 11, 2023 8 hours ago, Bernard Panasonik said: Ali u usporedbi sa time šta su na poslednjim albumima svirali njihovi direktni ispisnici, sasvim je jasno što Metallica svira po stadionima, a ovi po halama i klubovima. Ovaj novi album po do sada puštenim pesmama će biti najslabiji u ovom nizu od Magnetica na ovamo. različite lige, prosto 1 Quote
Vic Rattlehead Posted April 11, 2023 Report Posted April 11, 2023 8 hours ago, Kumodraski Vo said: Meni ce ako budu ovakve ostale pesme biti najslabiji generalno, pored Lulua.. Lulu se ne računa u Metallicu, a vidjećemo da li će biti naslabiji, teško da će nadmašiti DM, plus Rob kaže da je ovo najbolji album koji je on snimio s njima. Vidjećemo. Quote
Phallusifer Posted April 11, 2023 Report Posted April 11, 2023 Meni je DM najslabiji. DM mi je samo jednom prilikom lego, kad sam bio od rakije uradjen u kombiju na putu na Gorguts i odjedom krece DM a ja u fazonu "nije lose ovo, vokal zvuci kao Hetfield" Quote
Flash Gordon Posted April 12, 2023 Report Posted April 12, 2023 13 hours ago, Phallusifer said: Meni je DM najslabiji. DM mi je samo jednom prilikom lego, kad sam bio od rakije uradjen u kombiju na putu na Gorguts i odjedom krece DM a ja u fazonu "nije lose ovo, vokal zvuci kao Hetfield" +1 Death Magnetic je po meni takođe bio thrash gde peglaju sve i svašta, ali je slabo šta ostalo u ušima. "The Unforgiven III" je još bio u simpatičan u početku, ali je ubrzo izvetrilo i to. Tako i ove četiri pesme, svira se to sve ali teško ostaje šta u ušima. Možda vremenom bude bolji utisak. Quote
Vic Rattlehead Posted April 13, 2023 Report Posted April 13, 2023 Metallica - 72 Seasons (2023) » GetMetal CLUB - new metal and core releases Quote
Kumodraski Vo Posted April 13, 2023 Report Posted April 13, 2023 320 https://disk.yandex.com/d/GPFFJ_1PpbU1uA Quote
KazimKazim Posted April 13, 2023 Report Posted April 13, 2023 Uh, kolko dosadan album...nemam zelju nista da pustim posle ovoga...Larsa su nekako sakrivali svih ovih godina, al sad pusten s lanca - ubio u mozak Prve tri pesme + Lux Eterna...+ mozda Room Of Mirrors...bio bi neki solidan EP Quote
Vic Rattlehead Posted April 13, 2023 Report Posted April 13, 2023 11 minutes ago, Kumodraski Vo said: 320 https://disk.yandex.com/d/GPFFJ_1PpbU1uA Jesi siguran? 😄 1 Quote
Kumodraski Vo Posted April 13, 2023 Report Posted April 13, 2023 Haha nisam ni gledo nmp.. Jao ovo traje sat ipo fazon.. Quote
dAdAiSt Posted April 13, 2023 Report Posted April 13, 2023 Može neko da mi ukači novi album u rar? Quote
madball Posted April 13, 2023 Report Posted April 13, 2023 Dobar album! Meni baš dobar. Mnogo bolji od prethodnog. Raznovrsniji, rifovi daleko daleko bolji, pesme fokusiranije... Nema onog usiljenog treša, ali ima težine. Mislim da im ovaj stil najbolje odgovara. Još su mi ova 4 singla daleko najlošija Quote
Chicken Little 420 Posted April 14, 2023 Report Posted April 14, 2023 (edited) Edited April 14, 2023 by Chicken Little 420 Quote
Talvi Posted April 14, 2023 Report Posted April 14, 2023 (edited) probih se nekako kroz album, i evo naiđoh na Testament temi na opis koji savršeno leži i ovde, sve je rečeno On 3/17/2020 at 7:41 AM, Bernard Panasonik said: Meni je samo pogled na trajanje pesama dovoljan da se smorim. Nema ovde šta da se upamti, ovo je album koji kao da ga je neki kompjuterski program pravio. Lepe rif na rif i tako mogu u nedogled. U suštini su mogli da izdaju album bez ijedne pauze, da sve spoje u jednu džinovsku pesmu, isti bi efekat bio. ide taj Hardwired / Beyond Magnetic / C-strane Reloada fazon, pun gas autopilot po 6-7 minuta komad, pa ko voli eto ga e da, Inamorata mi najbolja stvar, izdvaja se malo ipak Edited April 14, 2023 by Talvi 1 Quote
kuruz Posted April 14, 2023 Report Posted April 14, 2023 težak čemer, ne može ovo da se sluša ne pamtim kad sam čuo nešto ovako dosadno Quote
МегафаН Posted April 14, 2023 Report Posted April 14, 2023 Prazan album skroz, nista da ostane u usima, isto kao pepersi, nula Quote
vudun Posted April 14, 2023 Report Posted April 14, 2023 (edited) Slušati 2, 4, 5, 10 i 12. pesmu. Tim redosledom. Ostalo preskočiti... Inamorata - ubedljivo najbolja stvar na albumu... To su naši country progeri, naša Metallica, i dalje najveći..! Edited April 14, 2023 by vudun Quote
Recommended Posts