vudun Posted September 5, 2004 Report Posted September 5, 2004 Kada ne isključiš wah , to ti je isto kao da ne isključiš žmigavac dok voziš. Quote
justhell Posted September 6, 2004 Report Posted September 6, 2004 http://www.rollingstones.co.yu/metallica Quote
justhell Posted September 6, 2004 Report Posted September 6, 2004 Slushaj avatar ovog gore. Svaka ti chas' Quote
Karlo SE Posted September 6, 2004 Report Posted September 6, 2004 ma nije on toliko losh, samo nije neshto preterano dobar, kao npr. Mustaine . Samo mnogo greshi uzivo, i ne ume da iskljuchi wah, ali to je smishljeno jer kad' upalish wah i krenesh da drljash niko ne chuje shta tachno svirash a ti drljash brzo pa se ljudi loze. a shto se tiche noktiju pogladati pod "Gay Los Angeles Metal" Gay LA Music, a ne metal, al nema veze, razumemo se Quote
mladen Posted September 8, 2004 Report Posted September 8, 2004 E ovo za zmigavac ti je dobro ustvari kao kad bi isao sa sva cetiri ukljucena odjednom, nisam sofer ne znam kako se to zove (ono kad stanes sa strane pa ukljucis sva cetiri pa onda nastavis da vozis a zaboravis da iskljucis ). Quote
mladen Posted September 12, 2004 Report Posted September 12, 2004 Al zato imamo tebe koji sve uvek najbolje znas, blago tebi Quote
fap_mashina Posted September 23, 2004 Report Posted September 23, 2004 Jes da sam najjaci i najveci,kako ti kazes,i sve to,al' ima nesto sto i ja ne znam.Zamisli! The Unforgiven pesma,je l' napravljena mozda po istoimenom filmu u kome glumi Klint Istvud? Ili nema veze sa tim? Quote
mladen Posted September 27, 2004 Report Posted September 27, 2004 Ne Unforgiven je snimljen posle (92 ili 93) i nema nikakve veze sa istoimenom pesmom. Clint je film posvetio Sergio Leone-u to ti je onaj sto je pravio onu trilogiju sa Eastwood-om (Za saku dolara, Za dolar vise i Dobar, Los, Zao) Quote
Froiibaad Posted October 5, 2004 Report Posted October 5, 2004 'bali vas nokti. NO da se vratimo na temu. A shto se uopshte ovo zove Final Chapter. Meni ne deluje ovo kao neki kraj. Bice nama josh metallice Final chapter je bio 1986 smrcu Cliff-a ik metallica je umrla sve kasnije su blede senke najveceg i omiljenog nam benda Quote
Perfector Posted October 5, 2004 Report Posted October 5, 2004 Pa donekle si u pravu,mada bih ja rekao da je Metallica dostigla vrhunac na Justice - u.Mislim svaka cast za Black album,ali je on ipak slabiji u odnosu na prethodne, a ovo ostalo... Quote
C.A_R.I.A. Posted October 5, 2004 Report Posted October 5, 2004 justice je pocetak kraja metalike... Quote
lemmy sixx Posted October 6, 2004 Author Report Posted October 6, 2004 Jos vam nije dosadilo...vi ste stvarno cudo. Ne slazem se s tobom Diamond,da je Justice pocetak kraja Metallice.Mozda pocetak kraja jedne ere...sta god vi rekli,najkvalitetniji album jeste Black album.Jebeno remek delo.Ko sto rece Kole Polzovic,"Rat I Mir" heavy metala.Definitivno jedan od najboljih albuma u istoriji rock n' roll muzike. "Load" i "ReLoad" nisu toliko kvalitetni,ali ne zaostaju mnogo.I to je realno.Ma koliko se vama to ne svidjalo,to je tako.Pa sta ako nije jebeni thrash!Bitno je da je muzika dobra do jaja. Ako bi pricali o pocetku nekog kraja,onda bi ga mogli nazvati "St.Anger".I to ne toliko zbog muzike,pa valjda i najveci bendovi mogu da zaseru,vec vise zbog celokupne atmosfere.Nekako mi to vise nije to.Ali,sacekajmo malo,mozda James opet pusti brkove i dobije inspiraciju. Ja jos uvek verujem u Metallicu. Quote
Dani Posted October 7, 2004 Report Posted October 7, 2004 "Load" i "ReLoad" nisu toliko kvalitetni,ali ne zaostaju mnogo.I to je realno.Ma koliko se vama to ne svidjalo,to je tako.Pa sta ako nije jebeni thrash! Jebena istina! Bitno je da je muzika dobra do jaja. Quote
voodoo_ Posted October 7, 2004 Report Posted October 7, 2004 Ne znam, mene Load i Reload jednostavno smore posle jedne ipo pesme... Quote
Froiibaad Posted October 8, 2004 Report Posted October 8, 2004 Jos vam nije dosadilo...vi ste stvarno cudo. Ne slazem se s tobom Diamond,da je Justice pocetak kraja Metallice.Mozda pocetak kraja jedne ere...sta god vi rekli,najkvalitetniji album jeste Black album.Jebeno remek delo.Ko sto rece Kole Polzovic,"Rat I Mir" heavy metala.Definitivno jedan od najboljih albuma u istoriji rock n' roll muzike. "Load" i "ReLoad" nisu toliko kvalitetni,ali ne zaostaju mnogo.I to je realno.Ma koliko se vama to ne svidjalo,to je tako.Pa sta ako nije jebeni thrash!Bitno je da je muzika dobra do jaja. Ako bi pricali o pocetku nekog kraja,onda bi ga mogli nazvati "St.Anger".I to ne toliko zbog muzike,pa valjda i najveci bendovi mogu da zaseru,vec vise zbog celokupne atmosfere.Nekako mi to vise nije to.Ali,sacekajmo malo,mozda James opet pusti brkove i dobije inspiraciju. Ja jos uvek verujem u Metallicu. Slazem se sa Diamondom And.. je dobar album ali vishe to nije to bas nije ni blizu vrhunac je Master a posle pad Ja sam se nadao ali je St. ubio sve moje snove o josh jednom dobrom albumu Quote
lemmy sixx Posted October 8, 2004 Author Report Posted October 8, 2004 Ne znam, mene Load i Reload jednostavno smore posle jedne ipo pesme... Vidis,to je vec stvar ukusa.Ja bih "Load" mogao slusati 10 puta zaredom,pa da me ne smori.Obozavam taj album.Sjajan je. Quote
Jaymz Posted October 9, 2004 Report Posted October 9, 2004 Ovaj Lemmy pametno zbori. Skoro da se skroz slazem sa njegovim misljenjem... Quote
fap_mashina Posted October 10, 2004 Report Posted October 10, 2004 Ma obrnite ga vi kako ocete,metallica prestaje posle BLACKa.Najobjektivnije misljenje! Kakav crni load&shit... Quote
Dreadful_Glare Posted October 11, 2004 Report Posted October 11, 2004 Load je uz Reload najzreliji album Metallice i predstavlja logican sled dogadjaja. Posle desetogodisnjeg thrashin'bangin-your-head'heavy rokanja presli su na sviranje onoga sto odgovara njihovim godinama i zrelosti. Podsecaju dosta na Zeppeline samo sto je nemoguce ponoviti takav uspeh. Mozete da pricate sta 'ocete ali James je i sebe i svoj svet bolje i iskrenije predstavio u pesmama tipa Outlaw Torn, Fixxxer, Memory Remains, HEro Of The day itd. nego u recimo Damage Inc. ili Whiplash. Quote
fap_mashina Posted October 11, 2004 Report Posted October 11, 2004 E,ljudi,dokle vi idete! Pa i ja sam se ZLO napalio na Metallicu od njihovog koncerta(cak sam zavoleo neke stvari kojim sam se nekad slatko smejao),ali opet ne trabunjam gluposti! Bez uvrede,ali kog boli kurac sto James sebe predstavlja u pesmama!? Sto,da nece da me zaboli njegova tuzna zivotna prica?Jao,jadan James,kolko je para imao, sve je u Jack Daniels dao! Kakve gluposti,sta? Ovde se prica o muzici,postovanju prema fanovima,istrajnosti,ukratko - ako si poceo pod parolom METAL FOREVER,LIVE FOR METAL & STUFF,ima bre i da istrajes u tome! A ne,doso Bob Rock, doneo daire i Metallica ode u kurac! Odma novi porse,balade,droge i slicno. Nema bre o tome sta da se prica,BLACK JE STVARNO CRNO,MRAK ZA METALLICU i THE END! Sami su sebe lepo opravili. Daj nadjite drugu temu,sam sebe odusevljavam kako prepametne recenice ovde izjavljujem! Ovo bre da pisete u Metallicinu biografiju! Evo,srpska verzija:METALLICA-Od cupavih gospodara munje do kako dune vetar,samo para da ima! By Someone. Strucne komentare i naslov za knjigu dav'o fap_mashina. p.s.Drugi deo naslova cu preraditi,trenutno mi ovo palo na pamet. Quote
D3v|Lz_DaNc3 Posted October 11, 2004 Report Posted October 11, 2004 E,ljudi,dokle vi idete! Pa i ja sam se ZLO napalio na Metallicu od njihovog koncerta(cak sam zavoleo neke stvari kojim sam se nekad slatko smejao),ali opet ne trabunjam gluposti! Bez uvrede,ali kog boli kurac sto James sebe predstavlja u pesmama!? Sto,da nece da me zaboli njegova tuzna zivotna prica?Jao,jadan James,kolko je para imao, sve je u Jack Daniels dao! Kakve gluposti,sta? Ovde se prica o muzici,postovanju prema fanovima,istrajnosti,ukratko - ako si poceo pod parolom METAL FOREVER,LIVE FOR METAL & STUFF,ima bre i da istrajes u tome! A ne,doso Bob Rock, doneo daire i Metallica ode u kurac! Odma novi porse,balade,droge i slicno. Nema bre o tome sta da se prica,BLACK JE STVARNO CRNO,MRAK ZA METALLICU i THE END! Sami su sebe lepo opravili. Daj nadjite drugu temu,sam sebe odusevljavam kako prepametne recenice ovde izjavljujem! Ovo bre da pisete u Metallicinu biografiju! Evo,srpska verzija:METALLICA-Od cupavih gospodara munje do kako dune vetar,samo para da ima! By Someone. Strucne komentare i naslov za knjigu dav'o fap_mashina. p.s.Drugi deo naslova cu preraditi,trenutno mi ovo palo na pamet. ima tu neke istine da znash... Quote
vudun Posted October 12, 2004 Report Posted October 12, 2004 Ovde tema stoji cisto iz postovanja prema prvih pet albuma! Amin! Quote
Recommended Posts