vudun Posted December 31, 2004 Report Share Posted December 31, 2004 Nema nikakvih pozitivnih strana, apsolutno nikakvih! Jedna velika, i tesko izbrisiva mrlja u njihovoj karijeri... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perfector Posted January 1, 2005 Report Share Posted January 1, 2005 Desi se... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dani Posted January 2, 2005 Report Share Posted January 2, 2005 Ok ajde da razumem da ne shvatate St. Anger i da ga pljujete ali ZAISTA sta fali SKOMu??? Jebote kakav fanatik... puko si decko. Sta ima da se shvati... album je tesko sranje, budjav je... pomiri se sa tim... sto pre to bolje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imenjak Posted January 2, 2005 Report Share Posted January 2, 2005 ma morate shvatiti da je metalika pre 20-ak godina napravila revoluciju u muzickom svetu... to je pokusala i sada da napravi... da li je uspela, videcemo... samo ce nam vreme kasti... no ja vishe ne mogu da zamislim metaliku kako pegla stari dobri thrash... to mi je ni na kraj pameti... ta dva pojma (thrash i metallicu) ne mogu da povezem - sada! po mom misljenju, St.Anger je moderan album, i moze uticati na mnoge druge da krenu tim putem (NU metal grupe) ali i ne mora... neko je rekao da je to neciji drugi album bio bi extra, ali posto je metalikin onda je losiji - mogu reci da se slazem sa tim... kao da je Metalika tim albumom ispitivala teren, da vidi da li moze da se prodaje opet kao pre... ja zaista ne znam u kolikom tirazu je prodat Anger ali sumnjam da je nesto extra... zanima me kakav ce album biti sledeci... U svakom slucaju Mastejn nije shatro mogao da veruje da je to metalika kada je cuo na radiju njihovu pesmu sa novog albuma! poz! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGGRESSOR55 Posted January 2, 2005 Report Share Posted January 2, 2005 Nisam uopste rekao da je moderan, za mene licno on nije nista, da ga je uradila neka manja grupa drugog muzickog opredeljenja, album bi bio super. Upravo to i ja kazem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perfector Posted January 2, 2005 Report Share Posted January 2, 2005 Cisto sumnjam,ali dobro... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGGRESSOR55 Posted January 2, 2005 Report Share Posted January 2, 2005 Cija vam se obrada Metallice najvise svidja? Meni Destruction - Whiplash i Buttfuck - Phantom Lord Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmyLee Posted January 2, 2005 Report Share Posted January 2, 2005 Cija vam se obrada Metallice najvise svidja? Meni Destruction - Whiplash i Buttfuck - Phantom Lord Volim sve sto je radila Apocalyptica...Zvuci tako divno i opustajuce...Pogotovo Unforgiven i Welcome Home.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGGRESSOR55 Posted January 2, 2005 Report Share Posted January 2, 2005 And here we go again...Nisam znao da volis Welcome Home Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmyLee Posted January 2, 2005 Report Share Posted January 2, 2005 And here we go again...Nisam znao da volis Welcome Home Nemoj da mi zameras,stvarno sam opsednuta!!! Inace,Battery i Fade To Black se najcesce slusaju ovih dana....Male promene ne skode... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGGRESSOR55 Posted January 2, 2005 Report Share Posted January 2, 2005 To cenim. Ja sam posle vise od godinu dana pustio Disposable Heroes Reakcija: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imenjak Posted January 2, 2005 Report Share Posted January 2, 2005 Volim sve sto je radila Apocalyptica...Zvuci tako divno i opustajuce...Pogotovo Unforgiven i Welcome Home.... slazem se... ovi iz apokaliptike bash sviraju super, i metalikine pesme fenomenalno zvuce na cetiri chela... solaze su odsvirali bolje od Kirka To cenim. Ja sam posle vise od godinu dana pustio Disposable Heroes Reakcija: meni je ta pesma pomalo licila na narodnjak, kada sam je prvi put cuo... tj. samo njen jedan deo... ako neko zna o cemu pricam neka se javi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perfector Posted January 2, 2005 Report Share Posted January 2, 2005 slazem se... ovi iz apokaliptike bash sviraju super, i metalikine pesme fenomenalno zvuce na cetiri chela... solaze su odsvirali bolje od Kirka I ja se slazem da Apocalyptica sjajno zvuci,a dobro ti je ovo za Kirka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imenjak Posted January 2, 2005 Report Share Posted January 2, 2005 (edited) I ja se slazem da Apocalyptica sjajno zvuci,a dobro ti je ovo za Kirka brate, sto jes, jes! sto bi jedan ortak, reko: Pa i ja bih otsvirao bolje od Kirka (on svira bass-ortak), a ne neki akadamski obrazovani muzicar.... e da kada smo vec kod toga, jesu li ovi iz apokaliptike akademski obrazovani ili su kao i ja (samostalni - samouki umetnici) Edited January 2, 2005 by Mustaine Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest [Independor] Posted January 2, 2005 Report Share Posted January 2, 2005 Obrazovani su (zao mi je).E ljudi a da li neko znas sta je "Hunger" od Metallice, jel to ono nesto sto tek treba da izadje i da li zna neko track list. Za ne informisane ima 11 pesama 47 minuta traje.Bolje je od St.Anger i tu Metallica definitivno zvuce ko Pantera mada.Odlicno je,samo opet nije to stara Metallica vec mesavina stare i nove(ko je slusao zna sta mislim).Ajde ko ima nek ostavi tracklist na forumu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest [Independor] Posted January 2, 2005 Report Share Posted January 2, 2005 ' date='2. 1. 2005, 21:56'] Obrazovani su (zao mi je).E ljudi a da li neko znas sta je "Hunger" od Metallice, jel to ono nesto sto tek treba da izadje i da li zna neko track list. Za ne informisane ima 11 pesama 47 minuta traje.Bolje je od St.Anger i tu Metallica definitivno zvuce ko Pantera mada.Odlicno je,samo opet nije to stara Metallica vec mesavina stare i nove(ko je slusao zna sta mislim).Ajde ko ima nek ostavi tracklist na forumu. Ja imam album pa samo pitam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGGRESSOR55 Posted January 2, 2005 Report Share Posted January 2, 2005 meni je ta pesma pomalo licila na narodnjak, kada sam je prvi put cuo... tj. samo njen jedan deo... ako neko zna o cemu pricam neka se javi Ne razumem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmyLee Posted January 2, 2005 Report Share Posted January 2, 2005 ' date='2. 1. 2005, 21:56'] Obrazovani su (zao mi je).E ljudi a da li neko znas sta je "Hunger" od Metallice, jel to ono nesto sto tek treba da izadje i da li zna neko track list. Za ne informisane ima 11 pesama 47 minuta traje.Bolje je od St.Anger i tu Metallica definitivno zvuce ko Pantera mada.Odlicno je,samo opet nije to stara Metallica vec mesavina stare i nove(ko je slusao zna sta mislim).Ajde ko ima nek ostavi tracklist na forumu. E,i mene strasno zanima sta je to! People,ako neko zna... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmyLee Posted January 2, 2005 Report Share Posted January 2, 2005 meni je ta pesma pomalo licila na narodnjak, kada sam je prvi put cuo... tj. samo njen jedan deo... ako neko zna o cemu pricam neka se javi E,a mene Maideni uzasno podsecaju na narodnjake ,iritiraju me zato ih ne slusam... Za Disposable Heroes stvarno ne shvatam... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imenjak Posted January 3, 2005 Report Share Posted January 3, 2005 E,a mene Maideni uzasno podsecaju na narodnjake ,iritiraju me zato ih ne slusam... Za Disposable Heroes stvarno ne shvatam... cek, cek... moram da je opet odslusam... pa cu javiti.... mozda sam pobrkao pesme! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGGRESSOR55 Posted January 3, 2005 Report Share Posted January 3, 2005 Mene Nothing Else Matters podseca na narodnjake. Pokusajte na srpskom da je otpevate, zvuci kao da je Marina Tucakovic pisala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted January 3, 2005 Author Report Share Posted January 3, 2005 Pa i ja bih otsvirao bolje od Kirka (on svira bass-ortak), Tvoj ortak sere ko foka,a i ti ne zaostajes mnogo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmyLee Posted January 3, 2005 Report Share Posted January 3, 2005 Mene Nothing Else Matters podseca na narodnjake. Pokusajte na srpskom da je otpevate, zvuci kao da je Marina Tucakovic pisala Ne postoji nista vise uzasavajuce od Frantic... <Frantic tick tick tick tick tick tick tock Frantic tick tick tick tick tick tick tock> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imenjak Posted January 3, 2005 Report Share Posted January 3, 2005 Tvoj ortak sere ko foka,a i ti ne zaostajes mnogo. u redu je... Kirk fanatiche! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted January 3, 2005 Report Share Posted January 3, 2005 Gde bre Disposable Heroes da zvuchi k'o narodnjak..cCc Jedna od najboljih & najenergicnijih pesama Metalike. Vrat od toga otpada... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts