RNA Posted October 26, 2002 Report Posted October 26, 2002 Ma koliko to NEKIMA delovalo čudno, ja ne mogu da podnesem ljude koji nemaju pojma za prave metal vrednosti, a govore "Ja volim Metallicu, naročito 'Nothing Else matters'". Meni dođe da crknem od muke. Stvarno se ponekad zbog toga osećam bezveze, kao da me je neko izmlatio. Niko njima ne može da zabrani i meni je drago kad kul ljudi koji se interesuju za sve kažu da su čuli nešto dobro i u metalu iako znam da ga ne vole, a ja poštujem njihove stavove, ali kad bi mi neki zadrigli pumpadžija rekao da voli Metallicu... pa, znaš šta, došlo bi mi da ga golim rukama zadavim. Quote
Aleara Posted October 26, 2002 Report Posted October 26, 2002 Meni redovno poznanice koje slusaju Severinu, trubace i sl kazu kako vole NEM, i kako je Metallica bas "fin" bend. 'Ajde jos to i mogu nekako da podnesem, ali kad mi je jedna od doticnih koleginica rekla da je super Fade to black najozbiljnije sam htela da je osamarim! Ne znam zasto je morala da pomene neku od pesama sa prvih albuma! To me je iznerviralo jer je to jedna komercijalna fufa, koja ne bi prepoznala umetnost ni da je udari u facu. Takvi ljudi NE SMEJU da slusaju metal! Quote
blondie`s friend Posted October 26, 2002 Report Posted October 26, 2002 E zbog takvih ljudi sam i omrzao puno bendova. Dabogda propao metal kad ga svako sluša.U stvari, dabogda propala Metallica kad je svako sluša! Pa RNA uzmi slushaj Death,Black....to veruj mi nece SVAKO slusati... Quote
steve-harris Posted October 26, 2002 Report Posted October 26, 2002 Ja prosto ne mogu metallicu da slusam poslije and justice far all.Prva 4 albuma su fenomenalna ali su se stvarno zeznuli sa ovim sledecim.I najgore sto su se skroz prodali. Quote
Thorn's essence Posted October 27, 2002 Report Posted October 27, 2002 Ne slusam metal vec 10 godina,i imam pravo da kazem da ste vi matorci izlapeli Vidite deco sta radi Thrash.Mlati te u glavu THRASH METAL NE DIRATI!!! Nisi me shvatila Quote
blondie Posted October 27, 2002 Report Posted October 27, 2002 E zbog takvih ljudi sam i omrzao puno bendova. Dabogda propao metal kad ga svako sluša.U stvari, dabogda propala Metallica kad je svako sluša! Pa RNA uzmi slushaj Death,Black....to veruj mi nece SVAKO slusati... Pera suvi genije... Nesho, cujemo se ovih dana, radim duplu smjenu, navrati do radnje. Quote
B@K@ Posted October 27, 2002 Report Posted October 27, 2002 :| Metallica...kao bivsa kojoj se uvek vracas...eh Kako god - MetaLLica !!! MEtaLLica!!!! mEEEEtAAALLIcAAAA!!!! toga se ne treba :oops: a: Quote
lemmy sixx Posted October 28, 2002 Author Report Posted October 28, 2002 Prvo, ono za moje godine nije upu Quote
lemmy sixx Posted October 28, 2002 Author Report Posted October 28, 2002 Prvo, ono za moje godine nije upu Quote
RNA Posted October 28, 2002 Report Posted October 28, 2002 E, nisam čuo lepši opis odavno. 'Kao bivša kojoj se uvek vraćaš.' To bi u mom slučaju moglo da važi samo za stare albume. Njima se uvek vrlo rado vraćam ne trudeći se da mislim na ono što sada rade. Kartkotrajna amnezija ume da bude dobra stvar. Quote
blondie`s friend Posted October 28, 2002 Report Posted October 28, 2002 [quote name="blondie`s friendPera suvi genije... Nesho' date=' cujemo se ovih dana, radim duplu smjenu, navrati do radnje.[/quote] Primljeno. a: Quote
B@K@ Posted October 29, 2002 Report Posted October 29, 2002 E, nisam čuo lepši opis odavno. 'Kao bivša kojoj se uvek vraćaš.' To bi u mom slučaju moglo da važi samo za stare albume. Njima se uvek vrlo rado vraćam ne trudeći se da mislim na ono što sada rade. Kartkotrajna amnezija ume da bude dobra stvar. Hvala Inace, sta to sada rade?! :| I, da, sve sto je kratko krace traje(?!)... a sta da radis kada se probudis :? :? :? Quote
Hamsun Posted October 30, 2002 Report Posted October 30, 2002 Takodjer otprilike toliko ga slusam i ja' date='pa imam pravo da kazem da je noviji Mertallicin opus FENOMENALAN!!![/quote'] Pogotovo "Load",a? Quote
blondie Posted November 5, 2002 Report Posted November 5, 2002 Takodjer otprilike toliko ga slusam i ja,pa imam pravo da kazem da je noviji Mertallicin opus FENOMENALAN!!! Pogotovo "Load",a? Mogu li ja, pliiiiiiiz?!!! Ja cu, ja cu! LOAD RULES!!! Quote
RNA Posted November 5, 2002 Report Posted November 5, 2002 Hvala Inace, sta to sada rade?! :| I, da, sve sto je kratko krace traje(?!)... a sta da radis kada se probudis :? :? :? Ako sam vam ja potreban da kažem šta to sada rade, onda stvarno... SRANJE je najbolja reč. ZGRTANJE LOVE je odličan izraz. Jer, kako drukčije opisati njihovu saradnju sa hip-hop muzičarem (a hip-hop je trenutno uz latino muzikeu vodeći trend u Americi)? Kad se probudim, tj. klad se album završi, lepo odložim ploču na policu i ponovo raspalim po njima iz svih oružja. Da rezimiramo METALLICA JE SRANJE!!!! Quote
blondie Posted November 6, 2002 Report Posted November 6, 2002 Hvala Inace, sta to sada rade?! :| I, da, sve sto je kratko krace traje(?!)... a sta da radis kada se probudis :? :? :? Ako sam vam ja potreban da kažem šta to sada rade, onda stvarno... SRANJE je najbolja reč. ZGRTANJE LOVE je odličan izraz. Jer, kako drukčije opisati njihovu saradnju sa hip-hop muzičarem (a hip-hop je trenutno uz latino muzikeu vodeći trend u Americi)? Kad se probudim, tj. klad se album završi, lepo odložim ploču na policu i ponovo raspalim po njima iz svih oružja. Da rezimiramo METALLICA JE SRANJE!!!! Ovo je postalo dosadnije od Load Rules... :roll: :ne: Quote
RNA Posted November 6, 2002 Report Posted November 6, 2002 Možda zato što ja to jedini ponavljam? Moji istomišljenici su pametni, pa se ionako ne pojavljuju na ovoj temi, tako da sam u odbrani svojih stavova SAM! Ako nekome to slučajno smeta, može slobodno moje poruke da preskače! Quote
Nixx Posted November 6, 2002 Report Posted November 6, 2002 Hehehe....LOAD RULES....To sam davno cuo...a necu cuti jos dugo...Dotichni gospodin nije u gradu. Quote
Thorn's essence Posted November 6, 2002 Report Posted November 6, 2002 Pare od te pjesme su otisle na lijecenje nekog njihovog fana koji ima rak.A oni tu pjesmu nisu ni napravili.Poslali su par rifova producentu crncugi,a ovi debili sve to izmiksovali. Quote
RNA Posted November 7, 2002 Report Posted November 7, 2002 Koju pesmu? "We Did It Again"? Plemenit cilj, ali kao što biva sa svime što je urađeno iz plemenitih namera, ili ispadne sranje, ili ne ispadne!! Quote
DragonHeart Posted November 7, 2002 Report Posted November 7, 2002 Moji istomišljenici su pametni, pa se ionako ne pojavljuju na ovoj temi, tako da sam u odbrani svojih stavova SAM! Ja sam jedan od tih! Quote
Hamsun Posted November 7, 2002 Report Posted November 7, 2002 Eeeej,ljudi....jeste li slusali onu novu stvar "53rd and 3rd"??? Zao mi je,ali moram ovo da kazem...STVAR JE SRANJE Poslusajte na users.cg.yu/metallica :ne: :ne: :ne: :ne: :ne: :ne: Quote
blondie Posted November 8, 2002 Report Posted November 8, 2002 Eeeej,ljudi....jeste li slusali onu novu stvar "53rd and 3rd"???Zao mi je,ali moram ovo da kazem...STVAR JE SRANJE Poslusajte na users.cg.yu/metallica :ne: :ne: :ne: :ne: :ne: :ne: Ma nisam ni sumnjala da je sranje. Quote
blondie Posted November 8, 2002 Report Posted November 8, 2002 Možda zato što ja to jedini ponavljam?Moji istomišljenici su pametni, pa se ionako ne pojavljuju na ovoj temi, tako da sam u odbrani svojih stavova SAM! Ako nekome to slučajno smeta, može slobodno moje poruke da preskače! Jadan... Sam? Ajde Bosko molim te, pa svi isto mislimo uglavnom, ali pomalo ide na kurac to "load rula", "Metallica je sranje" i sl. Niko nista novo da kaze... U stvari, bravo za Steel Tormentora! Quote
Hamsun Posted November 8, 2002 Report Posted November 8, 2002 Možda zato što ja to jedini ponavljam?Moji istomišljenici su pametni' date=' pa se ionako ne pojavljuju na ovoj temi, tako da sam u odbrani svojih stavova SAM! Ako nekome to slučajno smeta, može slobodno moje poruke da preskače![/quote'] Jadan... Sam? Ajde Bosko molim te, pa svi isto mislimo uglavnom, ali pomalo ide na kurac to "load rula", "Metallica je sranje" i sl. Niko nista novo da kaze... U stvari, bravo za Steel Tormentora! Zasto? :? Quote
Recommended Posts