Imenjak Posted January 4, 2005 Report Posted January 4, 2005 Nisam ja Kirk fanatik,cak ga i ne smatram genijalnim gitaristom,ali preterujete,da ne kazem serete ko foke. ok, brate, ali evidentno je da je covek blago retardiran! ne znam jel se razumesh bar malo.... ali covek ne zna sta svira... ej, kada Satch kaze da je retard onda jeste sigurno... Quote
AGGRESSOR55 Posted January 4, 2005 Report Posted January 4, 2005 Dobar nam je, Kirk nam je, mnogo nam je dobar je, veoma nam je Quote
Guest veseli koljac Posted January 4, 2005 Report Posted January 4, 2005 evidentno je da je covek blago retardiran! Quote
Imenjak Posted January 4, 2005 Report Posted January 4, 2005 Dobar nam je, Kirk nam je, mnogo nam je dobar je, veoma nam je fundamentalno obratiti paznju na ponashanje! Quote
Гера Posted January 4, 2005 Report Posted January 4, 2005 ne znam sto vi imate nesto protiv kirka! nije neki extra svirach, ali bar radi posao kako treba! Quote
Imenjak Posted January 4, 2005 Report Posted January 4, 2005 ne znam sto vi imate nesto protiv kirka! nije neki extra svirach, ali bar radi posao kako treba! Gero, u redu je! Quote
voodoo_ Posted January 4, 2005 Report Posted January 4, 2005 Mnogo se kirk zajebava, izlazi na scenu neuvezban itd. Quote
AmyLee Posted January 4, 2005 Report Posted January 4, 2005 Mnogo se kirk zajebava, izlazi na scenu neuvezban itd. Pa,moze mu se! Why not? Quote
AGGRESSOR55 Posted January 4, 2005 Report Posted January 4, 2005 Ako jos neko kaze nesto negativno o Metallici (osim AmyLee, AGGRESSIVE_PERFECTORA, Mustainea i Jaymz Doofy Neegroothina koje postujem kao poznavaoce), imace posla sa mnom Quote
rustik Posted January 4, 2005 Report Posted January 4, 2005 Sad zvucis kao onaj li iz Maratonaca Quote
voodoo_ Posted January 4, 2005 Report Posted January 4, 2005 Ako jos neko kaze nesto negativno o Metallici (osim AmyLee, AGGRESSIVE_PERFECTORA, Mustainea i Jaymz Doofy Neegroothina koje postujem kao poznavaoce), imace posla sa mnom I ja sam bre poznavalac, imam pun kurac njihovih interviewa, biografija, slika, muzike & koncerata Quote
AGGRESSOR55 Posted January 4, 2005 Report Posted January 4, 2005 (edited) Sad zvucis kao onaj li iz Maratonaca Pa to sam i hteo... A ti Voodoo nemoj odma' da se ljutis, zezam se Edited January 4, 2005 by AGGRESSOR55 Quote
Jellybelly Posted January 4, 2005 Report Posted January 4, 2005 a za ono ljubljenje, pa ne znam, tolike godine zajedno, turneje, usamljene noci u hotelima sirom sveta, svasta je tu moglo biti Quote
rustik Posted January 5, 2005 Report Posted January 5, 2005 Pa ako na tim turnejama nisu imali dovoljno devojaka onda niko nije Quote
Imenjak Posted January 5, 2005 Report Posted January 5, 2005 Pa ako na tim turnejama nisu imali dovoljno devojaka onda niko nije a ko je to spomenuo??? salim se... pa znas kad imash toliko devojaka mozda dosadi.... u svakom slucaju su hteli nesto drugo, nesto divlje! poz! Quote
Гера Posted January 5, 2005 Report Posted January 5, 2005 za kirka sam znao da je gay, ali lars me je razocarao! Quote
Imenjak Posted January 5, 2005 Report Posted January 5, 2005 Ko je tu Boba??? boba je Lars, posto ima mali kurac! Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted January 5, 2005 Report Posted January 5, 2005 (edited) brate, sto jes, jes! sto bi jedan ortak, reko: Pa i ja bih otsvirao bolje od Kirka (on svira bass-ortak), a ne neki akadamski obrazovani muzicar.... e da kada smo vec kod toga, jesu li ovi iz apokaliptike akademski obrazovani ili su kao i ja (samostalni - samouki umetnici) kirk umE da se izbruka k'o kreten, al' nije bash tako ocajan, ne preteruj, ja ne biH mogao da kazem da sam bolji od njega, ajde tehnicki recimo da jesam.... Edited January 5, 2005 by Blacksunray Verb Delikvent Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted January 5, 2005 Report Posted January 5, 2005 (edited) Pa,moze mu se! Why not? e, jeste, izlazi uradjen k'o zna chime, a i neozbioljan je, a i nije bash neshto talentovan, shto u zbiru daje :falshbrlj Edited January 5, 2005 by Blacksunray Verb Delikvent Quote
Imenjak Posted January 5, 2005 Report Posted January 5, 2005 kirk umE da se izbruka k'o kreten, al' nije bash tako ocajan, ne preteruj, ja ne biH mogao da kazem da sam bolji od njega, ajde tehnicki recimo da jesam.... Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted January 5, 2005 Report Posted January 5, 2005 (edited) pa znas kako njegove ideje na solima su veoma prosecne, tj. nista posebno, al' uzmi odsviraj solo za adekvatnu podlogu, videces da ti nece bash tako ici da iz picke bude bolje nego kirkova sola.... opushtenio i ja volim da prozivam kirka jer ispada idiot, al'ipak nije jadan poput gitariste hima i slicnih opakih.... Edited January 5, 2005 by Blacksunray Verb Delikvent Quote
Recommended Posts