Imenjak Posted January 5, 2005 Report Posted January 5, 2005 pa znas kako njegove ideje na solima su veoma prosecne, tj. nista posebno, al' uzmi odsviraj solo za adekvatnu podlogu, videces da ti nece bash tako ici da iz picke bude bolje nego kirkova sola.... opushtenio i ja volim da prozivam kirka jer ispada idiot, al'ipak nije jadan poput gitariste hima i slicnih opakih.... ne slusam doticne bendove, ne znam im razvojni put, tako da nisam kompetentan... ali cu poslusati, pa cu biti! Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted January 5, 2005 Report Posted January 5, 2005 pa sigurno si chuo desteka il' 5 pesama hima pa da vidis kakav je kirk gitarista.... Quote
Dani Posted January 5, 2005 Report Posted January 5, 2005 (edited) za kirka sam znao da je gay, ali lars me je razocarao! Pa nemoj nam sad otkrivati vase sex-i avanturice. i nemoj biti ljut, bices ti i sa Larsom. Edited January 5, 2005 by Dani Quote
AGGRESSOR55 Posted January 5, 2005 Report Posted January 5, 2005 boba je Lars, posto ima mali kurac! A ti to iz iskustva Quote
AGGRESSOR55 Posted January 5, 2005 Report Posted January 5, 2005 pa znas kako njegove ideje na solima su veoma prosecne, tj. nista posebno, al' uzmi odsviraj solo za adekvatnu podlogu, videces da ti nece bash tako ici da iz picke bude bolje nego kirkova sola.... opushtenio i ja volim da prozivam kirka jer ispada idiot, al'ipak nije jadan poput gitariste hima i slicnih opakih.... Trebaju ti velika damu da bi uso u solo recimo na Creeping Death Quote
Perfector Posted January 5, 2005 Report Posted January 5, 2005 (edited) kirk umE da se izbruka k'o kreten, al' nije bash tako ocajan, ne preteruj, ja ne biH mogao da kazem da sam bolji od njega, ajde tehnicki recimo da jesam.... Jako skromno od tebe... Edited January 5, 2005 by AGGRESSIVE_PERFECTOR Quote
AmyLee Posted January 5, 2005 Report Posted January 5, 2005 Ja sam trenutno u zescem bedaku...Uhvatila me neka depresija,stalno placem...Bas sinoc sam slusala The Unforgiven i .... Quote
Гера Posted January 5, 2005 Report Posted January 5, 2005 ja kad se smorim pustim neke vesele pesme sa garage-a! to me uvek razveseli! Quote
lemmy sixx Posted January 5, 2005 Author Report Posted January 5, 2005 ok, brate, ali evidentno je da je covek blago retardiran! ne znam jel se razumesh bar malo.... ali covek ne zna sta svira... ej, kada Satch kaze da je retard onda jeste sigurno... Zavisi u kom kontekstu je retard...uopste nije los gitarista,naprotiv...nije neki virtuoz,ali je odlican metal gitarista. A kako ste vi (i Satriani) dosli do zakljucka da je on los gitarista,to mi nikada nece biti jasno. Da ti Satriani kaze da je govno zapravo labud,ti bi mu poverovao? Quote
AGGRESSOR55 Posted January 5, 2005 Report Posted January 5, 2005 ja kad se smorim pustim neke vesele pesme sa garage-a! to me uvek razveseli! Recimo Helpless, Overkill, Tuesday's Gone, Crash Course In Brain Surgery... Nego, jeste li culi We Did It Again? Quote
Imenjak Posted January 5, 2005 Report Posted January 5, 2005 Zavisi u kom kontekstu je retard...uopste nije los gitarista,naprotiv...nije neki virtuoz,ali je odlican metal gitarista. A kako ste vi (i Satriani) dosli do zakljucka da je on los gitarista,to mi nikada nece biti jasno. Da ti Satriani kaze da je govno zapravo labud,ti bi mu poverovao? brate nemoj toliko da banalizujesh... vec je tema o kirku bila... dobro to je bilo kada sam bio bash nalozen na ovaj forum i smatrao da na njega dolazi 1 000 000 idijota...dobro ne mislim ni sada drugacije... i tamo sam josh neuk objasnio zasto ga ne smatram ni prosecnim gitaristom... no ne zelim da ulazim u svadju sa tobom, posto te ne smatram jednim od milion... tako da ono.... Kirk nema neke osnovne elemente koji su potrebni za sviranje... npr vibrato, ne zna sta svira, puno brlja, mesa skale slucajno... pa i ovde kod nas kada su svirali, videlo se da nije bio spreman da otsvira sve.... ne mogu o njemu... vishe... Quote
Imenjak Posted January 5, 2005 Report Posted January 5, 2005 A ti to iz iskustva naravno, pa znash ti mene.... Quote
AGGRESSOR55 Posted January 5, 2005 Report Posted January 5, 2005 Vidi, vidi, Steve Harris jebo te! Quote
Imenjak Posted January 5, 2005 Report Posted January 5, 2005 Vidi, vidi, Steve Harris jebo te! pa ti bre prst od ruke ne vidish! Quote
Imenjak Posted January 5, 2005 Report Posted January 5, 2005 a....... naocare! znao sam da je sve u redu s' tobom, samo se pitah sta ti je bilo ...dakle naocare! Quote
AGGRESSOR55 Posted January 5, 2005 Report Posted January 5, 2005 (edited) Ma vario sam nesto pa sam zaboravio da ih skinem Pogledaj Kirka, pitam se sta li radi ( erekcija je cudna stvar kad predje ti u naviku) Edited January 5, 2005 by AGGRESSOR55 Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted January 5, 2005 Report Posted January 5, 2005 (edited) Trebaju ti velika damu da bi uso u solo recimo na Creeping Death javi se na pm za kintu cu ga nauchiti i odsvirati samo za tebe....i nije tako tesko biti jaci tehnicki od njega s obzirom da je on losh tehnicar za solo gitaristu, svaki power gitarista je bolji tehnicar 5 klasa od njega i ok, musti, necemo srati o kirku previse, al' ne preteruj da nije ni prosecan, to nikako ne stoji, a ta prica za vibrato je smejurija jerbo je vibrato pichkin (carpe)di(e)m (baby)..... Edited January 5, 2005 by Blacksunray Verb Delikvent Quote
fap_mashina Posted January 5, 2005 Report Posted January 5, 2005 Jebi ga,al' ipak je u pravu ovaj Black Delikvent! Vidis Bajo,dzabe se raspravljas s njim i ja sam se uzalud trudio jedno vreme i ipak je bio u pravu! Dobro,on je nesto malo vise kivana na tallicu(a ko nije?) pa preteruje. Ali KIRKOVE SOLAZE ,ma koliko zvucale nemoguce ipak to nisu.Kazem KIRKOVE SOLAZE,ne KIRK. Kirk je super gitarista i ko nije gledao Live in Seattle(kao neki ovde) i onaj njegov solo brzi od zvuka NE ZNA sta prica! Kazem da nisu nemoguce jer sam imao priliku da gledam par bendova iz Nisa koji skidaju ama bas svaku solazu od Metallice Cak i za mene nepojmljivo,skidali su i One!A imaju po 18 godina.Dobro,One i nije bas bio kako treba,ali tu je bio negde..Nedostatak dobrih procesora valjda... Tako da ne trosis dzabe reci... Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted January 5, 2005 Report Posted January 5, 2005 s tobom se nisam slozio da su dobra sola sa killa, rekaO saM da su haoticno smaranje u vecini slucajeva + imaju koren u originalnim mustainE solima....secam se Quote
fap_mashina Posted January 5, 2005 Report Posted January 5, 2005 Dobro Mustange,cuo si No Life til ... demo. Pa vecina su bedarija od solaza u odnosu na Kirkova sa Kill Em Alla.Nemoj tako. Quote
Recommended Posts