Imenjak Posted January 6, 2005 Report Share Posted January 6, 2005 Znate sta? Pun mi je K**** vas nabedjenih,takozvanih gitarista! "Mojne neko da se uvredi,limsa se!" Boli me bre,sto ste vi super gitaristi,idite na muzicarski forum pa se tamo prepucavajte i lizite dokle 'ocete! "Mojne neko da se uvredi,limsa se!" Stvarno bi trebao neki moderator da vidi ovo,ovo sranje! Ovde se bre samo kenja po Kirku i ekipi,offtopicuje se i spamuje se u beskraj! Gde su sad moderatori da upozoravaju i dele warnove KAD TREBA? Ovde u poslednje 50 strane su ukupno 10 recenice recene u korist Metallice ,a ja sam napisao pola od njih. "Mojne neko da se uvredi,limsa se!" Ili gasite temu ili menjajte naziv u "Kolko mozete da serete po zacetniku THRASH METALa? Pobednik dobija toalet papir sa slikama benda da uziva koliko mu dusa iste!" Jebem ti metal... nem ti ovde 1% offtopica.... pa pricamo o Kirku, koji josh svira u metaliki, jel svira, mozda nisam informisan, mozda su ga izbacili??? Dokle je on tu, mozmemo bez off topica da pricamo o njemu, a i kada ne bude svirao u metalici, jer je nekada svirao, tako da nemoj da se tripujes! Ovo i jeste muzicki forum, i po tvom misljenju, ako ne pricamo o kvalitetu muzike ili samih izvodjaca, pa o cemu onda i treba da razgovaramo./... da ne mozda kako su im lepi omoti sa albuma.... ovo je forum i tu svako ima da iznese neko svoje misljenje.... ovde i najgluplje misljenje i najpametnije moraju da se cene, jer je taj koji je to izneo i zeleo da podeli to sa nama utrosio jelte, neko vreme na sastavljanje takve poruke i bar malo angazovao sive celije! Ovu temu ne treba zatvarati, mozda kada izdje novi album... moze da se zatvori tada, ali da se momentalno otvori ista sa nazivom novog albuma.... o kirku necemo otvarati teme, pogotovo ne na thrash metalu, jer je besmisleno, kada postoji jedna ovakva tema! poz! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perfector Posted January 6, 2005 Report Share Posted January 6, 2005 ali je vrlo, vrlo vazan! To jeste. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGGRESSOR55 Posted January 6, 2005 Report Share Posted January 6, 2005 Zato mene Lars odusevljava. Ima odlican nastup Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imenjak Posted January 6, 2005 Report Share Posted January 6, 2005 Zato mene Lars odusevljava. Ima odlican nastup sto jes jes. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Гера Posted January 6, 2005 Report Share Posted January 6, 2005 podseca me, a vrlo je moguce da je neko od nekoga ukrao, kao onaj zverko iz mappet show-a! lici mi na larsa! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blacksunray Verb Delikvent Posted January 6, 2005 Report Share Posted January 6, 2005 obojica su veoma mali.... :thiny ovog puta se potpuno slazem sa mustijem.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGGRESSOR55 Posted January 6, 2005 Report Share Posted January 6, 2005 podseca me, a vrlo je moguce da je neko od nekoga ukrao, kao onaj zverko iz mappet show-a! lici mi na larsa! Samo sto Lars nije vezan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perfector Posted January 6, 2005 Report Share Posted January 6, 2005 To je bar lako srediti... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGGRESSOR55 Posted January 6, 2005 Report Share Posted January 6, 2005 (edited) 'vala kad sam video da je digo tri prsta na koncertu, odusevio sam se Edited January 6, 2005 by AGGRESSOR55 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perfector Posted January 6, 2005 Report Share Posted January 6, 2005 Lars je najjaci! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 6, 2005 Report Share Posted January 6, 2005 Lars je picka bre. Njemu Srbija znaci isto sto i Turkmenistan (ako to uopste postoji)... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nixx Posted January 7, 2005 Report Share Posted January 7, 2005 A sta, trebala bi da mu znaci nesto...mozes mislit', neka Srbija tu..pih. Naravno da mu ne znaci. Au kako volim ovakve izjave, kao da je Srbija centar svemira... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imenjak Posted January 7, 2005 Report Share Posted January 7, 2005 Lars je picka bre. Njemu Srbija znaci isto sto i Turkmenistan (ako to uopste postoji)... cisto komercijale radi je digo tri prsta.... shatro nas vole! prosipaju uvek istu pricu.... gledao sam koncert, nekoliko dana (nedelja) pre naseg valjda u portugalu, i istim se forama sluzE! sramota! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imenjak Posted January 7, 2005 Report Share Posted January 7, 2005 bash sam gledao some kind of monster... i svidja mi se... volim takve filmcice o bendovima, bolji su od bilo kog drugog jer su iskreniji! Kako ih je Mustaine optuzio u filmu, to je strasno, ali razumem ga! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blacksunray Verb Delikvent Posted January 7, 2005 Report Share Posted January 7, 2005 lepo im rece kolega, scenski nastup metallice je oduvek bio uvezbana predstava, za koju je toliko ocigledno da je izvestacena i nepsontana.... daces mi taJ monster, kakav je.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imenjak Posted January 7, 2005 Report Share Posted January 7, 2005 lepo im rece kolega, scenski nastup metallice je oduvek bio uvezbana predstava, za koju je toliko ocigledno da je izvestacena i nepsontana.... daces mi taJ monster, kakav je.... dobar, samo ne znam kako, jer nemam cd, a i nemam rezac,,, no videcemo! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 7, 2005 Report Share Posted January 7, 2005 cisto komercijale radi je digo tri prsta.... shatro nas vole! prosipaju uvek istu pricu.... gledao sam koncert, nekoliko dana (nedelja) pre naseg valjda u portugalu, i istim se forama sluzE! sramota! Šta, i u Portugalu je isto digao tri prsta? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perfector Posted January 7, 2005 Report Share Posted January 7, 2005 Ma i oni su nasi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Гера Posted January 8, 2005 Report Share Posted January 8, 2005 Cuo sam da su snimali sve koncerte na turneji (osim Pariza, nemam pojma zasto) i da mogu da se kupe audio i DVD izdanja! Ali to valjda za USA trziste! Nisam siguran u ove informacije, pa ako neko zna nesto vise... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imenjak Posted January 8, 2005 Report Share Posted January 8, 2005 Šta, i u Portugalu je isto digao tri prsta? da i vikali Beograaaaad! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaymz Posted January 8, 2005 Report Share Posted January 8, 2005 Aman prestani da se lozis! 6 meseci je proslo NECES IMATI ZVANICNI VIDEO SNIMAK IZ BEOGRADA! Koliko puta to treba ponoviti da bi ljudi shvatili? E da me ne shvatite pogresno vol'o bi' i ja to da imam ali... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imenjak Posted January 8, 2005 Report Share Posted January 8, 2005 Aman prestani da se lozis! 6 meseci je proslo NECES IMATI ZVANICNI VIDEO SNIMAK IZ BEOGRADA! Koliko puta to treba ponoviti da bi ljudi shvatili? E da me ne shvatite pogresno vol'o bi' i ja to da imam ali... iz koje si sada ti price dosao??!? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blacksunray Verb Delikvent Posted January 8, 2005 Report Share Posted January 8, 2005 jebo beograd i jebo mentallicine koncerte u poseldnje 2 godine.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr. Smarty Posted January 8, 2005 Report Share Posted January 8, 2005 Tako je!...SMrT biCariMa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blacksunray Verb Delikvent Posted January 8, 2005 Report Share Posted January 8, 2005 e, nemoj sacha na avatar, ocelavices, Bad omen.... kolega, picko, nisi se javio da tI je sredjen phone, sutra te zovem da znas.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts