Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Malo ima i toga da oni bendovi koji su tezgaroški po opredeljenju obično (p)ostaju takvi jer nemaju nijednog kreativca koji bi nešto napisao. Evo polazim od sebe. Da sam ja muzičar i da imam svoje pesme, normalno da bih prvenstveno sopstvene stvari svirala pa onda i sve ostalo, ako treba ili nemam dovoljno svojih..

Što me vraća na temu o publici koja je površna i kojoj prija da sluša obrade tuđih stvari. A onda dođe THE band čije se stvari sviraju, i onda dobar deo te iste publike ne dođe na koncert pod izgovorom da im je "skupo". Takve ljude stvarno ne razumem.

Doduše šta me čudi. Većina ljudi bi radije kupila 15 kila parizera nego 3 kilograma teletine. To je način razmišljanja, valjda

Edited by Ајлин
Posted

Većina ljudi bi radije kupila 15 kila parizera nego 3 kilograma teletine. To je način razmišljanja, valjda

Јесте, зато што тај паризер имају да једу дуже него телетину.

Posted

Burag može da se napuni bolje, jevtinije i neuporedivo zdravije sirovim povrćem, pa su nam opet pekare pune. Ne opravdavam nečiju glupost i neznanje siromaštvom. Za mene, to je linija manjeg otpora. Baš kao i činjenica da neko ide na tribjut svake nedelje a na prave koncerte ne ide.

Posted

Burag može da se napuni bolje, jevtinije i neuporedivo zdravije sirovim povrćem, pa su nam opet pekare pune. Ne opravdavam nečiju glupost i neznanje siromaštvom. Za mene, to je linija manjeg otpora. Baš kao i činjenica da neko ide na tribjut svake nedelje a na prave koncerte ne ide.

Ја се слажем са тобом, оно је био одг.на онај део:"Ваљда је то начин размишљања."

Ја идем на све и боли ме туки.

Posted

Ajde kad ste se razjarili da mi kazete gde u NS-u sviraju tribute bendovi? Ne neki tamo gejovi,vec thrash i heavy : ) Inace, jebe mi se za nase autorske bendove x) Sta ja da slusam tamo neke njihove pesme, bolje cu cuti cover Troopera pa makar bio los nego da mi se tamo neki razjareni kosijaner dere na uvo xD

• Upvote 2
  • Downvote 6
Posted

Нисам ни мислио да неко са ником "Хитлер" може да напише нешто како треба.

Ја ценим да нас боли курац за то.

Covek nije mogao da utrpa vise smajlija kako bi svi mogli da shvate da je sarkastican. Bitno je da se sto pre zapocne neka nova super svadja.

Posted (edited)

Covek nije mogao da utrpa vise smajlija kako bi svi mogli da shvate da je sarkastican. Bitno je da se sto pre zapocne neka nova super svadja.

Човек има ник "Хитлер", а ја такве не миришем, били они саркастични, иронични, зајебанти, са смајлијима или без њих.

Edited by o.O
  • Upvote 1
Posted

Samo zaobidjes onda. :smile:

Није тема, али не могу да схватим да неко има ник нацистичког вође, чији су идеали побили два милиона Срба. То ни у шали не могу да схватим. :)

Posted

Ma ovo je iron maiden generacija,sta ocekivati nego da sviraju tribute,bio sam pre par godina na svirci 202-ke,3 benda su svirala mejdene i metaliku,mene bi bilo sramota.

A jos dosad nisam cuo da neko u srbiji svira stvari od satyricona,wataina,behemoth,belphegor...Pitanje je zasto?

• Upvote 1
  • Downvote 2
Posted

Sta i hitler je sad kao losh ?Pa da ajde svi da budemo fenceri i imamo isto misljenje i iste nikove

Bilo kakve nickove,ali hitler je vrlo neumesno i nezrelo.

Sad ja treba da velicam hitlera znajuci da je moj pradeda dobio orden za hrabrost u ratu protiv istog.

GTFO

• Downvote 1
Posted

Mene više od sam pojave gomile tribjut bendova nervira kad neki od toga pokušavaju da naprave "veliku stvar". Tako onda neki tribjut na sva zvona najavljuje kako rade album, a ono budu sve same obrade, samo tekst na srpskom. :rolleyes:

Posted

Moze i neki tribute koji ce da odsvira nesto sto ne mozemo uzivo da cujemo , ili sto niko drugi jos nije obradio , a iz nedelje u nedelju da slusam Krug , Motori , Kreni prema meni , Trooper i sl jednostavno ne mogu vise ...

Posted

Ја се баш не слажем. Blasphererion је показао како не треба свирати овај бенд.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...