Salvation Posted November 2, 2009 Report Posted November 2, 2009 Što se mene tiče, nema nijednog koji je bar malo originalniji ili maštovitiji... Kao da su dizajneri igre roboti koji su skenirali sve fantasy klišeje, pa to preneli u Risen. Meni je to neshvatljivo. Doduše, ja sam igrao kao banditos, a čuo sam da u manastiru ima neki quest sa rešavanjem ubistva, što mi deluje zanimljivo... Ali je verovatno debilan kao onaj u Harbor Citiyju gde tražite lopova. Koja grupica obožavatelja, Gothic 4 rade ljudi profesionalci... Ma, naravno.. Spellbound se zovu.. ali, mislim, likovi su veliki fanovi originala, to mislim, pa ce valjda uspeti da docaraju atmosferu. PS aj da ne ulazimo u Elder Scrolls vs Gothic debate, potpuno su razlicite igre.. reci cu ipak da je Morrowind prilicno neuporediv sa Oblivionom koji bi da nije imao Dark Brotherhood bio tesko smece. Morrowind je, on the other hand imao prilicno sjajnu glavnu pricu koja se dodatno razvija u prvom expansionu, jedino sto covek mora zaista da procita sve moguce knjige i pazljivo prati sta likovi pricaju da bi skapirao o cemu se radi. Ipak, Elder Scrolls ako ne nastavi putem Obliviona i (khm) Fallouta 3 bice opet dobra fransiza, ali ja ipak vise volim Gotik
Dark_Elf Posted November 2, 2009 Author Report Posted November 2, 2009 PS aj da ne ulazimo u Elder Scrolls vs Gothic debate... Što bre? Vazda sam voleo da pljujem po Morrowindu... toliko mi je sati uzela ta igra i toliko sam joj davao šansu, da nikako ne mogu da propustim povod da je pljujem. Barem za toliko mogu da učinim da možda nekog odgovorim od igranja, da joj se osvetim na jedini način na koji mogu. Patološki gnev. Oblivion sam manje igrao... tu već nisam verovao nikakvim preporukama fanova serijala.
lemmy sixx Posted November 2, 2009 Report Posted November 2, 2009 Patološki gnev. Milan St.Protic:"Pa ja patoloski mrzim Kostunicu!"
Recommended Posts