Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ako neko prodaje 3-5 karata za parter nek se javi mada sumnjam...za parter nema vise, ima galerija 2 kat. 385 karata, za 1 kat. jos 172, za tribine 1. 25 i 67 za fan pit za koji nemam pare ali izgleda da cu morati da ih rodim... -.-

Posted (edited)

A za šta vam se daju pare, ako nije tajna?

Ako bas hoces da znas XD

Opeth (u Parizu)

Haggard (u Milanu)

Deicide

Eric Clapton (?)

Guns n Roses (?)

Exit (?)

Brutal Assault (?)

Therion

Sabaton (?)

Edited by stormtrooper
Posted

Pozdrav svima

Meni ostala karta viska, parter obicni, samo jedna.

Ako ima zainteresovanih da je otkupe i usrece se fantasticnim koncertom :da:, nek se jave licnom porukom.

Posted (edited)

i fan pit je rasprodat.

edit: eto me na tribinama. ima još 3 karte za taj sektor. budite brzi.

Edited by feyd
Posted

A za šta vam se daju pare, ako nije tajna?

Therion, Sabaton, Heaven & Hell + big four (a možda i Manowar, koji bi onda zakačio i Rammstein) u Sofiji, Tarja sa simfonijskim u Miškolcu, GNR, Clapton, Idol... a ovo sve je tek uži izbor. :haha:

Posted (edited)

Мораћу да вам покажем моје мало уметничко дело

20340_1304157356410_1004786609_961340_8315584_n.jpg

:meshuggah:

Edited by cybo
  • Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

Pa, štampali je na žutom papiru. Gde si je kupio?

Imao sam žuto/zlatnu kartu za Slipkont, ali cenim da je to zato što je bila VIP.

Posted

Moja karta je zhuta ?.....isto sve pishe....parter je....ali je zhuta oO

То је фалсификат!!! О тим жутим је причала и Олга у Хиту дана. Фазон је да је неко ко је запослен у Арени протурио пар стотина фалсификованих улазница и оне су углавном жуте. Можеш да је замениш за праву. Где си је купио? Имаш ли фискални? Управо због тога се створила пометња око броја продатих карата, прво су објавили да има још мало за партер, па се тај број волшебно повећао (кад су провалили превару), па се сада све распродало. Барабе...

Posted

Fora je sa tim žutima je da će njihovi vlasnici biti brutalno pretučeni na ulazu od strane obezbeđenja, kao što su Jevreji nosili žute trake tako će i karte najebati.

Posted

Ako je takav slučaj, samo odeš sa fiskalnim računom u Arenu i završiš stvar.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...