Totamealand Posted March 12, 2010 Report Share Posted March 12, 2010 Naloži nas čovek, nismo ni trepnuli. Još se mislim, ne bi nas moderator zajebavao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slavic Goddess Posted March 12, 2010 Report Share Posted March 12, 2010 (edited) Нека неко метне неку сетлисту ако је могуће... Да знам шта да слушам ових десетак дана. Evo setliste sa koncerta Malmo, Svedska. Vidimo se 20-og Edited March 12, 2010 by Slavic Goddess Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissionVao Posted March 13, 2010 Report Share Posted March 13, 2010 (edited) Sjajno, jos cu i na omiljeni bend da se zalim Samo 4 pesme za mene edit: 5 Edited March 13, 2010 by MissionVao Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drogarito Posted March 13, 2010 Report Share Posted March 13, 2010 Previse novih pesama Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted March 13, 2010 Report Share Posted March 13, 2010 Ne bunim se, i pored činjenice da jedine dve pesme sa novog albuma koje ne sviraju su u stvari najbolje sa istog. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feniks . Posted March 13, 2010 Report Share Posted March 13, 2010 Lista mi se ni malo ne svidja...eh, kad sam ih propustio na Reise Reise turneji u Budimpesti...ali nema kuknjave, bice i ovde dobro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddball Posted March 13, 2010 Report Share Posted March 13, 2010 Danas rece ortak da je uzeo poslednju kartu koja je u Biletu bila na prodaju Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted March 13, 2010 Report Share Posted March 13, 2010 I Grob mi kaže da više nigde nema karata. Neverovatno, ali izgleda da ćemo videti rasprodatu Arenu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svart Posted March 13, 2010 Report Share Posted March 13, 2010 A mozda i necemo jos ima 787 karata na tickets.rs, u svakom slucaju, uspeh. Link to comment Share on other sites More sharing options...
crusader84 Posted March 13, 2010 Report Share Posted March 13, 2010 Nešto krenulo, rasprodali se Kraljevski Apartman (doduše džabe karte), Ana Popović, ako bude i Rammstein, znači prolazi kriza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vegeta Posted March 13, 2010 Report Share Posted March 13, 2010 ako neko ima da prodaje kartu za parter nek mi se javi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djuk Posted March 13, 2010 Report Share Posted March 13, 2010 (edited) Nešto krenulo, rasprodali se Kraljevski Apartman (doduše džabe karte), Ana Popović, ako bude i Rammstein, znači prolazi kriza. sve moj do mojega... Edited March 13, 2010 by djuk 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
crusader84 Posted March 13, 2010 Report Share Posted March 13, 2010 Cenim da ti je promakla doza ironije. Mislim sve je to lepo, zapravo Ani Popović svaka čast, KA mi je jedan od omiljenih domaćih bendova, Rammstein ne gotivim nešto, ali ih ni ne hejtujem, ali mnogo šta još mora da se dogodi pa da popravi gorak utisak očajnih poseta na Stratovariusu, Paradise Lostu i Gamma Rayu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddball Posted March 13, 2010 Report Share Posted March 13, 2010 sve moj do mojega... hahahaha pljus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old Metalhead Posted March 14, 2010 Report Share Posted March 14, 2010 Moje mishljenje je da je laz da su sve karte rasprodate,tako je bilo i pred I Maiden,pa posle bilo karata.Moguce da su bukirane od vodicha organizovanih dolazaka na koncert,sto ne znachi da ce svi doci.Sredinom februara je objavljeno da je prodata polovina karata,to je 7,8 hiljada,al i to im ne verujem,a iz pouzdanih izvora se zna da je do tad prodato oko 5 hiljada.I kako da za 15ak dana ode jos pola i vishe(karata nema odavno,jel tako)?Hoce da prodaju sve karte,pa su zato povukli jeftinije.Toliko od mene,ubrzo cemo videti da li sam u pravu.Svima lep provod,nemam kartu,ali dolazim,he,he:pivopije:U ZDRAVLJU,ZIVELI! IN ROCK WE TRUST IN METAL WE BELIEVE! Link to comment Share on other sites More sharing options...
djuk Posted March 14, 2010 Report Share Posted March 14, 2010 Cenim da ti je promakla doza ironije. Mislim sve je to lepo, zapravo Ani Popović svaka čast, KA mi je jedan od omiljenih domaćih bendova, Rammstein ne gotivim nešto, ali ih ni ne hejtujem, ali mnogo šta još mora da se dogodi pa da popravi gorak utisak očajnih poseta na Stratovariusu, Paradise Lostu i Gamma Rayu. nema ironije, najjaci su ovi sto su rasprodali besplatan koncert... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest ultraneonoirantihero Posted March 15, 2010 Report Share Posted March 15, 2010 (edited) Prodajem cetiri karte za Rammstein u Areni na tribinama drugog sprata po ceni od 2500 din, originalna cena karte je 3000 din (u prevodu: dodjete 500 din jeftinije po karti). Kontakt telefon 063/830-8-380 Edited March 15, 2010 by ultraneonoirantihero 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old Metalhead Posted March 15, 2010 Report Share Posted March 15, 2010 Prodajem cetiri karte za Rammstein u Areni na tribinama drugog sprata po ceni od 2500 din, originalna cena karte je 3000 din (u prevodu: dodjete 500 din jeftinije po karti). Kontakt telefon 063/830-8-380 Bravo za tebe,a evo zasto nema karata.Arena je organizator sa nekom bugarskom agencijom,koja je povukla karte za bugare,dolaze organizovano.Znao sam da nema sanse da je rasprodata Arena od strane nashe publike.A sacekacemo jos koji dan,pa cemo videti.U ZDRAVLJU! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oak Posted March 15, 2010 Report Share Posted March 15, 2010 Pa shta ako i pola karata bude prodato bugarima, bash me briga ko dolazi vazno je da bude puna arena. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old Metalhead Posted March 16, 2010 Report Share Posted March 16, 2010 Pa shta ako i pola karata bude prodato bugarima, bash me briga ko dolazi vazno je da bude puna arena. Pa,nista,kad su ti drazi bugari,nego ljudi odavde,he,he,he!Karte su povuchene na vishe od mesec dana pre koncerta,sto nije fer potez organizatora.A trebalo je da tako kazu(da imaju obavezu da prepuste karte koorganizatoru tj. agenciji iz bugarske),a ne da tu chinjenicu precutkuju.Mnogi su skupljali kesh za pred dan koncerta,a to im nista nece vredeti ako je cert zaista sold out.I zasto ti je bitno da bude puna Arena?Zar nije bitnije da bude dobar zvuk,light,efekti?Ajd u zdravlju! 2 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissionVao Posted March 16, 2010 Report Share Posted March 16, 2010 Da stvarno, mislim puna Arena znaci los zvuk, efekte itd Ne znam sto si namerno shvatio FOAD-a pogresno pa ga sad jos i bzvz kudis. Bas me zanima gde su te hiljade fanova koji imaju dva fetisa - rammstein i kupovinu karata dan pred koncert Ako ce Bugari dopuniti Arenu koja inace ne bi bila puna - kul, ako su time maznuli par stotina karata lenjivcima - boo fuckin' hoo. Jedini osteceni su ljudi koji nisu imali pare do zadnjeg casa. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoI Posted March 16, 2010 Report Share Posted March 16, 2010 Zwitter Zwitter Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemilica Posted March 16, 2010 Report Share Posted March 16, 2010 povucene su karte i za Rumune. sinoc je bilo na blagajnama jos par stotina karata u 4 sektoru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old Metalhead Posted March 16, 2010 Report Share Posted March 16, 2010 Da stvarno, mislim puna Arena znaci los zvuk, efekte itd Ne znam sto si namerno shvatio FOAD-a pogresno pa ga sad jos i bzvz kudis. Bas me zanima gde su te hiljade fanova koji imaju dva fetisa - rammstein i kupovinu karata dan pred koncert Ako ce Bugari dopuniti Arenu koja inace ne bi bila puna - kul, ako su time maznuli par stotina karata lenjivcima - boo fuckin' hoo. Jedini osteceni su ljudi koji nisu imali pare do zadnjeg casa. He,he al ste se primili!Jesi li bio 2007e na sajmistu,Hala 1 na IRON MAIDEN?Tad sam gledao I MAIDEN peti put,ubedljivo najkraci koncert i najlosiji zvuk.Osecaj je bio bzvz i pored prepune hale.Lepo je videti punu halu,biti deo te mase,tog pulsirajuceg organizma,ali sta vredi kad posle certa osecas da si ostao uskracen za mnogo toga.A kako bi se osecao da nemas kartu,kao mnogi,dodjes ispred Arene i bugari ti tapkaju karte po duplo vecoj ceni?Jesi ti dobar sa FOADOM pa ste se chuli telefonom,pa ti on objasnio sta je hteo da kaze?HE HE HE!Obaveza organizatora utakmica,koncerata je da ostavi deo karata na dan dogadjaja,to je fair play prema publici(pogotovo onima koji dolaze izdaleka na dogadjaj),ali glad za parama u ovoj zemlji je ogromna,kao i nebriga za druge. Vecina je u fazonu JA I SAMO JA,A POSLE MENE POTOP!SHTETA!I jos nesto-Rammstein je vec u junu u Bugarskoj(mozda je vec i bio jednom),a kod nas svira odjedared trired ili 3 pa 1, PRVI,POSLEDNJI I NIKAD VISHE,rachunaj na to!PO333 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted March 16, 2010 Report Share Posted March 16, 2010 MissionVao je dama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts