oʞɾoƃ Posted March 21, 2010 Report Share Posted March 21, 2010 hahahahahaha Set-lista, anyone? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted March 21, 2010 Report Share Posted March 21, 2010 (edited) Neso, aj ne smaraj vecito Sjajan cert, nema tu sta, masinerija jebena. edit: ista lista kao ona, samo Du reich so gut upala umesto Liebe. Edited March 21, 2010 by Grobodan Link to comment Share on other sites More sharing options...
FilipNRK Posted March 21, 2010 Report Share Posted March 21, 2010 Brate kako god da zvuci, al stvarno je cert bio neverovatan. pogotovo kada cekas toliko dugo da dodju uopste. mislim da nema jedan covek koj je bio na koncertu, a da ima da kaze nesto lose...bilo sta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
:matija Posted March 21, 2010 Report Share Posted March 21, 2010 (edited) Bio sam gore na galeriji. Koncert je bio savrsen. Set lista je ista od pre nekoliko strana, ova: http://www.setlist.fm/setlist/rammstein-and-clawfinger/2010/arena-zagreb-croatia-53d4ab25.html Rammstein mi je jedan od prvih tvrdjih bendova koje sam poceo da slusam i vratile su se sve uspomene. Scenski nastup desetka. Nista se nije ponovilo. Svaka pesma drugacije stvari, cak se i plamenovi nisu ponavljali, vec sa drugih mesta na drugaciji nacin itd.. Ona bina izgleda prejebeno, ne znam da l postoji deo koji se ne pomera. Vrhunac mi je bio Weisses Fleisch, Keine Lust, Du Riechst So Gut i Sonne. Ali ostali delovi ne odskacu. Sve je savrseno uklopljeno, jednostavno nemam reci. Kad bi me neko pitao koliko mi je dobro bilo, ne bi mogao da izrazim. Svaka im cast, ako dodju ponovo necu ih propustiti to sigurno. edit: Ulazak na binu i pocetak koncerta isto savrsen. Edited March 21, 2010 by :matija Link to comment Share on other sites More sharing options...
Маузер Posted March 21, 2010 Report Share Posted March 21, 2010 Fantastican cert, imam opekotine po licu od onolike vatre. Masa odlicna, arena prepuna, meni su pesme bile jebene sve. Ti mirises tako dobro mi je bila najbolja pesma. Pozdrav za sve pedere koji su bili. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brynhildr Posted March 21, 2010 Report Share Posted March 21, 2010 Stvarno sjajno! Da ne ponavljam i ja za efekte, to se i očekivalo, ali opet su se mnogi iznenadili. Ulaz je bio sjajan, kao i čamac, a i krila. Ovaj koncert se ne sme propustiti i gadno su se zajebali oni koji jesu. Jedino mi je žao što sam niska i vidim šta oni rade na bini samo kad skačem ili kad nađem jaaako dobru poziciju, tako da sam neke trenutke nažalost propustila. Dođu li ikad opet - tribine su moje. Ili još bolje - fan pit. Neću reći da je cert bio savršen, bio bi da su svirali Mein Teil. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FilipNRK Posted March 21, 2010 Report Share Posted March 21, 2010 Jebote stvarno se vatra osecala do jaja. kako li je tek na bini. na du hast kada je krenulo da przi, usro sam se!!!! Mein teil je stvarno falio..i rammstein.... Ali ipak je bilo predobro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feniks . Posted March 21, 2010 Report Share Posted March 21, 2010 jebem ga, bila sam predaleko, pa till nije svršio na mene. Ja sam bio blizu i stvarno je bio razocaran sto te nema u blizini Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killing Hand Posted March 21, 2010 Report Share Posted March 21, 2010 odlican koncert. Nisam neki veliki fan ramstajna, ali veceras su mi pesme koje su mi inace ispod proseka zvucale odlicno. i vizualno ovo je najbolji koncert na kom sam bio, jedina zamerka je so nije bilo video bimova Link to comment Share on other sites More sharing options...
vegeta Posted March 21, 2010 Report Share Posted March 21, 2010 Brate kako god da zvuci, al stvarno je cert bio neverovatan. pogotovo kada cekas toliko dugo da dodju uopste. mislim da nema jedan covek koj je bio na koncertu, a da ima da kaze nesto lose...bilo sta. malo je sutki bilo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hail Metal Posted March 21, 2010 Report Share Posted March 21, 2010 Nisu svirali Moskvu ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drogarito Posted March 21, 2010 Report Share Posted March 21, 2010 Setlist? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Odin502 Posted March 21, 2010 Report Share Posted March 21, 2010 Pa nista josh da ides na britney i doziveo si pravi metal duh Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoI Posted March 21, 2010 Report Share Posted March 21, 2010 (edited) Imate gomilu snimaka na jutubu Edited March 21, 2010 by WoI Link to comment Share on other sites More sharing options...
KinSlayer Posted March 21, 2010 Report Share Posted March 21, 2010 Sjajan koncert! Ja sam prezadovoljan! Link to comment Share on other sites More sharing options...
djuk Posted March 21, 2010 Report Share Posted March 21, 2010 dobar bio koncert. ala smarate sa gama rejom i ostalim kurcima... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatdzo Posted March 21, 2010 Report Share Posted March 21, 2010 Samo sam video klip i najezio sam se, stvarno mi je zao sada sto nisam mogao da budem tamo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NullPointerException Posted March 21, 2010 Report Share Posted March 21, 2010 (edited) Spektakl. Na zalost nisam bio na najboljoj poziciji da sve vizuelno ispratim na najbolji nacin (sektor 422). Najbolja pozicija su bile tribine pozadi preko puta bine, i naravno fan pit (ali tamo dobijete opekotine ). Imam utisak, doduse, da je vecina toga bio plejbek, ali ovde je najbitnija scenografija i scenski nastup. Edited March 21, 2010 by NullPointerException Link to comment Share on other sites More sharing options...
Machka Naopachka Posted March 21, 2010 Report Share Posted March 21, 2010 JAOOOO koliki čovekkk jebem ti život, opet sam se zaljubila, jebem ti život, kakva koncert, IJAOOOO bre. Ono u Bukureštu u Junu onaj neki soni-šta-već-tour, jel se zna nešto o tome, će to biti full koncert ili nešto skraćeno u okviru festivala??? koliki čovek je-bo-te!!! rargh! Link to comment Share on other sites More sharing options...
feyd Posted March 21, 2010 Report Share Posted March 21, 2010 koliki čovek je-bo-te!!! rargh! ni onaj zalizani nije za bacanje, sad kad sam ga malo bolje osmotrila... ruke kakve ima... abre. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Machka Naopachka Posted March 21, 2010 Report Share Posted March 21, 2010 Koji zalizani? Ma koncert je bio skroz za devojčice. Svršio je po nama... :mmm: Link to comment Share on other sites More sharing options...
feyd Posted March 21, 2010 Report Share Posted March 21, 2010 ovaj zalizani. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted March 21, 2010 Report Share Posted March 21, 2010 Boze, boze sta uradise ljudi... no comment ! Gledah preko200 + koncerata/izvodjaca , ovako nesto ne cuh jos.... jebo pirotehniku i to, to me nije zanimalo uopste, boze ne daj kakav zvuk sve ti jebem olosko !!!! auuu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Machka Naopachka Posted March 21, 2010 Report Share Posted March 21, 2010 ovaj zalizani. A to je ovaj što je plivao? Nije loš, al ja sam fascinirana Tillom, koliki čovek... U mom srcu nema mesta za druge. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted March 21, 2010 Report Share Posted March 21, 2010 (edited) Imam utisak, doduse, da je vecina toga bio plejbek, ali ovde je najbitnija scenografija i scenski nastup. I ja sam uhvatio neke momente koji su sigurno išli sa trake Uh, sav sam slomljen sad... edit: Combifuckingchrist Edited March 21, 2010 by Grobodan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts