Jump to content

Recommended Posts

Posted

Afterparty na koji je bend pozvao muskarce, a ne sisate i guzate ribe....hmmmm...mozda ako je Bronsky Beat, Pet Shop Boys, Erasure pravio after......

Posted (edited)

pogledajte ovaj poslednji okaceni klip.

obratite paznju na momenat kada Lindeman ubacuje ovog u kadu kako ruka izlazi iz poda i prikopcava mu cizmu za onu podlogu! :) negde oko 3 min i 10 sec

neverovatna uvezbanost i organizacija!

Edited by Vincent Hess
Posted (edited)

Nisam ni siguran o čemu tačno pesma govori? Mislim da je u pitanju pedofilija. Zna li neko tačnije?

Link

Edit: Jos se oporavljam od koncerta :rockdevil: Eeee...kad bi moglo vreme da se vrati...

Edited by Triad_1
Posted

Ajmo ljudi neku peticiju za ponovni dolazak posle americke turneje...

Posted

Samo se ti smej, ja bih ponovo išao već sledeće nedelje. I kinta je spremna. Bez razmišljanja. :haha:

Posted

Svima bih preporučio da sa Demonoida skinu Dvd koncert iz St Petersburga.Mix 2 kamere,odlična slika,a i zvuk je dobar.

• 2 weeks later...
Posted

Setlist:

1. Rammlied

2. B*******

3. Waidmanns Heil

4. Keine Lust

5. Feuer frei!

6. Weisses fleisch

7. Wiener Blut

8. Frühling in Paris

9. Ich tu dir weh

10. Du riechst so gut

11. Links 2-3-4

12. Haifisch

13. Du hast

14. Pussy

15. Benzin

16. Sonne

17. Ich will

18. Engel

• 2 weeks later...
Posted

jedva cekam da opet dodju, od kad se zavrsio koncert evo tacno 1 mesec prosao...ja kuci slusam svaki dan samo rammstein, na poslu rammstein, u kolima rammstein- na bajku(slusalice) rammstein

nisam rammstein freak, volim ih, ali ono da cujem 2 pesme mesecno, ali koncert mi je jebao sve po spisku !

vise ni narodnjake ne slusam, rakiju pijem uz rammsteiiiin !

Posted

bilo je tako, da od kad sam se vratio sa koncerta, evo 31. dan slusam samo rammstein !!!

nego jel okacio neko koncert na torrent ili ddl, iz bg, vidim da ga ima na tubu, ali je iz 6 delova....

taj ko je snimio to je bog, jos ako ima negde da se nadje ceo u komadu !

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...