Defunctus Posted October 17, 2009 Report Posted October 17, 2009 Mislim da svi znate o cemu se radi,ali ako neko ne zna: The band:Saint Vitus/Obsessed/Spirit Caravan/Hidden Hand guitar hero Scott "Wino" Weinrich, gigantic Neurosis/Tribes of Neurot leader Scott Kelly, former Sleep and current Om bassist Al Cisneros, and Melvins drummer Dale Crover. Former Om drummer Chris Hakius was also originally supposed to be involved, but he dropped out around the same time he left Om. Imali smo priliku da cujemo samo promo izdanje,na kojem je nedostajala 5. pjesma "Science Of Anger",ali evo danas se pojavio kompletan album: http://depositfiles.com/en/files/nyi11w2m4 Quote
baron-samedi Posted November 4, 2009 Report Posted November 4, 2009 Prva, četvrta i peta pesma su mi dobre, naročito četvrta The Architect, gde se najviše i oseća Wino-ov uticaj. Druga i treća mi zvuče nekako više ambijentalno. Ovaj projekat mi je jedino i zanimljiv zbog Wino-a. Nije loš album, slušljiv je, mada zvuči nekako zbrzano, više kao zbir uticaja svojih članova, a ne kao nov bend sa jasnim fokusom. Ne verujem da će biti nastavka, mada ko zna. Quote
Sadomator Posted November 4, 2009 Report Posted November 4, 2009 Hajde da vidimo, kad su tu vec Wino i Al. Quote
Lunar Posted July 12, 2011 Report Posted July 12, 2011 Samo 4 posta? Fenomenalan album. Jes da se tacno vidi koji je koji deo radio, ali sta su uradili uradili su odlicno. Onaj deo od 4:30 do kraja pesme na Solar Benediction je ekstaza. Quote
chess Posted September 14, 2012 Report Posted September 14, 2012 pokorili su me sveti bogovi oci, usro sam se, smezurao sam se, velicine sam zrna graska 1 Quote
Geralt of Rivia Posted September 14, 2012 Report Posted September 14, 2012 (edited) Crover i Kelly dominiraju u bejzbol dresovima Jebacki nastup, najtvrdja postava ikad. Sta kazu, oce biti neki novi album dogodine? Edited September 14, 2012 by Geralt of Rivia Quote
Lou Posted September 14, 2012 Report Posted September 14, 2012 Teško, sada će Neurosis verovatno da krenu na turneju. Quote
Talvi Posted September 14, 2012 Report Posted September 14, 2012 Zapravo, oni su rekli da su završili pisanje drugog albuma još 2010. godine, samo treba da svečano nađu rupu u rasporedima pa da snime to već jednom. Quote
Recommended Posts