Hisara Posted November 10, 2009 Report Posted November 10, 2009 Ma, kakva Galadrijela, Sumska Majka uopste ne spada u vile...
Ivan_Creed Posted November 13, 2009 Report Posted November 13, 2009 Pa u kaj spada, kad vec znas da nije 'vila'?
salebghouse Posted November 14, 2009 Report Posted November 14, 2009 ovo je ok knjiga, ima bas dosta o sumskoj majci i tako tim cudima. vidjao sam je i po kioscima, mislim da je oko 200-300 din
Hisara Posted November 14, 2009 Report Posted November 14, 2009 Ja sam o Sumskoj Majci prvo cula u osnovnoj skoli, devojcice su pricale o tome, njima su pricale mame i babe, mada i dosta ima muskaraca koji kazu da su je videli, ili nesto sto je bilo neobicno(svetlost ili pomeranje drveca...), pa bi pripisali njoj. A od te mnjige sam imala bas istripovane nocne more.
Doom Posted November 26, 2009 Report Posted November 26, 2009 jbt mislio sam da pishe chetinari. sta su "чентаври" uopste, nisam upucen?
Azaralena Posted November 30, 2009 Report Posted November 30, 2009 Čentavri su ti likovi iz Kosingasa, knjige Aleksandra Tešića. Kentauri, if you prefer.
knight Posted December 2, 2009 Report Posted December 2, 2009 Čentavri su malo izmisljeni... mislim kentauri posrbljeni . Inace o sumskoj majci...koga zanima http://www.starisloveni.com/SumskaMajka.html
Doom Posted December 3, 2009 Report Posted December 3, 2009 "Zabeležena je priča jednog mlinara, koji tvrdi da je noću zatekao u mlinu divnu nagu ženu velikih grudi, koja mu se podala. Nakon toga kaže da ju je video u krošnjama."
Hisara Posted December 3, 2009 Report Posted December 3, 2009 "Zabeležena je priča jednog mlinara, koji tvrdi da je noću zatekao u mlinu divnu nagu ženu velikih grudi, koja mu se podala. Nakon toga kaže da ju je video u krošnjama." Nesto slicno tome i danas muskarci cesto izmisljaju...
Zagrivuk Posted December 20, 2009 Report Posted December 20, 2009 Izgleda da sam ja kurate srece, ljudi nalaze dobre i sisate ribe u shumama i stalama, a ja azdaje u krevetu. Domorotkinje iz mog sela su sve sisate, ali ako je navatas i izvatas racunaj da ce sutra celo selo da te vitla motikama i vilama, tamo nema jebanja a da se ne ozenis, ode glava za cas. I kako god da okrenes bolje su ove azdaje, akrepi i aveti iz grada nego zdrave, rumene i sisate domorotkinje! A sto se tice sumske majke, jebo joj ja sve po spisku, kad god zalutam u neku shumu sutra dobijem picajzle, sramota za takve majke koje ne sredjuju svoju shumu nego izgledaju kao cetnikova brada. UZAS! Slazem se da je shuma u sumske majke demonska rabota i sramota!
tier_mfkr Posted December 25, 2009 Report Posted December 25, 2009 Pradeda od mog ortaka je bio mlinar, a oni su rodom valjda iz Sjenice (tog kraja) nisam siguran, i kad je jednom otisao da melje zito (valjda rano ujutru, a bilo zimsko vreme pa se jos nije razdanilo) i nadjen je mrtav u ovom polozaju Jbg, nisam mogao da nadjem adekvatnu sliku, ali svi razumete u kakvom polozaju kao da se branio od necega... Ili se jednostavno uplasio neceg...
M-16 Posted December 25, 2009 Report Posted December 25, 2009 Ko mu je kriv, što vezuje pojas kada ide u mlin
tier_mfkr Posted December 25, 2009 Report Posted December 25, 2009 Duvaj ga Delimicno si u pravu. Onda nisu postojala ovako rigorozna pravila u saobracaju
Desert_Soul Posted January 19, 2010 Report Posted January 19, 2010 Drekavac me malo asocira na Smeagolea iz The lord of the rings
Bogdan Lesnar Posted March 6, 2010 Report Posted March 6, 2010 Pre par godina navodno je jednog decka i devojku koji su trcali jurio psoglav .. navodno postoje i svedoci tog dogadjaja a i policijski izvestaj... mada ja trcim tuda 6 puta nedeljno i nikad me nista nije pojurilo Ja kad sam se raspitivao o tome svi mi kazu da se okanem te teme...A da ovde je pre par godina harao i zmijski Car ljudi koji su leti znjeli Psenicu pricaju da su ga vidjali ..
Zagrivuk Posted March 9, 2010 Report Posted March 9, 2010 Jel ume neko da mi objasni trip sa zmijama kuce-paziteljkama? Proslo leto smo bili kod ortaka na selo da pecemo rakiju. Elem, njegova baba koja zivi tamo nam je u startu rekla da pazimo jer ima neka sarka-zmija. Bakuta nam je rekla da je ne diramo jer je to kuce-paziteljka. Sve je to lepo, ali u tri PM. Pet dana sam ziveo u paranoji od jebene zmije. Tako da ako neko ume da mi objasni ovaj poremeceni trip?
Doom Posted March 9, 2010 Report Posted March 9, 2010 hehehe, pametni su bili nashi stari. kakav pas, kakvi bakrachi, dovoljno je okachiti znak "chuvaj se zmija ujeda" i ne razmishljati o trespasserima. ne trebaju ni sigurnosne kamere. eto odakle. Sve je to lepo, ali u tri PM. Pet dana sam ziveo u paranoji od jebene zmije. Tako da ako neko ume da mi objasni ovaj poremeceni trip? o tome govorim. zmija-kucepaziteljka.
Hisara Posted April 12, 2010 Report Posted April 12, 2010 Jel ume neko da mi objasni trip sa zmijama kuce-paziteljkama? Proslo leto smo bili kod ortaka na selo da pecemo rakiju. Elem, njegova baba koja zivi tamo nam je u startu rekla da pazimo jer ima neka sarka-zmija. Bakuta nam je rekla da je ne diramo jer je to kuce-paziteljka. Sve je to lepo, ali u tri PM. Pet dana sam ziveo u paranoji od jebene zmije. Tako da ako neko ume da mi objasni ovaj poremeceni trip? Pa, u nekim krajevima, veruje se da svaka kuca ima zmiju cuvarkucu. Veruje se da ona ne napada ukucane, niti im, pak, cuva kucu kao sto bi pas radio, vec samo "donosi" zdravlje, srecu, plodnu godinu... U osnovnoj sam imala nekoliko ljudi u odeljenju koji su znali koja je njihova zmija cuvarkuca, i govorili su da ih zaista nikada nije napala. Mada, nije mi poznato kakav je slucaj bio sa gostima...
HADES Posted April 13, 2010 Report Posted April 13, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=OCHsHcD3pLA http://www.youtube.com/watch?v=6cbMKaYAzbk http://www.youtube.com/watch?v=f4If6Jb7kos
~SilentWarrior~ Posted April 14, 2010 Report Posted April 14, 2010 Nije bas za ovu temu, ali.... http://www.youtube.com/watch?v=x4n9vK0_mdk Dobri bm vokali.
Recommended Posts