kuruz Posted October 18, 2009 Report Posted October 18, 2009 E to mi je vec poznatije. To je taj peder. Kako si se ti potpisivao? Najbolji potpis je bio Pridji_grobu_uzmi_panaiju Dva sata sam imao @, Neša mi odma' skinuo. I #sinovi_i_cerke je bio elitniji kanal. Quote
oʞɾoƃ Posted October 18, 2009 Report Posted October 18, 2009 [8:19:16pm] • Join: gojko88 ([email protected]) [8:19:16pm] • Laura sets mode: +v gojko88 [8:19:25pm] • Quit: gojko88 ([email protected]) has quit irc (Connection reset by peer) Rikn'o mi klijent, a posle me mrzelo opet da se konektujem... Quote
Josif Visarionovič Posted October 18, 2009 Report Posted October 18, 2009 Najjaci lik je bio GILEE,kakve je on bljuvotine pricao,Razbijac je malo dete za njega Secam se jedno vece se kanal blokirao od smejanja i njegovih provala,od nekih 11 pa do 4 ujutru je prozivao onu maloumnu Dray i njenu sektasku kompaniju Quote
Мајор Гашпар Posted October 18, 2009 Report Posted October 18, 2009 Дјукове мудрости: <05Mil0s> _Prase_, des prase picko neobrijana <05_Prase_> pusi ga <07Zli_Kuw4c> 10hahaha <05_Prase_> ne obracaj mi se pomislice neko da se druzim sa tobom <05Mil0s> _Prase_, popusis ga meni onako mastno <05_Prase_> pacenik <05_Prase_> papucar pre svega <05_Prase_> reci mu da moze da mi popusi kruac <12Kristy> tebi svi puse kurac <12Kristy> to je rutina <05_Prase_> da mala <05_Prase_> decko ti je pickica <05_Prase_> suoci se sa tim <05_Prase_> tebe verovatno nije ispalio kad dodjes kod njega jer imas picku <05_Prase_> ima gde da ga stavi <05_Prase_> medjutim ja imam kurac a kurac niko nece <05_Prase_> nije mogao da me jebe pa se nije ni javljao <05_Prase_> imas picku osvoji svet sta cekas Quote
bezlichni Posted October 18, 2009 Report Posted October 18, 2009 (edited) Kako si se ti potpisivao? Najbolji potpis je bio Pridji_grobu_uzmi_panaiju Dva sata sam imao @, Neša mi odma' skinuo. I #sinovi_i_cerke je bio elitniji kanal. U bre. Bezlichni, Djomla, Biohazard etc etc... Sinovi i cerke je bio kanal za izdajnike. meni je skidan i vracan @ na redovnoj bazi. Najjaci lik je bio GILEE,kakve je on bljuvotine pricao,Razbijac je malo dete za njega Secam se jedno vece se kanal blokirao od smejanja i njegovih provala,od nekih 11 pa do 4 ujutru je prozivao onu maloumnu Dray i njenu sektasku kompaniju E kad ti je taj mikimaus gilee najjachi lik nisi ti dovoljno vremena provodio tamo. Edited October 18, 2009 by Elitista u Povoju. Quote
AstralliS Posted October 18, 2009 Report Posted October 18, 2009 U bre. Bezlichni, Djomla, Biohazard etc etc... Ti si, jebemliti sunce. E kad ti je taj mikimaus gilee najjachi lik nisi ti dovoljno vremena provodio tamo. Quote
Josif Visarionovič Posted October 18, 2009 Report Posted October 18, 2009 Blejao sam ja tamo dosta,al vecina njih je bila neukusna,pogotovo admini koji su drkali sve redom a kad im nest kazes odma kick ili ban,a gilee mi je ostao u secanju jer ga je bolelo dupe za sve,dodje na kanal,isere se jedno 2-3 sata,ljudi se ismeju i nema ga po mesec dana,onda opet tako. 1 Quote
kuruz Posted October 18, 2009 Report Posted October 18, 2009 U bre. Bezlichni, Djomla, Biohazard etc etc... Ne seri, hahaha, sećam se tog potpisa, kralj si. Quote
Мајор Гашпар Posted October 18, 2009 Report Posted October 18, 2009 Blejao sam ja tamo dosta,al vecina njih je bila neukusna,pogotovo admini koji su drkali sve redom a kad im nest kazes odma kick ili ban Металхедс? Quote
STARSHOOTER_SUPREME Posted October 19, 2009 Author Report Posted October 19, 2009 Ne banovali smo samo one koje su krsili pravilnik:)I koji vole nu metal nikog drugog haha Quote
Baal Posted October 19, 2009 Report Posted October 19, 2009 Zna se ko je bio (a i sada je) čelična ruka pravde. Pozdravlja vas još jedan @. Quote
Lord Iffy Boatrace Posted October 19, 2009 Report Posted October 19, 2009 Najjace je kad su bile zabranjene reci SlipKnot,Korn,Rammstein hahah,sad je kanal nazalost propao Quote
Josif Visarionovič Posted October 19, 2009 Report Posted October 19, 2009 A sta bi sa onim forumom metalheads? Quote
bezlichni Posted October 19, 2009 Report Posted October 19, 2009 Blejao sam ja tamo dosta,al vecina njih je bila neukusna,pogotovo admini koji su drkali sve redom a kad im nest kazes odma kick ili ban,a gilee mi je ostao u secanju jer ga je bolelo dupe za sve,dodje na kanal,isere se jedno 2-3 sata,ljudi se ismeju i nema ga po mesec dana,onda opet tako. Ja sam obichno banovao ljude kada mi se digne. Tako da verovatno sam te ja sutao nekih 50 %. Izvini. Ti si, jebemliti sunce. Trenutici prosvetljivanja. Ja sam, lebac mu razani. Najjace je kad su bile zabranjene reci SlipKnot,Korn,Rammstein hahah,sad je kanal nazalost propao Za to smo imali praktichno resenje. /me playz Man0waR - Wait and bleed Quote
crusader84 Posted October 19, 2009 Report Posted October 19, 2009 Haha, koji kult(ovi). Mora navratim ovih dana, nisam bio 100 godina... Quote
Milica_Milena Posted October 19, 2009 Report Posted October 19, 2009 KAo sto vec mnogi znaju,dosta nashih bendova je nastalo na njemu,na njemu su se upoznala prva dva admina ovog foruma ,mesto gde je svako nasho makar jednu metal devojku i dalje postoji i sluzi svrsi:) Reklamirajte svoju svirku za dzabe mozete pristupiti preko mirca irc.krstarica.net soba #metalheads ili preko krstaricinog sajta pa udjite na kanal #metalheads za sve primedbe i zalbe mozete se obratiti meni founderu ovog posebnog mesta pu pu pu - jel' ti to zoveš na krstaricin chat? sad videh da se ubacih, a već treća strane ... ufff - nikako da nadjem vreme da izvalim ovaj forum, al ae, znam za šta mi treba - ti ybt ladno zoveš na chat - pa ne mogu da verujem ... ko još normalan (po mom vokabularu) ide tamo leba ti? Quote
El Karnisero Posted October 19, 2009 Report Posted October 19, 2009 Jeste na krstaricu idu debili a na jumetalu su svi redom akademici i doktori nauka. Quote
Milica_Milena Posted October 19, 2009 Report Posted October 19, 2009 Jeste na krstaricu idu debili a na jumetalu su svi redom akademici i doktori nauka. ne kažem to - mislila sam da tamo idu samo oni koji preko neta muvaju ribe - keke - koliko ti je godina sinko? Quote
WIZARD OF GORE Posted October 19, 2009 Report Posted October 19, 2009 pu pu pu - jel' ti to zoveš na krstaricin chat? sad videh da se ubacih, a već treća strane ... ufff - nikako da nadjem vreme da izvalim ovaj forum, al ae, znam za šta mi treba - ti ybt ladno zoveš na chat - pa ne mogu da verujem ... ko još normalan (po mom vokabularu) ide tamo leba ti? auuu šta učini to ženska glavo sad će opet da te "ženi" Jeste na krstaricu idu debili a na jumetalu su svi redom akademici i doktori nauka. ja mislio da su i tamo i vamo akademici i naučnici al izgleda da grešim Quote
Milica_Milena Posted October 19, 2009 Report Posted October 19, 2009 auuu šta učini to ženska glavo sad će opet da te "ženi" ja mislio da su i tamo i vamo akademici i naučnici al izgleda da grešim ko je ikada spomenuo da sam ja "za" udaju? A u pravu si ... za'ebah se profi blebetarski što išta napisah, nego ne verujem šta sam videla ... Quote
AstralliS Posted October 19, 2009 Report Posted October 19, 2009 Neke ribe definitivno treba ostaviti nesmuvane. 1 Quote
WIZARD OF GORE Posted October 19, 2009 Report Posted October 19, 2009 ko je ikada spomenuo da sam ja "za" udaju? A u pravu si ... za'ebah se profi blebetarski što išta napisah, nego ne verujem šta sam videla ... ja to nikad nisam ni tvrdio, ali ima tu neki koji misle suprotno (ili se potajno nadaju ) @Astrali takve i "vise" na chatu Quote
AstralliS Posted October 19, 2009 Report Posted October 19, 2009 @Astrali takve i "vise" na chatu Haha, fazon je što više ni takve ne vise. Quote
Recommended Posts