azal Posted October 19, 2009 Report Posted October 19, 2009 molim vas da ako imate neki nov, ne bitan bend koji vam se dopada, nemojte otvarati nov topic za bend jer ce biti 5 odgovora maks i to je to. stavite na temu prog/power predlozi. ako bend postane slavan i mocan onda cemo otvoriti topic. hvala
Ајлин Posted November 24, 2009 Report Posted November 24, 2009 Pošto prog sam po sebi nije baš popularna i komercijalna muzika, ovaj, hajde da iz praktičnih razloga ograničimo otvaranje teme na tri albuma minimum. Znači bend koji ima tri ili više izdatih albuma -- zaslužuje temu ako neko od članova smatra da treba. Jeste glupavo kvantifikovati "kvalitet" ili "postojanost" na ovaj način, ali dajte neku smernicu, jer evo vidim sad je Starshooter otvorio temu za odlične Animals As Leaders pa nije odobrena, iako će taj njihov album (prvenac jel' te) ući na listu najboljih 2009.g. mnogima... Jel' možemo tako nekako da se dogovorimo?
Telcontar Posted November 29, 2009 Report Posted November 29, 2009 Mogu odma iz glave da ti izbacim barem 5 bendova koji imaju i vishe od 3 albuma, a cije teme bi bilo potpuno nepotrebne
Ајлин Posted November 29, 2009 Report Posted November 29, 2009 Heh, zato i rekoh, nezahvalno je ograničavati se i bilo kako definisati "podobnost" za otvaranje teme benda, sa druge strane razumem i Lazu. Nadam se da nećeš baš tih pet da otvoriš 1
Bata Trokrilni Posted November 29, 2009 Report Posted November 29, 2009 Otkad je merilo kvantitet umesto kvaliteta?
In The Flesh Posted November 29, 2009 Report Posted November 29, 2009 Otkad je u jednacinu ubacena i popularnost.
azal Posted December 1, 2009 Author Report Posted December 1, 2009 meni je sustina foruma diskusija. nema poenta da se otvara tema ako niko nece da prica o bendu. ako ti se svidja neki bend za koga nema nesto mnogo aktuelno da se prica, raspravlja, stavis na prog/power noviteti, sta god, kazes "e ovo mi bas dobar bend" neko se slozi, neko ne, nema nepotrebnih tema i to svi srecni. tako ja gledam na situaciju.
STARSHOOTER_SUPREME Posted December 1, 2009 Report Posted December 1, 2009 Sve bi to stojalo da search radi dobro po temama pa da covek moze da potrazi ono sto trazi
FëanorSonOfFinwë Posted December 1, 2009 Report Posted December 1, 2009 Daj brate odobri mi temu o Majesty-u! Poznat su bend, i sve sam lepo formirao topic!
AstralliS Posted December 1, 2009 Report Posted December 1, 2009 I onda će troje ljudi da ostavi postove i ode tema do kurca
Ајлин Posted December 2, 2009 Report Posted December 2, 2009 Otkad je merilo kvantitet umesto kvaliteta? Nisam to ni rekla, čitaj moj post iznad i videćeš da sam se ogradila. Ja bih sad na jedan otvorila temu Time's Forgotten koji imaju dva albuma, oba fenomenalna. Svi koji su ih čuli polažu velika očekivanja u ovaj bend. Bilo kako bilo, nisam sigurna da će tema biti odobrena upravo zato što su mlad bend i smatra se da nema mnogo "materijala" za diskusiju. Da ne pričam o tome što su (još uvek) UG. 1
FëanorSonOfFinwë Posted December 2, 2009 Report Posted December 2, 2009 I onda će troje ljudi da ostavi postove i ode tema do kurca Daj nemoj lupati gluposti, bar kod Majesty-a ima dosta stvari za diskusiju, a ima toliko tema o glupljim i mnogo manje poznatim bendovima, a oni imaju preko 4 albuma...
AstralliS Posted December 2, 2009 Report Posted December 2, 2009 Jedini pravi Majesty je onaj iz kog je proistekao Dream Theater.
Ајлин Posted December 2, 2009 Report Posted December 2, 2009 Ode Obaveštenje u majčetinu, kreće diskusija, gotovo je... Azale reci nam svoj stav, da znamo koje je pravilo oko otvaranja, then goto lock 1
Lunar Posted December 2, 2009 Report Posted December 2, 2009 Evo sta ja radim na death i blacku. Posto naravno da bi se otvorila tema mora mod da je odobri. Dopustam otvaranje tema za pojedinachne bendove ako oni imaju 3 album(nachi 3 LPa), sve ostale kada neko otvori uradim merge sa temom noviteti i neprvi se guzva.
Guest Suspended in Light Posted December 2, 2009 Report Posted December 2, 2009 molim vas da ako imate neki nov, ne bitan bend koji vam se dopada, nemojte otvarati nov topic za bend jer ce biti 5 odgovora maks i to je to. stavite na temu prog/power predlozi. ako bend postane slavan i mocan onda cemo otvoriti topic. hvala Evo sta ja radim na death i blacku. Posto naravno da bi se otvorila tema mora mod da je odobri. Dopustam otvaranje tema za pojedinachne bendove ako oni imaju 3 album(nachi 3 LPa), sve ostale kada neko otvori uradim merge sa temom noviteti i neprvi se guzva. Da li ovde svi moderatori znaju kako se nepravilno pise negacija,ili samo vas dvojica? 1
Ајлин Posted December 2, 2009 Report Posted December 2, 2009 Evo sta ja radim na death i blacku. Posto naravno da bi se otvorila tema mora mod da je odobri. Dopustam otvaranje tema za pojedinachne bendove ako oni imaju 3 album(nachi 3 LPa), sve ostale kada neko otvori uradim merge sa temom noviteti i neprvi se guzva. Pa da, super. Sad samo još Azal da aminuje i imamo pravilo konačno.
..charlie.. Posted December 21, 2009 Report Posted December 21, 2009 (edited) Voleo bih da znam po kom kriterijum je dozvoljena tema za bugarski metal bend Mystica koji, ako sam dobro razumeo, imaju jedan album izdat, a meni je za Axenstar zaključana tema, iako imaju 4 albuma izdata i postoje više od 10 godina? Mislim da je potrebno da se definišu pravila po tom pitanju, jer ovako zavisimo od trenutnog raspoloženja moderatora. Edited December 21, 2009 by TheCrossWeBear
In The Flesh Posted December 21, 2009 Report Posted December 21, 2009 zavisimo od trenutnog raspoloženja moderatora. To je nesto novo?
Ајлин Posted December 21, 2009 Report Posted December 21, 2009 Može neki amandman da se izglasa Lazo Na primer : http://www.yumetal.net/forum/topic/42847-bitno-obavestenje/page__view__findpost__p__2100953 2 1
Baal Posted December 21, 2009 Report Posted December 21, 2009 Da li ovde svi moderatori znaju kako se nepravilno pise negacija,ili samo vas dvojica? azalu srpski nije maternji jezik, dok Lunaru jeste.
facaly Posted December 23, 2009 Report Posted December 23, 2009 ovako ce uvek da se slusaju isti bendovi .... pa popularnosti nema bez reklame ma koliko dobri bili bendovi....bas sam hteo da komentarisem na temu Axenstar (omiljeni bend) kad ono corak ....... zjuuuuuu
..charlie.. Posted December 23, 2009 Report Posted December 23, 2009 Mislim da nije nimalo u redu da se odlucuje o potrebi za temom nekog benda na osnovu toga da li je moderatoru poznat... Nek se donese pravilo ma kakvo ono bilo...
Ајлин Posted December 26, 2009 Report Posted December 26, 2009 Pristupite drugoj strategiji: postoje teme Potcenjeni Prog Kultovi (pardon: kvltovi), i Predlozi i noviteti. Potpalite vatricu tu posle je za temu daleko lakše Mislim pošto Laza ne odgovara moramo drugojačije jelte 1 1
Recommended Posts