In The Flesh Posted December 26, 2009 Report Posted December 26, 2009 Pošaljimo private message skotu!!! Ko je za??? 1
In The Flesh Posted December 26, 2009 Report Posted December 26, 2009 (edited) Ce ispravimo Ups,imam samo za jedan Action failed: You have reached your quota of positive votes for the day Edited December 26, 2009 by In The Flesh
Ајлин Posted December 26, 2009 Report Posted December 26, 2009 Ma ti misliš da mene boli štikla za te minuse pluseve pičke materine? Samo mi je smešno i to pazi temu na kojoj je našo da lepi, ooo Bogo, a i mi što gubimo vreme pokušavajući da ispravimo krivu Drinu, a moderatora ni na puškomet.. which reminds me... aj zdrao odo da spavam I lepo je što brineš, svejedno Još neki Corum da ti nađem pa da se pretplatim, hehe 1 1
facaly Posted December 28, 2009 Report Posted December 28, 2009 hehehe evo ti jos jedan plusic , sad si na nuli ... pa mislim nije u redu da udjes u novu godinu sa minusom 1 3
..charlie.. Posted December 30, 2009 Report Posted December 30, 2009 Eh... Izgleda da od ovog nema nista... Jedino mi je krivo sto je Axenstar ostao zakljucan....
Guest HEFEST Posted December 30, 2009 Report Posted December 30, 2009 (edited) Svi na blog u mom potpisu. Tamo im recite sta stvarno mislite. Ja vas necu banovati. Edited December 30, 2009 by HEFEST
Apeiron Posted March 27, 2010 Report Posted March 27, 2010 (edited) Haha, tek sad prvi put pogledah ovu temu, i vidim nezadovoljstvo ovde silno Realno, trebalo je otvoriti temu sa onim prvom postom, i potom je zakljucati. Navalili ste kao da je sudbina planete u pitanju, ako se tema nekog benda ne odobri. Sto je to toliko bitno majku mu, moze se sve reci na glavnoj temi za predloge, nije da ste gitaristi/pevaci i sl. tih bendova, pa hocete promociju. A to da li zavisi od trenutnog raspolozenja moderatora, mozda i zavisi, ali opet kazem, zasto je to bas toliko bitno? EDIT: Evo, sad cemo testirati na temi Mutiny Within koliko ce tu zaista biti postova i rasprave. Iako nema smisla otvarati je, dovoljno je bilo na predlozima to uraditi. Nemoj se nervirate Edited March 27, 2010 by Apeiron
..charlie.. Posted March 27, 2010 Report Posted March 27, 2010 jeee... 3 meseca kasnije je nego od moderatora odgovorio na talase nezadovoljstva... Ma nije bas toliko bitno, ali svako voli da otvori temu za neki bend koji mu se svidja, a onda neko uzme i zakljuca jer je navodno u pitanju novi bend (iako trenutno snimaju novi album 5 (slovima: peti) po redu i postoje 10 godina), pa to onda bas i zna da iznervira... Nije nista preterano bitno, ali kada ste odobrili temu bugarskom bendu Mistica sa jednim jedinim albumom i to demo, postalo je definitvno jasno da ne postoji neko pravilo po kome bi se odobravalo da li za neki bend moze da se otvori tema... BIlo bi lepo kada bi neko takvo pravilo postojalo...
Apeiron Posted March 27, 2010 Report Posted March 27, 2010 jeee... 3 meseca kasnije je nego od moderatora odgovorio na talase nezadovoljstva... Ma nije bas toliko bitno, ali svako voli da otvori temu za neki bend koji mu se svidja, a onda neko uzme i zakljuca jer je navodno u pitanju novi bend (iako trenutno snimaju novi album 5 (slovima: peti) po redu i postoje 10 godina), pa to onda bas i zna da iznervira... Nije nista preterano bitno, ali kada ste odobrili temu bugarskom bendu Mistica sa jednim jedinim albumom i to demo, postalo je definitvno jasno da ne postoji neko pravilo po kome bi se odobravalo da li za neki bend moze da se otvori tema... BIlo bi lepo kada bi neko takvo pravilo postojalo... Znam, kontam, ali eto, s obzirom da i sam kazes "nije nista preterano bitno", tom logikom se i odobre ili ne odobre teme. Bas unapred razmisljajuci da nije u pitanju nesto od presudne vaznosti. Ako te toliko pogodio neki bend (Axenstar, jel), otvori je ponovo, odobricu je i eto ga
..charlie.. Posted March 27, 2010 Report Posted March 27, 2010 (edited) Heh, hvala!!! Otvoricu je ovih dana opet!!! Jako mrzim nepravdu, nije pravedno da bugari koji iza sebe imaju 4 probe, pola svirke i demo snimak dobiju temu,a neko drugi sa 10 godina iza sebe ne dobije... Za Axenstar je definitivno culo jako malo ljudi, zato sam i zeleo da otvorim temu jer mislim da bi se svideli ljudima... EDIT: I dalje se patim sa pribavljanjem Heaven Rain-ovog diska... Edited March 27, 2010 by TheCrossWeBear
Ајлин Posted March 27, 2010 Report Posted March 27, 2010 Ништа није битно... зачакаљукавај Апејроне. 1 1
Recommended Posts