Jump to content

Recommended Posts

Posted

Evo jedan tematski okup specijalno namenjen onima koji zele da upoznaju razbijaca.neka se lepo svi dogovorimo vidimo sa razbijacem kada je slobodan i da se dogovorimo da ga upoznamo,posto mnogi od nas imaju dilemu dali covek stvarno uopste postoji.

o vremenu okupa,datumu,lokaciji i gradu cemo se dogovoriti unutar teme

• Upvote 2
  • Downvote 1
Posted

Evo jedan tematski okup specijalno namenjen onima koji zele da upoznaju razbijaca.neka se lepo svi dogovorimo vidimo sa razbijacem kada je slobodan i da se dogovorimo da ga upoznamo,posto mnogi od nas imaju dilemu dali covek stvarno uopste postoji.

o vremenu okupa,datumu,lokaciji i gradu cemo se dogovoriti unutar teme

slažem se oko masovnog odlaska u NS :da: ali u razbijača ne verujem :da: Tešo ajde saznaj neku mega smrt narodnjak kafanu da imamo plan B (a pre će to biti plan A) :rockdevil:

:pivopije:

• Downvote 1
Posted

Ovo me podseća na dramu Čekajući Godoa.

Tim povodom, jedan dobronameran savet - prvo pitajte za mišljenje onoga o kome je reč, tj. Razbijača, pa onda otvarajte temu i zakazujte okupe. Bez njegovog pristanka da se pojavi i upozna vas, džaba ste krečili.

• Upvote 2
  • Downvote 3
Posted (edited)

Za one koji se pitaju kako je nastala tema.

ovako,napucajte se za novi sad,obavestite me,ja ćastim,vodim vas u Bistro,i znaći,dok SVI,ali SVI NEPOPADATE,NEMA NAZAD.ko hoće nazad kući,ja ga lićno bijem,a posle i karam po potrebi.

JA KAD PIJEM,nema stajanja,dok ne ostanem bez para,ili me jarani ne odvuku kući ubivenog.

šta 40 dinara,celu noć pijenje.

jednom sam za veće stuko 24 piva, 4 komata ne eks...ostalo u roku od 3,5 sata.

Edited by Night's Blood
  • Downvote 1
Posted

Genijalno :meshuggah:

Ja bih svakako isao da sam blize, ako covek stvarno postoji, verujem da ce to biti pijanka za pamcenje.

Javite kako je bilo, ako se sprovede ovo u delo.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...