Uruk Posted October 26, 2009 Report Posted October 26, 2009 I ja sam to pomislio, ali mislim da je Razbijaču više do kvalitetne ekipe, nego do kvantitentne. Hoće da zna s' kim ima posla. Zamisli samo gomilu klinaca (i poneki stariji) koji idu put detelinare... pa prvo bi ga žena ubila od zajebancije, pa onda svi njegovi ortaci. :haha: manje vise sve se svede na ovo gore sto je elf rekao
LazaGNR Posted October 27, 2009 Report Posted October 27, 2009 OK,nevezano za ovo sve oko Razbijaca,mogli bi stvarno jednom da se dogovorimo da se sastanemo u NS-u i da zderemo Evo ja cu umesto Razbijaca da mlatim motkom one koji oce ranije da idu kuci
WIZARD OF GORE Posted October 27, 2009 Report Posted October 27, 2009 pa to je i najbolja ideja, spakujemo se u voz, ponapijamo usput i odma se vrnemo u bg (uz povraćanje po vagonima) i to je to
Lord Iffy Boatrace Posted October 27, 2009 Report Posted October 27, 2009 i povedite Branislavu haha!
Guest HEFEST Posted October 27, 2009 Report Posted October 27, 2009 i povedite Branislavu haha! Da nam ceska jajca dok podrigujemo. 2
Теша Тешановић Posted October 27, 2009 Author Report Posted October 27, 2009 pa to je i najbolja ideja, spakujemo se u voz, ponapijamo usput i odma se vrnemo u bg (uz povraćanje po vagonima) i to je to ja sam definitivno za tu ideju 1 1
LazaGNR Posted October 27, 2009 Report Posted October 27, 2009 pa to je i najbolja ideja, spakujemo se u voz, ponapijamo usput i odma se vrnemo u bg (uz povraćanje po vagonima) i to je to Ponapijate se ko svinji i odete vozom u sasvim drugom pravcu A i nema vracanja "odmah",nego tek kad svane
WIZARD OF GORE Posted October 27, 2009 Report Posted October 27, 2009 pa ako misliš da nam plaćaš piće i hranu, onda ima da ostanemo i dva dana
LazaGNR Posted October 27, 2009 Report Posted October 27, 2009 (edited) Za malo tvog glab-glaba mozemo svasta da se dogovorimo EDIT: Jao picko jedna,sad sam video sta si napisao na temi o onoj kafanskoj svirci... Edited October 27, 2009 by LazaGNR
Dark_Elf Posted October 27, 2009 Report Posted October 27, 2009 Evo ja cu umesto Razbijaca da mlatim motkom one koji oce ranije da idu kuci Tako to obično biva: Prvo ih mlatiš motkom da ne idu kući, a onda ih mlatiš motkom da idu kući. 1
WIZARD OF GORE Posted October 27, 2009 Report Posted October 27, 2009 Za malo tvog glab-glaba mozemo svasta da se dogovorimo opet neke tvoje gaymanowar fantazije
Guest Razbijač-NAAĆI Posted October 27, 2009 Report Posted October 27, 2009 A šta se to prića o meni,mislim sinoć drkam i razmišljam šta to o meni prićaju? kako uopšte poćinjete teme o meni,šta vas zanima,mogu lićno da vam kažem,još ću i urbana legenda da postanem...
Dark_Elf Posted October 27, 2009 Report Posted October 27, 2009 Pa klinci te worshipuju, a mi stariji stojimo sa strane i u sebi te iskonski mrzimo i ljubomorni smo što o tebi pričaju, a ne o nama. Šalim se. Ja ne znam. Na okupima na kojima sam ja bio i ne sećam se da se nešto mnogo pričalo o tebi, bar nije u okviru ljudi sa kojima sam ja najviše sedeo. Uglavnom ljudi ne pričaju ništa loše... ono standardno... lud si lik... cool si... i šta ti ja znam.
Guest Razbijač-NAAĆI Posted October 27, 2009 Report Posted October 27, 2009 pa dooooobro.to je baš lepo.
Guest HEFEST Posted October 27, 2009 Report Posted October 27, 2009 pa dooooobro.to je baš lepo. Nemoj sad da se pokondiris i da kao one frajle same oblake nosom paras. Pohvale ako stalno pristizu mogu da sjebu i najskromnijeg coveka.
Guest Razbijač-NAAĆI Posted October 27, 2009 Report Posted October 27, 2009 ja pohvale kanališem tako što moju skvo jebem manijaćki u ćmar,faćam za grlo,šamaram,i guram glavu joj u wc šolju.i puštam vodu.
Sisus Posted October 27, 2009 Report Posted October 27, 2009 Ponapijate se ko svinji i odete vozom u sasvim drugom pravcu Ali kao svinjI, nikako kao svinjE. Doći ću pičko. Da te istamburam što svima pričaš da je moje dupe slatko. I što deliš moj broj telefona.
LazaGNR Posted October 28, 2009 Report Posted October 28, 2009 Kao svinji,nego sta Dodji,dodji,bices jeben
Sisus Posted October 28, 2009 Report Posted October 28, 2009 Kao svinji,nego sta Dodji,dodji,bices jeben Pre ili nakon što se ispovraćaš od rakije kao neki prokleti amater?
Night's Blood Posted October 28, 2009 Report Posted October 28, 2009 Ma mani ih, njih dvojica mogu tako do sutra.
Guest Pit Posted October 28, 2009 Report Posted October 28, 2009 ja pohvale kanališem tako što moju skvo jebem manijaćki u ćmar,faćam za grlo,šamaram,i guram glavu joj u wc šolju.i puštam vodu. I onda te Roko Sifredi tuzi zbog plagijata i onda ti odes u zatvor i onda ti dodje neki rmpalija od 2.2m i 165kg i onda ti kaze da cete sada da se igrate mame i tate i onda te pita sta ces ti da budes i onda ti kazes da ces da budes tata i onda ti on kaze: ,,Dobro, sad ce tata da pusi kurac mami." 13 2
Guest Razbijač-NAAĆI Posted October 28, 2009 Report Posted October 28, 2009 I onda te Roko Sifredi tuzi zbog plagijata i onda ti odes u zatvor i onda ti dodje neki rmpalija od 2.2m i 165kg i onda ti kaze da cete sada da se igrate mame i tate i onda te pita sta ces ti da budes i onda ti kazes da ces da budes tata i onda ti on kaze: ,,Dobro, sad ce tata da pusi kurac mami." da,jbt.ja zaista guram zeni glavu u wc šolju...koji si gluperdan.samojebi se u dupe. ovaj forum stvarno vrvi od glup si ko kurac ljudi. to što su se tvoji roditelji igrali sa tobom,meni sine nemoj da serviraš.ja sam hvala nebesima,zdrav prav i normalan. ne znam koji kućkin sin ti dade dva plusa za ovo,ali za to što si napiso,trebo bi da ideš da se lećiš,i ti i te dve umobolćine koje su ti dale pluseve. 6 14
Narsil Posted October 28, 2009 Report Posted October 28, 2009 to što su se tvoji roditelji igrali sa tobom,meni sine nemoj da serviraš.ja sam hvala nebesima,zdrav prav i normalan.
Recommended Posts