Oddball Posted October 22, 2009 Report Posted October 22, 2009 Vlado, povedi Ukicu pa da idemo djuture da se zejebavamo
DBrave Posted October 22, 2009 Report Posted October 22, 2009 sta ja imam da ga vodim, nije paralizovan ovo ce da bude teska sprdnja
Ајлин Posted October 22, 2009 Report Posted October 22, 2009 (edited) Vrh tema. Sad ću da uključim ono praćenje, svega mi. Edited October 22, 2009 by Ајлин 1
SATAN-iz Batajnice Posted October 22, 2009 Report Posted October 22, 2009 Evo ja se prijavljujem isto za put u Novi Sad ali imam par zahteva: 1. Nikakve narodnjake/tehno/dnb necu da cujem u svojoj okolini (secem i vadim jetru u suprotnom). 2. Ako se napijem oduzmite mi svo hladno/vatreno oruzje. 3. EMO JE GAY!1
Kvrag Posted October 22, 2009 Report Posted October 22, 2009 @Satan_iz_bataje : I naravno , posto ti Novi Sad vraca uspomene kada si na #black_metal okupu u napomenutom gradu skinuo gace i pokazao svima svoj malecni stidljiv penis , red je to da opet uradis.
WIZARD OF GORE Posted October 22, 2009 Report Posted October 22, 2009 ljudi, ne moramo se dogovarati sa Razbijaćem dovoljno je da odemo na detelinaru i pitamo da li znaju Petra Peca Vranješića Razbijaća (a svi ga znaju) i eto - čas posla ga pronađemo...a onda pijanka u kafani dok nam rakija ne podari pogon na sve četiri ja cu se isto to za tebe zauvek pitati.. that's not cool
Satyr Posted October 22, 2009 Report Posted October 22, 2009 http://vukajlija.com/petar-vranjesic-razbijac Petar radi u jednoj car-servis firmi,kao zamenik Generalnog direktora.Petar ima kuću u Novome sadu, stan u Subotici i vikendicu na Ohridu.
Fapril ethereal Posted October 22, 2009 Report Posted October 22, 2009 that's not cool pa ja cak ne verujem i da ovaj forum uopste postoji..
stivi1 Posted October 22, 2009 Report Posted October 22, 2009 Na ovo bih dosao samo da izjebem tog Razbijaca po sred cmara. Obec'o sam mu to,pa je i red. 2 2
Lord Iffy Boatrace Posted October 22, 2009 Report Posted October 22, 2009 (edited) Kontam da je lik car.Iza njegovih komicnih postova kriju se jako pametne poruke. Edited October 22, 2009 by BruceBruce 1 1
FëanorSonOfFinwë Posted October 22, 2009 Report Posted October 22, 2009 E ovo bi bio mozda jedini okup na koji imam zelju da dodjem!
Lord Iffy Boatrace Posted October 22, 2009 Report Posted October 22, 2009 (edited) Pa koja je poenta okupa,OPIJANJE!!!Mislim za koji kurac ima vas da gledam ili vi mene,ili mozda da pricamo o mJetalu,daj bre da se opijemo ko zmije ! Edited October 22, 2009 by BruceBruce
Satyr Posted October 22, 2009 Report Posted October 22, 2009 (edited) pazi razbijac je rekao ovo "JA KAD PIJEM,nema stajanja,dok ne ostanem bez para,ili me jarani ne odvuku kući ubivenog. šta 40 dinara,celu noć pijenje. jednom sam za veće stuko 24 piva, 4 komata ne eks...ostalo u roku od 3,5 sata." tako da ne znam kako smatras ovo za obicnu pijanku??? Edited October 22, 2009 by Satyr
morbid god Posted October 22, 2009 Report Posted October 22, 2009 Ovo ko da ga Tesa drzi u kavezu, pa zove ekipu da ga vidi i bode usijanim stapovima. 1 1
Теша Тешановић Posted October 23, 2009 Author Report Posted October 23, 2009 slažem se oko masovnog odlaska u NS ali u razbijača ne verujem Tešo ajde saznaj neku mega smrt narodnjak kafanu da imamo plan B (a pre će to biti plan A) iskreno ni ja ne verujem da lik postoji.one slike koje je okacio izgledaju kao slike nekog stranca koje je pokupio na necijem majspejsu.moram da vidim coveka da bi verovao Ovo me podseća na dramu Čekajući Godoa.Tim povodom, jedan dobronameran savet - prvo pitajte za mišljenje onoga o kome je reč, tj. Razbijača, pa onda otvarajte temu i zakazujte okupe. Bez njegovog pristanka da se pojavi i upozna vas, džaba ste krečili. cuti ti si ljubomoran sto nikada nece biti meet princ okup ja cu se isto to za tebe zauvek pitati.. mozes da me upoznas kada god hoces http://vukajlija.com/petar-vranjesic-razbijac 1
Kvrag Posted October 23, 2009 Report Posted October 23, 2009 Gde je nasao njega , em sto izgleda gej em sto je cigan
Теша Тешановић Posted October 23, 2009 Author Report Posted October 23, 2009 da taj na slici je neki latino lik i ne lici na one stare slike belog petra vranjesica
Guest Razbijač-NAAĆI Posted October 23, 2009 Report Posted October 23, 2009 Ljudi, da vam nešto reknem: RAZBIJAČ NE POSTOJI! TO JE ALTER EGO LOLE PO IMENU PETAR VRANJEŠIĆ tj. JA! Da Razbijač postoji i ja bik ga volo spoznati,i pozvo ga da igramo kolo uz Stoju i Enu Popov.
Recommended Posts