Jump to content

Recommended Posts

Posted

.Samo treba da se jedno jutro probudim,dok mi kita landara,i vidim gomile traktora,kola,govana,kako dolaze sa forumašima da me upoznaju...i ondak vidim hefesta,tešu,sisusa,pjane ko guzice,a oko njih plešu rasne kurve...koji bi to prizor bijo...piiiii.

^ ладно би испало овако нешто. :D

• Upvote 1
Posted

^ ладно би испало овако нешто. :D

ahahahahahahhhha ti si lud covek! :haha:

btw. pozdrav veliki za razbijaca,znam da pomno prati temu i kad je zvanicno offline :da:

Posted

Moji ga imaju i dan danas isto.. još stariji tip TV-a... mislim da su ga šutnuli na plac... ponekad pecne kad menjaš kanale, ali ništa mu ne fali. :zeleni:

Posted

Razbijač kaže da je zamenik generalnog u Autokokan Detelinara. Ako da otkaz, da ga ubacimo po yumetal liniji u Ei koncern na mesto diše, da posrnuli gigant ponovo stane na noge!

Posted

Može... ja sam išao u Miju Stanimirović u srednju koja je u EI baš bila.

Pio sam pivo sa dosta majstora po onim diskontima... :haha: možda me se još sećaju... :haha:

Posted

aj se svejedno okupimo i zapijemo se do kosti

u pm takav sam trenutno

jebeni 18. rodj. ....

kad sam ovo ja napisao??

aaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Posted

petre vranjesicu,izgleda da si ispao picka.znas zasto.zato sto si u rekao kao dodjite u nopvi sad svi dogovorimo se i onda pijanka do zore u nekoj kafani.a sada kada je otvorena tema o tome da se stvarno dogovorimo ti namerno se ne oglasavas.ne drzis svoju rec.sto znaci ili da ti si mozda stvarno nekih pet likova iz novog sada ili da samo seres na forumu a ne smes da se nadjes sa nama kao covek da pricamo

• Upvote 12
  • Downvote 1
Posted

petre vranjesicu,izgleda da si ispao picka.znas zasto.zato sto si u rekao kao dodjite u nopvi sad svi dogovorimo se i onda pijanka do zore u nekoj kafani.a sada kada je otvorena tema o tome da se stvarno dogovorimo ti namerno se ne oglasavas.ne drzis svoju rec.sto znaci ili da ti si mozda stvarno nekih pet likova iz novog sada ili da samo seres na forumu a ne smes da se nadjes sa nama kao covek da pricamo

Ili to, ili si ti Tešo mnogo naivan dječarac :haha:

• Upvote 1
  • Downvote 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...