Maunator Posted February 17, 2010 Report Share Posted February 17, 2010 (edited) Do jaja! Evo ti ceo tekst, pa da zajedno zapevamo 05.03 POKVAREN DO SRŽI Tvrdoglav kao mazga Jebite se svi Glavom cu da mlatim Neću prestati Ružan kao lopov Kontraš zakleti U memljivoj kafani Dno ću dotaći Pokvaren do srži, uvek najgori Nalivam se rakijom dok ne povratim Metilj u želucu, proliv krvavi Goreću u paklu uz metal prljavi! Pozder’o pet litara Pivo forsiram Ukrstio sam očima Opet blokiram Ne vidim ‘de udaram Pogled iskrivljen Pod ulipanim šankom Ležim odvaljen Pokvaren do srži, uvek najgori Nalivam se rakijom dok ne povratim Metilj u želucu, proliv krvavi Goreću u paklu uz metal prljavi! Edited February 17, 2010 by Maunator Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ranis Posted February 17, 2010 Report Share Posted February 17, 2010 (edited) @dimmu - probali smo par puta to...ici ce josh 30% brze nego na snimku @blasphemer - mozda cemo je ipak svirati...nekako mi je spora, smara me dok sviram...mozda i nju nekako ubrzamo... da shto se tiche omota...ja sam prezadovoljan...znachi kao da mi je chitao misli... krle je do jaja talentovan, radi sve iz glave i to jako brzo...svidja mi se jako taj njegov stripski fazon... plus radi veoma jeftino i temeljno...pa ako vam treba neki art... inache radimo omot za neki ep shto bi trebalo na prolece da izadje... evo ovo je uradio za malo jache od 20 minuta Inache...jeste znali da danny slusha Nightwish Edited February 17, 2010 by Ranis Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denny Posted February 17, 2010 Report Share Posted February 17, 2010 Inache...jeste znali da danny slusha Nightwish :haha: I Evanescence, i Evanescence! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blasphemer Posted February 17, 2010 Report Share Posted February 17, 2010 The End jeste spora pesma Ali po meni nekako ima najjacu atmosferu, pogotovu sto se tice vokala, bas je nekako teska pesma... A za Krleta - samo pohvale Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tower... Posted March 2, 2010 Report Share Posted March 2, 2010 super to zvuchi i ovako, ne kazem... ali eto...shto se bubnja tiche...mogao je malo bolji bubanj biti na snimanju...mnogo zavisi koje su membrane na komponentama i koliko su stare, kako je nashtiman bubanj, kakva prostorija, mikrofoni, kako su podesheni, koliko ih je, pa na primer, da smo imali nove zice na basu, neke malo kvalitetnije gitare, pojachala...i josh 100 tih sitnih caka koje su mogle doprineti da snimak bude josh kvalitetniji... ali...ogranichavajuci faktori su kao i kod vecine muzichara entuzijasta u srbiji, bili novac i vreme ...potrudicemo se da na sledecem snimku nekako sredimo i gore navedene detalje... chovek kod kog smo radili je stvarno za te pare odradio i mnogo vishe...i ja sam veoma zadovoljan zvukom na demo-u...sledeci put ce to verovatno biti josh bolje... Da je zvuk bio bolji, ne bi valjao. Ne treba da zvuči k'o novi Testament. Inače, sad tek preslušavam demo benda, sve mi je baš do jaja, ali vokal mi nikako ne leži. Zvuči mi kao oni moderni hardkor vokali, a to baš, baš nije moj fazon. U svakom slučaju, rifovi su keva, sviranje i iznad nivoa, vidimo se na svirci 100%. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ranis Posted March 2, 2010 Report Share Posted March 2, 2010 (edited) i za vokale je bio problem shto je sve bilo na brzinu...nisu pevci ni stigli da puste glasa kako valja, bilo frka, samo da se uradi ...drugachije zvuche live... Vidimo se na svirci! Edited March 2, 2010 by Ranis Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wolfshade Posted March 6, 2010 Report Share Posted March 6, 2010 Kakvo klanje jucer drugari!!!! Pozdrav od vaseg obezbedjenja!!!! Hahah :pivopije: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ranis Posted March 6, 2010 Report Share Posted March 6, 2010 hahaha...jedini bend sa zenskim obezbedjenjem! xD odlichan je provod juche bio! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wolfshade Posted March 6, 2010 Report Share Posted March 6, 2010 (edited) hahaha...jedini bend sa zenskim obezbedjenjem! xD odlichan je provod juche bio! Pa da se ponovi Edited March 6, 2010 by Wolfshade Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Erektus Posted March 6, 2010 Report Share Posted March 6, 2010 fino otkrice ovaj bend... bas fino Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blasphemer Posted March 6, 2010 Report Share Posted March 6, 2010 pravo osvezenje na sceni jedva cekam sledeci put! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted March 6, 2010 Report Share Posted March 6, 2010 I ja! Odusevili su me!!! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ranis Posted March 7, 2010 Report Share Posted March 7, 2010 Hvala ljudi, do jaja boost za dalji rad! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maunator Posted March 7, 2010 Report Share Posted March 7, 2010 Evo i par slicica sa svirke iz Marshalla 6: http://viewmorepics....&albumId=781025 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Walking Posted March 8, 2010 Author Report Share Posted March 8, 2010 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denny Posted March 8, 2010 Report Share Posted March 8, 2010 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denny Posted March 8, 2010 Report Share Posted March 8, 2010 Kad će više subota, jebem mu sunce?! Nego, hoćemo li čuti mi taj The End uživo, lebarnik vam jebem? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimmu1 Posted March 8, 2010 Report Share Posted March 8, 2010 dajte tekstove pa da zapevamo u subotu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denny Posted March 8, 2010 Report Share Posted March 8, 2010 Pri dnu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimmu1 Posted March 8, 2010 Report Share Posted March 8, 2010 video sam sve osim fire at will i anthema.zahvaljujem! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maunator Posted March 8, 2010 Report Share Posted March 8, 2010 @Denny: ako budes dovoljno smarao Ranisa, mozda i odsviramo The End Vidimo se! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denny Posted March 8, 2010 Report Share Posted March 8, 2010 Trudim se, jbg. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ranis Posted March 8, 2010 Report Share Posted March 8, 2010 ne znam...videcemo za the end... sa nama ce da odradi dve pesme i gosn bandar(horror piknik)...+ ima josh 4 benda pored nas...tako da cemo morati chak i da skreshemo malo repertoar...al otom potom... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted March 9, 2010 Report Share Posted March 9, 2010 ја се извињавам, али због приватних проблема нисам могао да дођем у петак. ако ти проблеми нестану (у шта чисто сумњам) видимо се у суботу. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ranis Posted March 9, 2010 Report Share Posted March 9, 2010 ma nije frka...bice svirki xD samo da problemi nestanu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts