morbid god Posted October 25, 2009 Report Posted October 25, 2009 Armagedda su svedski OSBM manijaci, koji su se nazalost raspali. Osnovani su 1999e godine, i zanimljivo je da su im kao session muzicari nastupali Erik iz Wataina, kao i Necromorbus(naravno, pogadjajte gdje su snimali i radili produkciju). U pitanju je DT worhisp bend, posebno na prvom albumu gdje zvuce kao totalni rip-off. Muzika je bas dobra, iako nikad nisam imao predrasuda prema ovakvim bendovima u black metalu kojih je pun kurac. Al ko ih duze slusa, primjetice da tu ima svojevrsni 'Armagedda touch'.. tematski se bave standardnim stvarima - okultizam i glorifikacija djavola i smrti(bez mnogo filozofije, znaci ono pravo po pichci). Izdali su 3 albuma, neke EP i jednu best of kompilaciju. (2001) The Final War Approaching (2003) Only True Believers (2004) Ond Spiritism U sustini, pravi foad bend. Sjecam se da su ih u underground krugovima bas nahvalili kad je izasao prvi album, a znam da smo se mi DT fanovi bas onako obradovali. Uzivajte. Quote
Sadomator Posted October 25, 2009 Report Posted October 25, 2009 Eh moj morbide, imao sam ovaj Only True Believers, ali se sad slabo sjecam kako zvuci nisam slusao odavno, obrnut cu veceras ponovo da se podsjetim. Ovaj lik je i u Leviathanu ja mislim. Quote
Talvi Posted October 26, 2009 Report Posted October 26, 2009 Ja sam slusao ovaj "Final War Approaching" ali takodje nema sanse da se setim kakvo. je. Ali ajde, ako preporucujes gledacu da ga iskopam. Quote
Grobodan Posted October 26, 2009 Report Posted October 26, 2009 Hm, pa mislim da je bila tema negde ali nema veze... prvi album je baš, što kaže Morbid, rip off, posle su krenuli više ka nekom samosvojnijem izrazu, a OS je čak išao malo i ka orthodox teritoriji tako da nije loše što su se raspali Sve u svemu, nije loš bend. Quote
oʞɾoƃ Posted October 26, 2009 Report Posted October 26, 2009 (edited) a OS je čak išao malo i ka orthodox teritoriji tako da nije loše što su se raspali Kad si ti postao Sadomator? EDIT: Sad vidim da je bend iz Norrlanda Desolate wastelands indeed. Edited October 26, 2009 by Gojko Quote
Talvi Posted October 26, 2009 Report Posted October 26, 2009 Sadomator je Grobov fejk koji on koristi da bi nam iskazao svoje prave emocije. Jesi primetio kako se njih dvojica uvek slazu u stavovima samo je Grob uvek, kao, malo blazi? Quote
oʞɾoƃ Posted October 26, 2009 Report Posted October 26, 2009 I Talvi je moj fejk, uvek se slažemo, samo je on uvek malo više gej. 1 Quote
Grobodan Posted October 26, 2009 Report Posted October 26, 2009 (edited) Ne, Sadomator je Razbijaćev UG fejk, a Prince Gojkov outlet za izražavanje emocija koje ne bi smeo pokazati u surovom BM svetu. Edited October 26, 2009 by Grobodan Quote
oʞɾoƃ Posted October 26, 2009 Report Posted October 26, 2009 Elem, slušah davno The Final War Approaching i nije me se naročito dojmio, ali mogao bih baciti uho na ovaj Ond Spiritism Djävulens Skalder Ortodoksne Pizde Materine. Quote
Grobodan Posted October 26, 2009 Report Posted October 26, 2009 Svi slušali taj prvi, a on je ubedljivo najlošiji. Quote
Fapril ethereal Posted October 26, 2009 Report Posted October 26, 2009 el moze neko link da okachi? hvala Darkthrone :smajlikojisvrsava: Quote
Sadomator Posted October 26, 2009 Report Posted October 26, 2009 Osnivaci destruktivnog udruzenja "Stovatelji pravog ZVUKA". Istrebljivaci religioznog Gojkovog pokreta! Quote
Grobodan Posted October 26, 2009 Report Posted October 26, 2009 el moze neko link da okachi? hvala Darkthrone :smajlikojisvrsava: Final war: http://www.megaupload.com/?d=0WBWMR3B Only the true: http://www.megaupload.com/?d=NDGL4IA5 Ond: http://sharebee.com/c832a519 I niste pomenuli da su učestvovali na mega kultnoj seriji splitova Black Metal Endsieg. Quote
Sadomator Posted October 26, 2009 Report Posted October 26, 2009 Ko ne slusa Darkthrone neka napusti forum 1 1 Quote
Grobodan Posted October 26, 2009 Report Posted October 26, 2009 ... i ujedno i ovaj svet i neka snima čin! 1 Quote
Grobodan Posted October 26, 2009 Report Posted October 26, 2009 Love is alway over with ejaculation Quote
morbid god Posted October 26, 2009 Author Report Posted October 26, 2009 (edited) Meni su sva 3 albuma Armagedde prirasla srcu, imaju energiju, muziku, atmosferu... jebote kad njih slusam, ko da vidim memljive katakombe u kojima se sprovode satanisticki rituali. U uglu mekecu jarci, djevica se deflorise i sodomizuje, svjece gore naopako okrenute, pop kamshatuje po faci vavilonske kurve dok cita unazad 'oce nas'. Onda se prikaze i dzavo.. Ovo i Katharsis slusam ovih dana ko mutav, precvrsti su Edited October 26, 2009 by morbid god Quote
Sadomator Posted October 26, 2009 Report Posted October 26, 2009 Dobro je, salazis sa religioznog puta a vracas se na pravi. Quote
morbid god Posted October 26, 2009 Author Report Posted October 26, 2009 Pravi put jeste religiozni. Samo ce iskreni istrajati na putu, a satana ce vec prepoznati ove pedere, pozere i fejkere, stovaoce laznog 'religioznog' pokreta koji nije nista drugo do latentni hriscanski. Fak of end daj. Quote
Grobodan Posted October 26, 2009 Report Posted October 26, 2009 Morbide, jesi to pusio neko lose sranje ovih dana? Kako bese prva sa drugog albuma, Deny the blood of christ, to je zarazna pesma do jaja. Nisam slusao bas dugo ovo. Quote
morbid god Posted October 26, 2009 Author Report Posted October 26, 2009 (edited) Imao sam neka toksicna iskustva, sjebao sam se u picku materinu. Kenjam radioaktivna sranja 2 dana i ovako lupam kao neki psihopata, super mi je. Numera je Refuse, a ne deny. Ma slusaj sve, ja ih vrtim na ponavljanje. Edited October 26, 2009 by morbid god Quote
Talvi Posted October 26, 2009 Report Posted October 26, 2009 Imao sam neka toksicna iskustva, sjebao sam se u picku materinu. Kenjam radioaktivna sranja 2 dana i ovako lupam kao neki psihopata, super mi je. Previse чернобыль-a. Quote
Grobodan Posted October 26, 2009 Report Posted October 26, 2009 Imao sam neka toksicna iskustva, sjebao sam se u picku materinu. Kenjam radioaktivna sranja 2 dana i ovako lupam kao neki psihopata, super mi je. Ja volim da se zagrevam po forumu pred pisanje recenzija, i onda obicno sva tripovanja istresem ovde Ako trebaju nekom demosi i EPovi, recite. jeste apsolvirali BM Endsieg kult? Quote
Recommended Posts