kuruz Posted September 29, 2013 Report Posted September 29, 2013 hoće li baš tako pisati, velikim slovima?
Vic Rattlehead Posted September 29, 2013 Report Posted September 29, 2013 Pitaj Živkovića, kažu da je on jedan od kreatora peča.
Јарослав Posted September 29, 2013 Report Posted September 29, 2013 биће класик тим Звезде из '98. а кад играш као домаћин са њима, на трибинама ће бити Куки
kuruz Posted September 29, 2013 Report Posted September 29, 2013 Pitaj Živkovića, kažu da je on jedan od kreatora peča. verujem, tehnološki pismeni, obrazovani ljudi su u Partizanu neće valjda Bajković
vudun Posted September 29, 2013 Report Posted September 29, 2013 opa, NBA uvodi i classic mod? hoće li ubaciti i Seattle Supersonics, Beobanku i druge legendarne timove? i beočinski BFC. To je ta vintage kategorija. Jebi zbunjene romuljage, gos'n janjičar!
Vic Rattlehead Posted October 2, 2013 Report Posted October 2, 2013 (edited) Meni torent prespor, je li neko skinuo, je li stvarno ima Evroliga? Edited October 2, 2013 by Vic Rattlehead
Јарослав Posted October 2, 2013 Report Posted October 2, 2013 па кад скидаш преко торента узми скидај са директних мега линкова, мени остала још два
Vic Rattlehead Posted October 2, 2013 Report Posted October 2, 2013 Jebi ga, kasno je sad, a i smara me nevjerovatno kad je iz više linkova.
M-16 Posted October 2, 2013 Report Posted October 2, 2013 Onda sačekaj par dana dok ne bude normalniji odnos sidera i ličera
SkullKrusheR Posted October 2, 2013 Report Posted October 2, 2013 najbolji i najrealniji nba do sada. ochekivao sam traljavije odradjene evropske timove, ali nisu se shtedeli uopshte, sve je vrhunski odradjeno. treba se malo navici na nove kontrole, ali se i to savlada posle nekoliko partija. pokreti igracha nikad bolji.
SkullKrusheR Posted October 2, 2013 Report Posted October 2, 2013 nishta drastichno promenjene, samo su neke stvari zamenjene (hopstep npr), barem meni koji ne koristim vecinu onih naprednih i iso kontrola.
Vic Rattlehead Posted October 3, 2013 Report Posted October 3, 2013 Poslije 2-3 partije utisci odlični, poboljšana 2K12 sa evroligaškim ekipama, sa dosta noviih poteza. Primijetio sam recimo da je loptu dosta lakše ukrasti nego prije, naravno sa igrčima koji to dobro rade.
SkullKrusheR Posted October 3, 2013 Report Posted October 3, 2013 slazem se. jedino shto sam skontao posle 5-6 utakmica je da se previshe lako lepe banane, bude ih bar 10 na svakoj utakmici, mada se to verovatno moze srediti u slajderima. josh jedna stvar koja me nervira su preuzimanja u odbrani jer chim ostavish igracha na sekund, drugi ga preuzima i chesto dolazi do situacije da dvojica ili trojica igracha budu na jednom i time prave vishak protivniku i nastaje haos u odbrani. takodje, jako je jebeno igrati odbranu u reketu bez da se napravi faul pri shutu. sinoc igrao protiv cimera, ubio me pod koshem sa grifinom i dzordanom. napravishe o'nila od dzordana cirkuzanta.
Geralt of Rivia Posted October 3, 2013 Report Posted October 3, 2013 jeste, lopte se realnije kradu i lakse se bananira. primetio sam da igraci prelako padaju posle bilo kakvog kontakta. recimo slucajno skocis da mu lupis bandzu dok ovaj dribla - instant knockout. igraci padaju nikad lakse. do jaja je sto su napokon ubacili evroligu, nego bezveze sto ne mozes da editujes igrace ili da ih prebacis u nba timove. tome sam se bas nadao, valjda ce neko uspeti to da namesti. nervira me sto su ponovo izbacili dugme za naskok, pa sad moram drndati jebene stikove. sut sa driblinga mi deluje bezveze, stepback se dosta zajebanije radi, ona flashy dodavanja nisu ni sa kurac, potpuno nepotrebno. treba se navici na ove kontrole, ali sve u svemu nista specijalno nisu menjali. vidi se da ih boli dzonson za ovu current gen verziju.
SkullKrusheR Posted October 3, 2013 Report Posted October 3, 2013 (edited) . Edited October 3, 2013 by SkullKrusheR
SkullKrusheR Posted October 3, 2013 Report Posted October 3, 2013 (edited) . Edited October 3, 2013 by SkullKrusheR
SkullKrusheR Posted October 3, 2013 Report Posted October 3, 2013 moze naskok da se uradi kad pri ulazu kratko pritisnesh taster za shut i stranu koju zelish u isto vreme. jebem ti forum mrtvi, brishite ovo.
vudun Posted October 7, 2013 Report Posted October 7, 2013 prvo, nerealno su napravili promotera igrice, nikako ne mogu da dobijem vrelinu. smećar se prosto razgoropadi u poslednjoj četvrtini. tad kreću neka luda zakucavanja kakva ni vins karter nije primenjivao u cvetu svoje mladosti. drugo, hjuston je moćan. ali ne volim da ih uzimam zbog lažnog supermena. chandler parsons ne promašuje i odlično istrčava kontre, bolje nego u realnosti. treće, krenuo sam da uzimam isključivo jutu iz '98. nema kajanja, to je bila timčina. i jebeš evroligu kad nema duletove ekspedicije. važno je da možeš da biraš žalgiris i berlinsku albu... 1
Vic Rattlehead Posted December 10, 2013 Report Posted December 10, 2013 Ima li neki fazon da se igra online besplatno? Traži cd key pri registraciji a sve što sam guglao su neki fejk linikovi koji upućuju na survey sajtove. Neki piratski server ili nešto?
SkullKrusheR Posted December 10, 2013 Report Posted December 10, 2013 mislim da je samo 2k10 mogao da se igra sa piratskim verzijama.
Geralt of Rivia Posted December 10, 2013 Report Posted December 10, 2013 (edited) imas ovde 5 profila preko kojih mozes da igras online, ne znam dal i dalje sljakaju http://nbaspot.com/v...hp?f=35&t=35945 meni je radilo jedno vreme, sad nesto nece. Edited December 10, 2013 by Geralt of Rivia
M-16 Posted December 10, 2013 Report Posted December 10, 2013 Meni je baš bezveze da se sportske simulacije igraju online. Nema ništa dok se ne skupi društvo na gajbi pa krenu prozivke
Јарослав Posted January 5, 2014 Report Posted January 5, 2014 коначно заиграх овај нови. тешко срање. урадили су копи/пејст прошлог (барем да су коментаторе променили, али курац) и још више отежали контролу играча. има пар ситница које су побољшане, али ни близу довољно за прелазну оцену. 2К12 ми остаје најбољи, а било би добро када би ЕА узео да опет прави НБА симулације. ови су створили монопол и боли их курац да унапређују игрицу.
Recommended Posts