Маузер Posted October 26, 2009 Report Posted October 26, 2009 Daj bre kako nema teme. Ja obicno ne slusam ovo djubre od muzike ali lady Gaga je totalno opicena kao osoba i kreten je. A ima i par gotivnih pesama. I nema kurac. 3 5 Quote
Господин Граул Posted October 27, 2009 Report Posted October 27, 2009 Uticaji: Yoko Ono, Elvis, David Bowie, Morrissey, Queen, Robert Smith, Robert Plant, Freddy Mercury, Prince, Rod Stewart, Thomas Dolby, Depeche Mode, The Faint, Radiohead, Beck, Franz Ferdinand, The Cure, Nine Inch Nails, Grace Slick & Jefferson Airplane, Queen, Led Zep, Pink Floyd, Nirvana, Talking Heads,The Scissor Sisters, The Dresden Dolls, Mika, She Wants Revenge, Janis Joplin, Jenny Lewis, Joy Division, New Order, The Killers, Justin Warfield, Chuck Berry, BuckCherry, Billy Idol, White Stripes, Strokes, Blondie, Pat Benetar, Rilo Kiley, Elton John, Jerry-Lee Lewis, John Lennon, The Beatles. Drag queens in general. Jimmy Choo. Hot Groupie chicks. Hairspray *not the musical. Black Eyeliner. Strippers. Sequins. D-I-S-C-O ... sa spejsa text. Quote
Господин Граул Posted October 27, 2009 Report Posted October 27, 2009 Mislim da nije shemale, pažljivo sam gledao spot, nije imala nikakvu grbu na tom mestu u onom spotu gde je u nekom uskom kostimu .. Quote
Patriarch Posted October 27, 2009 Report Posted October 27, 2009 Шимејл. ne donositi zaključke prerano, prvo dobro opipaš, na reči ne verujem... 1 Quote
oʞɾoƃ Posted October 27, 2009 Report Posted October 27, 2009 Fejk alternativerka koja svojim Grand riba gone Coldplay lookom, izblajhanom kosom i "fuck you all" tekstovima prodaje albume. Pathetic. I ima kurac. 2 5 Quote
WIZARD OF GORE Posted October 27, 2009 Report Posted October 27, 2009 (edited) a jaja? edit: jebaga svi se uvatiše za njen/njegov kurac pa reko' ajd da pitam kad sam već ovde Edited October 27, 2009 by WIZARD OF GORE 2 Quote
bezlichni Posted October 27, 2009 Report Posted October 27, 2009 Fejk alternativerka koja svojim Grand riba gone Coldplay lookom, izblajhanom kosom i "fuck you all" tekstovima prodaje albume. Pathetic. Jos jedna u nizu. I ima kurac. Jok nema. False report. Mada i koga briga? Quote
Маузер Posted October 27, 2009 Author Report Posted October 27, 2009 Ma bre nema kurac, sama je pustila pricu da bi tabloidi drvili o njoj. A i nisu fuck you all tekstovi. I wana ride on your disco stick! Quote
F4R15 Posted October 27, 2009 Report Posted October 27, 2009 Let's play a lovegame, lovegame, do you want love, or you want fame ? Danas se cure ovako upucavaju, bar kod nas Quote
Mita Posted October 29, 2009 Report Posted October 29, 2009 Daj bre kako nema teme. Ja obicno ne slusam ovo djubre od muzike ali lady Gaga je totalno opicena kao osoba i kreten je. A ima i par gotivnih pesama. I nema kurac. Quote
Mita Posted October 29, 2009 Report Posted October 29, 2009 PPP POKERFACE PPPP POKERFACE (onako Kartmenovi pokreti ) 1 Quote
-Mare Posted October 29, 2009 Report Posted October 29, 2009 Skinuli onaj klip, kopirajt i ostala sranja. Quote
Mita Posted October 29, 2009 Report Posted October 29, 2009 znam smorio sam se jbg nema veze bitno da je i dalje kult :D Quote
vudun Posted October 29, 2009 Report Posted October 29, 2009 (edited) До прошле године нико није ни знао за њу, буквално. Јеб'о је тај пенко закржљали. Ви'ш шта је пропаганда? Сад има по 10 милиона прегледа на тјубу за спотове. За 3 године ће имати више лове од Металике и Мејдена, заједно. Неправда. Знам, звучим к'о овај неокупани. Али, брате: Her debut album The Fame, was released in August 2008 Ма, квалитет у пичку материну... Edited October 29, 2009 by Вуду ПопаЯa Quote
-Mare Posted October 30, 2009 Report Posted October 30, 2009 znam smorio sam se jbg nema veze bitno da je i dalje kult :D Imam .mp3 verziju pesme, (deo od 25sec)ako ti treba javi. Quote
kuruz Posted October 30, 2009 Report Posted October 30, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=2Ao77Xq7GuY Quote
Маузер Posted November 1, 2009 Author Report Posted November 1, 2009 Lady GaGa-The Fame album je bolji od novog Marduka. 3 Quote
Vlladimir Posted November 1, 2009 Report Posted November 1, 2009 radila je i duet sa New Kids On the Block. a i bila je opening-act na nekoliko njihovih nastupa. Quote
Black Label Posted November 1, 2009 Report Posted November 1, 2009 Od kas se ona pojavila...svi je kopiraju a ona kopira Roisin Murphy xD http://www.youtube.com/watch?v=bp_apODDXoA&feature=related svakako me nervira xD Quote
Маузер Posted November 1, 2009 Author Report Posted November 1, 2009 Sto vas nervira? Bolja je i od one kravetine Spirs i od Madone. Quote
Vlladimir Posted November 1, 2009 Report Posted November 1, 2009 ali ne moze da prismrdi mili sajrus. Quote
Маузер Posted November 1, 2009 Author Report Posted November 1, 2009 Sta bih dao da Lady Gaga i Heidevolk urade neku pesmu. Koji bi to kult bio! Vulgaris Magistralis! Quote
Vlladimir Posted November 1, 2009 Report Posted November 1, 2009 ovo je vrh. http://www.youtube.com/watch?v=7-uFiXkKCTI Quote
Recommended Posts