Novaliis Posted May 10, 2011 Report Share Posted May 10, 2011 Yep. Rijana je bas ruzna, ne mrzim crnkinje, ali ona je bas odvratna. Kejti Peri je bolja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jabba the Hutt Posted May 10, 2011 Report Share Posted May 10, 2011 Lady Gaga pravi muziku koja se GLEDA, a ne slusa, zato joj toliko dobro i ide. Za 10 godina je se niko nece secati. 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted May 10, 2011 Report Share Posted May 10, 2011 Evo, ja je slušam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Novaliis Posted May 10, 2011 Report Share Posted May 10, 2011 Za 10 godina ce je biti bas briga da li je iko slusa vise, jer je izmuzla dovoljno novca da zivi narednih hiljadu godina u nekom dvorcu, hraneci se krvlju devica. Inace, ja slusam njenu muziku takodje. Mada su i spotovi kul za gledanje. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Iffy Boatrace Posted May 10, 2011 Report Share Posted May 10, 2011 (edited) Lady Gaga pravi muziku koja se GLEDA, a ne slusa, zato joj toliko dobro i ide. Za 10 godina je se niko nece secati. Pustis spot i uzivas ali da stavim na mp3 ne pada mi napamet...ja ne znam uopste kako da se ponasam dok to "slusam" a da slusam muziku i da ne iskazujem emocije je kod mene skoro pa nemoguce. Edited May 10, 2011 by BruceBruce Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted May 10, 2011 Report Share Posted May 10, 2011 Inače, nova stvar: http://www.youtube.com/watch?v=S08KonZiew4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted May 10, 2011 Report Share Posted May 10, 2011 Evo, ja je slušam. Same here, više od pola spotova nisam ni gledao. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sale 3sm Larry Flynt Posted May 10, 2011 Report Share Posted May 10, 2011 Lady Gaga pravi muziku koja se GLEDA, a ne slusa, zato joj toliko dobro i ide. Za 10 godina je se niko nece secati. Ih,pa 10 godina ti je ogroman period za sou biznis...obicno puknes na sledecem albumu,ko to prevazidje taj je megazvezda,neko se jos i iskobelja pa ga neko izvuce iz naftalina.. Dok intrigiras javnos' zagarantovan ti je uspeh,obaska sto svaki mesec iznikne neko novi,treba zadrzati poziciju. Uglavnom to ide-intrigantan spot(po mogucstvu pedersko-lezbo varijanta),malo izigravas opasnu ribu,kad malo opadne popularnos' pokazes sisu ili te snime negde pijanu il' udrogiranu,onda uradis neku kao baladu,posle nje stancujes sto vise spotova,onda neka suradnja s koleginicom il' kolegom,pa se prisljamcis nekom od Đ-ova tipa David Geta i tako furas dok moze. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Novaliis Posted May 12, 2011 Report Share Posted May 12, 2011 To je ta uobicajena shema koja dobija provereno, zasto bi je menjali. Jay-Z je jedan od najbogatijih u industriji, nenormalno koliko ima para, a sve to uglavnom od gostovanja raznim zvezdama, singlovima i sl. Njegova muzika sama po sebi je sranje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lunar Posted May 12, 2011 Report Share Posted May 12, 2011 To je ta uobicajena shema koja dobija provereno, zasto bi je menjali. Jay-Z je jedan od najbogatijih u industriji, nenormalno koliko ima para, a sve to uglavnom od gostovanja raznim zvezdama, singlovima i sl. Njegova muzika sama po sebi je sranje. Ovo ne pricam ja nit ovako mislim, samo iznosim sada neke facts. Jay-Zov album The Blueprint iz 2001 se uveliko gleda kao jednim od najboljih hip hop albuma u prosloj dekadi, i mogi casopisi su ga dosta dobro kotirali na opstim listama najbolji albumi iz prolse dekade. A osim toga on konstanto negde gostuje, ali ono sto njemu donosi dosta para je sto ima svoju izdavacku kucu, sto ima svoju robnu marku i drzi par sportskih timova u NBA,NHL itd. itd. On je jednostavno stvorio imperiju gde je on kao zanatlija pevac(reper), ali mu to nisu glavni prihodi novca. Inace verovatno jedan od bogatijih ljudi u muzickoj industriji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted May 12, 2011 Report Share Posted May 12, 2011 cuo sam malopre 'born this way' , nista bre to ne valja. ja tu ne primecujem nikakav prizvuk 80-ih , naprotiv , standardno suplja pesma lejdi gage. stavise , zao mi je sto sam odgledao jebeno-sugavo-usrani-spot i samim tim dodao svoj 'view' onom brojacu dole . prekrsio sam pricip , eto , hvalospevi i znatizelja su me kopkali. ovako , ova stvar je jedna sasvim prosecna stvar iz 80-ih* , nisam siguran , ali mislim da nikada nije bila hit i da je prosla prilicno nezapazeno. nista cudno , ako uzmemo u obzir da su tih godina dobre pesme silazile kao sa fabrickih traka. dakle , ova je samo kap u moru...aj neka mi neko kaze da su gagine pesme bolje , i sta je tu inventivno , njeno izrazito i istinsko luciferijanstvo adama vajshaupta , stajling , princip pravljena spotova? svaki jebeni spot odise simbolima , u stvari ne odice vec vrvi , ali svaki , a i pesme su joj po istom sablonu. mala od skandala , a u sustini pion na sahovskoj tabli iluminata koji se vise i ne kriju , a odavno su pustili korenje i u muzici. metal tu naravno ne racunam , ceo taj satanisticki trip je iz fazona ili licnih ubedjenja pojedinih muzicara (mahom black metal muzicara). lady gaga je najlepsa , najbolja , najmuzikalnija , najoriginalnija estradna umetnica sviih vremena... kad porastemo bicemo lady gaga , i siske cemo terati kao ona... bla , bla , bla. mr's u kurac! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prokon Posted May 14, 2011 Report Share Posted May 14, 2011 http://www.vijesti.me/caffe/lejdi-gaga-sigurnije-koraca-penisima-clanak-19823 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Iffy Boatrace Posted May 14, 2011 Report Share Posted May 14, 2011 sem sto je dobra picka ne podrzavam je u nicemu,na sta bre ovo lici,sto si ludji to vise pare... http://www.youtube.com/watch?v=XLkoopSR_O0&feature=player_embedded#at=17 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Novaliis Posted May 14, 2011 Report Share Posted May 14, 2011 Odlican outfit. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted May 14, 2011 Report Share Posted May 14, 2011 Boli je dupe, zajebava se. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Iffy Boatrace Posted May 15, 2011 Report Share Posted May 15, 2011 pozitivne kritike samo zato sto je extra riba ,tj jako sexipilna,da nije tako svi bi je hejtovali 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted May 16, 2011 Report Share Posted May 16, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=Okq8xHrIZ8I Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Novaliis Posted May 16, 2011 Report Share Posted May 16, 2011 Opa, pravo iznenadjenje, jako mi se svidja pesma. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nesalomivi Posted May 16, 2011 Report Share Posted May 16, 2011 Da li mi se cini, vi bi svi nju posedovali? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted May 16, 2011 Report Share Posted May 16, 2011 Ja bih. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nesalomivi Posted May 16, 2011 Report Share Posted May 16, 2011 Talvi, bludnice, samo na one stvari mislis. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EPA Posted May 16, 2011 Report Share Posted May 16, 2011 Svi je pljuju, a potajno bi je posedovali Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nesalomivi Posted May 16, 2011 Report Share Posted May 16, 2011 Samo seks Srbina spasava 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Iffy Boatrace Posted May 17, 2011 Report Share Posted May 17, 2011 Svi je pljuju, a potajno bi je posedovali ne svidja mi se njena muzika ali daleko od toga da mi se ona licno ne svidja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted May 17, 2011 Report Share Posted May 17, 2011 ne svidja mi se njena muzika Al njemu se svidja 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts