Jump to content

Recommended Posts

Posted

Za 10 godina ce je biti bas briga da li je iko slusa vise, jer je izmuzla dovoljno novca da zivi narednih hiljadu godina u nekom dvorcu, hraneci se krvlju devica.

Inace, ja slusam njenu muziku takodje. Mada su i spotovi kul za gledanje.

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted (edited)

Lady Gaga pravi muziku koja se GLEDA, a ne slusa, zato joj toliko dobro i ide. Za 10 godina je se niko nece secati.

:pivopije:

Pustis spot i uzivas ali da stavim na mp3 ne pada mi napamet...ja ne znam uopste kako da se ponasam dok to "slusam" a da slusam muziku i da ne iskazujem emocije je kod mene skoro pa nemoguce.

Edited by BruceBruce
Posted

Lady Gaga pravi muziku koja se GLEDA, a ne slusa, zato joj toliko dobro i ide. Za 10 godina je se niko nece secati.

Ih,pa 10 godina ti je ogroman period za sou biznis...obicno puknes na sledecem albumu,ko to prevazidje taj je megazvezda,neko se jos i iskobelja pa ga neko izvuce iz naftalina..

Dok intrigiras javnos' zagarantovan ti je uspeh,obaska sto svaki mesec iznikne neko novi,treba zadrzati poziciju.

Uglavnom to ide-intrigantan spot(po mogucstvu pedersko-lezbo varijanta),malo izigravas opasnu ribu,kad malo opadne popularnos' pokazes sisu ili te snime negde pijanu il' udrogiranu,onda uradis neku kao baladu,posle nje stancujes sto vise spotova,onda neka suradnja s koleginicom il' kolegom,pa se prisljamcis nekom od Đ-ova tipa David Geta i tako furas dok moze.

• Upvote 1
Posted

To je ta uobicajena shema koja dobija provereno, zasto bi je menjali.

Jay-Z je jedan od najbogatijih u industriji, nenormalno koliko ima para, a sve to uglavnom od gostovanja raznim zvezdama, singlovima i sl. Njegova muzika sama po sebi je sranje.

Posted

To je ta uobicajena shema koja dobija provereno, zasto bi je menjali.

Jay-Z je jedan od najbogatijih u industriji, nenormalno koliko ima para, a sve to uglavnom od gostovanja raznim zvezdama, singlovima i sl. Njegova muzika sama po sebi je sranje.

Ovo ne pricam ja nit ovako mislim, samo iznosim sada neke facts. Jay-Zov album The Blueprint iz 2001 se uveliko gleda kao jednim od najboljih hip hop albuma u prosloj dekadi, i mogi casopisi su ga dosta dobro kotirali na opstim listama najbolji albumi iz prolse dekade. A osim toga on konstanto negde gostuje, ali ono sto njemu donosi dosta para je sto ima svoju izdavacku kucu, sto ima svoju robnu marku i drzi par sportskih timova u NBA,NHL itd. itd. On je jednostavno stvorio imperiju gde je on kao zanatlija pevac(reper), ali mu to nisu glavni prihodi novca. Inace verovatno jedan od bogatijih ljudi u muzickoj industriji.

Posted

cuo sam malopre 'born this way' , nista bre to ne valja. ja tu ne primecujem nikakav prizvuk 80-ih , naprotiv , standardno suplja pesma lejdi gage. stavise , zao mi je sto sam odgledao jebeno-sugavo-usrani-spot i samim tim dodao svoj 'view' onom brojacu dole . prekrsio sam pricip , eto , hvalospevi i znatizelja su me kopkali.

ovako , ova stvar je jedna sasvim prosecna stvar iz 80-ih*

, nisam siguran , ali mislim da nikada nije bila hit i da je prosla prilicno nezapazeno. nista cudno , ako uzmemo u obzir da su tih godina dobre pesme silazile kao sa fabrickih traka. dakle , ova je samo kap u moru...

aj neka mi neko kaze da su gagine pesme bolje , i sta je tu inventivno , njeno izrazito i istinsko luciferijanstvo adama vajshaupta , stajling , princip pravljena spotova? svaki jebeni spot odise simbolima , u stvari ne odice vec vrvi , ali svaki , a i pesme su joj po istom sablonu. mala od skandala , a u sustini pion na sahovskoj tabli iluminata koji se vise i ne kriju , a odavno su pustili korenje i u muzici. metal tu naravno ne racunam , ceo taj satanisticki trip je iz fazona ili licnih ubedjenja pojedinih muzicara (mahom black metal muzicara).

lady gaga je najlepsa , najbolja , najmuzikalnija , najoriginalnija estradna umetnica sviih vremena... kad porastemo bicemo lady gaga , i siske cemo terati kao ona... bla , bla , bla. mr's u kurac!

• Upvote 1