Ајлин Posted November 23, 2009 Author Report Posted November 23, 2009 Jaoooo kako su bili dobri! Ajlin,u guzu te ljubim što si otvorila ovu temu. Quote
VoivodBG Posted November 24, 2009 Report Posted November 24, 2009 Na svom osmom studijskom albumu „Lavirint“, beogradska rok trojka „Van Gog“ ima pesmu „Meni nije ni do čega“, u kojoj je Zvonimir ĐukićĐule prvi put u karijeri podelio prostor ispred mikrofona i to sa Đoletom Ramirezom, nekadašnjim glavnim tekstopiscem i pevačem grupe „Sanšajn“. Na pitanje kako je došlo do ove saradnje, Đule za naš list kaže: - Potpuno slučajno. Znamo se milion godina i njegova energija kao umetnika me fascinira. Čovek i van mikrofona opčinjava svaki put. Sreli smo se na jednoj izložbi i zajednički prijatelj Marko predložio je da uradimo nešto zajedno. U filmu o „Van Gogu“ koji će na jesen biti prikazan na televiziji, zabeležen je momenat kako je nastala ova pesma. Bili smo u studiju, a nisu svi dani bogom dani. Ništa nam nije polazilo od ruke i ja sam bez trunke energije, u jednom trenutku rekao: „E, ljudi, stvarno mi nije ni do čega, hajde da se raziđemo pa se vidimo sutra“. „A, nije ti ni do čega“, pitali su ostali. „Nije, stvarno“, odgovorio sam. „Ako me niste razumeli, mogu i da vam otpevam.“ I otpevao sam refren. Onda je Ramirez u studio doneo tekst, ja sam ga dopisao, Srba je dao svoj deo i napravili smo tu nesvakidašnju pesmu u stilu „Van Goga“, što nas posebno raduje. Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted November 24, 2009 Report Posted November 24, 2009 Prodao se,ode i zadnja nada.Lockujte temu... Quote
salebghouse Posted November 24, 2009 Report Posted November 24, 2009 ramirez se ok uklopio u pesmu, respect za djuleta zbog "kheni, jebem ti mateh". 1 Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted November 24, 2009 Report Posted November 24, 2009 Mala ispravka,odgledah spot sada prvi put... Ostajem pri svome,samo bih volio da se dozivotno zabrani otvaranje teme van gogh a ako vec postoji ista da se zatvori i izbrise Quote
VoivodBG Posted January 1, 2010 Report Posted January 1, 2010 Nemam reci koliko je ovo sada ocajno, gledao do malopre ovaj zivi nastup ispred skupstine, ocekivao sam da ce da porokaju, mis'im Zeljko Joksimovic sa onim pratecim muzicarima je zvucao zesce... Klavijature guse gitare i bas, tj. kao da su usporili tempo na svim pesmama. Najvece skrnavljenje je bilo na Misli mene gone, onaj drugi celavi pevac, ne da nema glas, nego mu treba oduzeti mikrofon... Quote
delay Posted January 1, 2010 Report Posted January 1, 2010 Meni bio bas skroz dobar nastup. Zaklina trazi sponzora highlight. Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted January 1, 2010 Report Posted January 1, 2010 Ovi sto su nastupali nocas trebali bi da plate Sunshine-u za autorska prava. Quote
VoivodBG Posted January 1, 2010 Report Posted January 1, 2010 @delay, super je sto su izvodili matore stvari, jer realno po tome ih najvise i poznaju, a i vecina fanova ne voli pesme sa Sha Bilo (a ima tu itekako dobrih pesama) i Again Gettin' Wicked Maxi singla i one dve sa kompilacije... Ne znam ovo je meni toliko ravno i bezdusno zvucalo da je to neopisivio, Zigi Zigi i Pridji mi ti, usrali tesko... Jedino mi je kul bilo da vidim ortakovog burazera sto ponovo svira sa njima. Quote
kurackurackurac Posted January 3, 2010 Report Posted January 3, 2010 Nemam reci koliko je ovo sada ocajno, gledao do malopre ovaj zivi nastup ispred skupstine, ocekivao sam da ce da porokaju, mis'im Zeljko Joksimovic sa onim pratecim muzicarima je zvucao zesce... Klavijature guse gitare i bas, tj. kao da su usporili tempo na svim pesmama. Najvece skrnavljenje je bilo na Misli mene gone, onaj drugi celavi pevac, ne da nema glas, nego mu treba oduzeti mikrofon... Prvi put gledao Sansajn za novu... Stvarno smor... Ne volim rep jebiga, a prizvuci hardkora se ne osjete (samo grupni vokali) Quote
VoivodBG Posted February 18, 2010 Report Posted February 18, 2010 (edited) 26. marta održaće "veliki koncert" u Domu Kulture Knjaževac, valjda je ulaz 400 dinara. Piše da će biti i gostiju... Edited February 18, 2010 by VoivodBG Quote
VoivodBG Posted April 16, 2010 Report Posted April 16, 2010 zamolio me delay da postujem ovaj snimak sa dočeka nove godine http://www.youtube.com/watch?v=kHyqRvS0sTo Quote
VoivodBG Posted May 10, 2010 Report Posted May 10, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=iWV8soCakWI Quote
Little Butcher Posted May 10, 2010 Report Posted May 10, 2010 sluso sam ih na trenchu, pokidali su skroz, imali mozda i najbolji nastup na festivalu. Quote
VoivodBG Posted September 23, 2010 Report Posted September 23, 2010 Video sam u video intervju sa gruvanja da ce ponovo saradjivati sa starim producentom AtmanActive-om na novom materijalu. Quote
VoivodBG Posted February 14, 2011 Report Posted February 14, 2011 sunshine related http://www.youtube.com/watch?v=1sYsQtBna2Y krenuli su sa snimanjem novih pesama. Quote
VoivodBG Posted June 8, 2011 Report Posted June 8, 2011 (edited) http://www.youtube.com/watch?v=gdrju657SlQ nova pesma i spot. lose je ovo, mnogo. bolje da ni ne izbacuju novi materijal. Edited June 8, 2011 by VoivodBG Quote
Grob Bez Dna Posted June 8, 2011 Report Posted June 8, 2011 (edited) au, sta je ovo? o.0 evo nam ga na. Edited June 8, 2011 by Grob Bez Dna 1 Quote
Chicken Little 420 Posted June 8, 2011 Report Posted June 8, 2011 bas lose.. ccc.. samo ovo, bre! http://www.youtube.com/watch?v=Bxbp5-y8BM4 Quote
Recommended Posts