Demon Seed Posted May 18, 2021 Report Posted May 18, 2021 Dobro je otpevao Admiral... Ali najjače što reciklira najkrindž deo teksta "Iza horizonta", preveo pola tog teksta na engleski, jebo ga Attila Hun Quote
VoivodBG Posted May 19, 2021 Report Posted May 19, 2021 Kontraši svuda oko nas, ou, yeah. I ovo je dobro, a? Quote
Kumodraski Vo Posted May 16, 2022 Report Posted May 16, 2022 4 minutes ago, VoivodBG said: jebe. Quote
Jasta Posted August 19, 2023 Report Posted August 19, 2023 Pozdrav ljud Pitanje za poznavaoce benda..koja su njihova izdanja na Vinylu? Da li SH.G.T.M postoji na vinylu ili ? Quote
Jasta Posted August 19, 2023 Report Posted August 19, 2023 (edited) Tako sam i mislio.... Predpostavio sam da je ovo neko na svoju ruku odradio 🙂 Edited August 19, 2023 by Jasta Quote
VoivodBG Posted August 19, 2023 Report Posted August 19, 2023 Deluje malo fanovski. Mada mozda je postojao promo kontigent kao za Likvefakciju samo sto je uradjeno u malom broju. Ali nikada nisam video nigde na internetu, niti na berzama da je iko prodaje. A i sada imas servise gde mozes bilo sta da nabacis na plocu i napravis svoju narodnu verziju. 😄 Quote
Bernard Panasonik Posted August 22, 2023 Report Posted August 22, 2023 Radjeno na nekom boljem cutt-eru, sto kaze Vojvoda, sad mozes da narezes kod coveka, platis i on ti nareze. Sad ce mi u razmeni stici neki lajv Darkvuda, radjen kod istog coveka kao i ovo, ako ne gresim. Quote
Pedja Posted August 22, 2023 Report Posted August 22, 2023 Чек', не капирам, ако нешто нарежеш на CD онда је то пиратерија а ако набациш на винил онда је то неки страва сервис? Quote
Sreta Posted June 17 Report Posted June 17 (edited) Takav je sport, par majmuna vicu, ovo ono, naravno ne lici ni na sta. Za razne Beogradske sindikate izmislili zivot. Edited June 17 by Sreta Quote
Čevu Posted November 2 Report Posted November 2 Braco, da li ima negde da se nadje snimak Sunshine-a u hali sportova 98 i 99 godine? Nov sam fan pa hocu da vidim kako je to izgledalo Quote
Čevu Posted November 12 Report Posted November 12 On 11/8/2009 at 9:09 PM, Vlladimir said: Evo ovako: Sunshine - Live Shit: You Know What I'm Sayin' Motherfuckers?! Od stvari, ovde se nalaze: 1. Gymbrowsky Freestyle 2. Kremenko Jam (Intro) 3. Zig Zigi 4. Pridji mi ti 5. Ombre 6. Again Gettin' Wicked 7. Kokane 8. Gudra 9. Iza Horizonta 10, Gymbrowsky Spoken Word (Outro) Trajanje: 27 min. Kvalitet snimaka: 4/5 Bitrate: 320kbps (CD-R -> MP3) Veličina: 53mb Megaupload link: Sunshine - Live Shit Kad i sam saznam izvore snimaka okačiću datume, i omot bi trebalo da sredim. Ako neko odavde možda prepoznaje snimke odakle potiču, neko ostavi info. Ne radi link, mozes novi? Quote
Recommended Posts