azal Posted January 28, 2015 Report Share Posted January 28, 2015 uff ovo ce da kida. nasli svoj identitet cini mi se. svakako pisa po amorphisu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Descender Posted January 28, 2015 Report Share Posted January 28, 2015 Kul stvarčica... Jbt, nisam ni znao da im sad pjeva Aldara iz Hamerđa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted January 28, 2015 Report Share Posted January 28, 2015 svakako pisa po amorphisu. Biće to ali, što bi naš narod slikovito rekao, kad mrtav prdne / kad na kurcu nikne nokat. Okej je rstva. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted January 28, 2015 Report Share Posted January 28, 2015 pisa svakako po bezidejnog gej HIM metal trenutnog amorphisa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted January 29, 2015 Report Share Posted January 29, 2015 ideje su za male pišice Prave kuronje i dobre pičke ne moraju da se trude Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted January 29, 2015 Report Share Posted January 29, 2015 pisa svakako po bezidejnog gej HIM metal trenutnog amorphisa. Još da si poslušao ijedan Amorphis album posle Am Universum pa i da se upustim u diskusiju. ideje su za male pišice Prave kuronje i dobre pičke ne moraju da se trude Opet sereš, pitaj Olivera da ti sredi neko bolje sranje, vidiš kako je on daleko dogurao. Dobre ideje ne moraju biti originalne. A Amorphis ima i jedno i drugo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted January 29, 2015 Report Share Posted January 29, 2015 Svaka dobra ideja je originalna, ne mora da bude topla voda da bi bilo originalno. Ascension je originalan, Ondskapt je originalan. Watain su pederi. Svaki dobar bend je originalan. Laku noć, ljubim vas. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted January 29, 2015 Report Share Posted January 29, 2015 To je već filozofija za koju je kasno Watain >>>>>>>>>>>>>> svi black metal bendovi danas. Laka ti noć. I da, prvi Ascension kopija Wataina. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted January 29, 2015 Report Share Posted January 29, 2015 cuo sam dovoljno pesama sa novih albuma da mi bude jasno koliko su sablonski bend postali. lepo je da postoji neki bend ovakav koji iako manje talentovan bar se trudi i zeli takav zvuk da pogura u neke svezije muzicke teritorije Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
truliandedzombileš! Posted January 29, 2015 Report Share Posted January 29, 2015 lepa je pesma Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted January 29, 2015 Report Share Posted January 29, 2015 okačiše ovo na fejs, verovatno omot ili deo omota Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Face Of Melinda Posted January 29, 2015 Report Share Posted January 29, 2015 Svidja mi se pesma, vokal mi prija kao kada korisitis onaj head-massager i imas tople i grube senzacije istovremeno... jos album da izadje pa da filozofiramo na tu temu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted January 29, 2015 Report Share Posted January 29, 2015 lepo je da postoji neki bend ovakav koji iako manje talentovan bar se trudi i zeli takav zvuk da pogura u neke svezije muzicke teritorije Ova pesma mi nema ništa što nisam čuo na Elegy, ne vidim ništa novo u njoj. Amorphis je taj domaći zadao pre 20 godina, sad neka ga manji rade, oni sad daju nove primere. Šablonski kurac moj ali 'ajde, nema veze. U svakom slučaju dobra je pesma ali solaža je preduga za svoje dobro, smori na kraju. Btw ovo što Lelek okači jeste omot. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted January 29, 2015 Report Share Posted January 29, 2015 (edited) Amorphis je odavno postavio standarde i sada mogu da cepaju kako im volja, sa totalnom kurcoboljom šta će ko da misli Edited January 29, 2015 by Јарослав Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Descender Posted January 29, 2015 Report Share Posted January 29, 2015 sa totalnom kurcoboljom šta će ko da misli Baš suprotno, to je bilo nekad. Sad sviraju od tona do tona baš ono što novostečeni fanovi iz posljednjih nekoliko godina očekuju, što ih izlaže najmanjem riziku i zadovoljava najmanji zajednički imenilac publike. Nešto kao Mejdeni. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted January 29, 2015 Report Share Posted January 29, 2015 tačno. podjednako su mi sad formulaična oba benda nekako, naravno svako na svoj način i svako manje ili više uspešno, ali ni od jednog od ova dva ne očekujem nikakve nove horizonte nego tačno znam kako će im albumi zvučati. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Descender Posted January 29, 2015 Report Share Posted January 29, 2015 ne očekujem nikakve nove horizonte nego tačno znam kako će im albumi zvučati. I to i jeste najveća tuga kad je Amorphis u pitanju. Nekad apsolutno nije bilo šanse da možeš nešto ovako reći za njih. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted January 29, 2015 Report Share Posted January 29, 2015 Baš suprotno, to je bilo nekad. A otkud znaš da ih ne boli kurac šta ko misli o tome što sviraju isti fazon? I to i jeste najveća tuga kad je Amorphis u pitanju. Nekad apsolutno nije bilo šanse da možeš nešto ovako reći za njih. Ajd nećemo opet o njima ipak, da ne navrati Blagoje 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Descender Posted January 29, 2015 Report Share Posted January 29, 2015 (edited) Pa i boli ih, važno je da se točkovi kotrljaju. To je isključivo finansijska odluka. Da su oni npr. Enforcer, apsolutno ne bih imao ništa protiv toga da piče isto, naprotiv. Ali oni su već u milion primjera dokazali da to nikako nije u njihovoj prirodi, tako da je sigurno da "ovo" rade na silu. I zato im trenutno ništa ne vjerujem. To je u ovom momentu moj problem sa njima, a fan sam 20 godina. Ajd nećemo opet o njima ipak, da ne navrati Blagoje Edited January 29, 2015 by Descender 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted January 29, 2015 Report Share Posted January 29, 2015 Opet kažem, ne znam kako sa sigurnošću možeš da tvrdiš takve stvari kao da sediš sa njima svaki dan pa znaš kako razmišljaju, nekad im prijalo da eksperimentišu sada ne, ljudi se menjaju. Kao što ti kad si mladić prija da juriš kojekakve ženske, nekad se zajebeš nekad ubodeš, a kad omatoriš nađeš jednu koja ti prija za ceo život i sa njom si - e to je Amorphis. To što ti Talvi Laza itd imate neku sliku o njima kako oni treba da rade nije njhihova stvar, isto kao za Paradise Lost - tebi bi prijao novi Host ali njima možda ne, valjda oni sami znaju kako se osećaju, ovo što mi palamudimo je u suštini drvljenje kurca. I btw pogledaj Amorphis DVD gde Tomi kaže da su oni tek sa Silent waters postali pravi bend sa normalnom postavom. Okej stvarno sad dosta. 2 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted January 29, 2015 Report Share Posted January 29, 2015 da su u tom fazonu ne bi svaki album najavljivali kao "promenu, eksperiment, teži od prošlog, ma maltene u black metal odosmo..." i na kraju izbacili opet jedan te isti album Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted January 29, 2015 Report Share Posted January 29, 2015 Pa jeste Circle sve to, ima baš black delova, produkcija skroz 90s, mnogo teži i agresivniji od Jajeta. A Descender sluša Feud. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Descender Posted January 29, 2015 Report Share Posted January 29, 2015 Kao što ti kad si mladić prija da juriš kojekakve ženske, nekad se zajebeš nekad ubodeš, a kad omatoriš nađeš jednu koja ti prija za ceo život i sa njom si - e to je Amorphis. Moguće. Naravno, imaju slobodu da rade šta hoće i ne tvrdim ništa, to je samo moj utisak. A zbog tog utiska - sve što rade na prethodna dva albuma mi se čini plastično i lažno. To je moj problem sa njima, a ne nužno i činjenično stanje. A Descender sluša Feud. Pođite sa nama na informativni razgovor, molim vas! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted January 29, 2015 Report Share Posted January 29, 2015 znaš kako, Amorphis je, bar kod mene, jedan od nekoliko bendova koji imaju neograničen kredit možda su umesto poslednja dva mogli da sastave jedan, čisto da ne upadnu u tu neku priču hiperprodukcije i štancanja albuma "na silu", ali meni to ne smeta, jer su mi oba albuma sasvim dobra čak i izuzetno poželjna za lagano slušanje, jer sve pre toga kad pustim ne može da prođe bez dranja i mlaćenja glavom a što se mlađih fanova tiče, Skyforger je relativno svež album, a opet toliko magičan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Descender Posted January 29, 2015 Report Share Posted January 29, 2015 Skyforger je relativno svež album, a opet toliko magičan Apsolutno remek djelo. I on je, po meni, zaokružio ovu fazu benda. Poslije njega se nije imalo šta reći na istu temu. Bio sam siguran da će poslije njega uslijediti nešto novo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts