darthmoog Posted October 29, 2009 Report Posted October 29, 2009 (edited) Borderlands = Diablo 2 FPS ali nije sranje ko Hellgate london. Necu da smaram previshe o samoj igri koga to zanima neka izgugla, mene zanima drugo. Ko hoce da igra co-op ovo, 4 igracha maks ovo ono. Edited October 29, 2009 by darthmoog
Rehabilitovani Bagrem Posted October 30, 2009 Report Posted October 30, 2009 Znaci grind till you drop fazon?
lemmy sixx Posted October 30, 2009 Report Posted October 30, 2009 Left 4 Dead fazon?Ako jeste,neka hvala.
darthmoog Posted October 30, 2009 Author Report Posted October 30, 2009 ne znam sta je left 4 dead fazon i kakve veze ima sa tim.. Super je igrao..pikao je danas...online podrska odlicna sve sa piratom i gamespy accountom igram bez problema co-op.
lemmy sixx Posted October 30, 2009 Report Posted October 30, 2009 Da li je odradjena u stilu igre Left 4 Dead?
darthmoog Posted November 1, 2009 Author Report Posted November 1, 2009 Mhm nije odradjena ko left 4 dead iako i dalje ne kapiram sta to znaci... lvl 28 sam vec...mozda 2 dana igranja sveukupno brzo se sve reshava nije smaranje igra...kapiram da cu imati zivaca i za replay.
23/16 Posted November 1, 2009 Report Posted November 1, 2009 (edited) Ja sam trenutno level 30. Igra zanimljivo izgleda, ali je jako monotona(sve misije su tipa pokupi nesto, ili eliminisi nekoga), sreca pa nemam nista pametnije da radim poslednjih para dana . Inace, Randy Pitchford iz Gearboxa je duhovit covek : http://xbox360.ign.com/dor/objects/957206/borderlands/videos/borderlands_spc_realgamer.html . Edited November 1, 2009 by Bojan_
MissionVao Posted November 20, 2009 Report Posted November 20, 2009 jbt zna da koristi forum ne zna za google. @bojan: hm znaci ko sto sam mislila, monotono. s' obzirom da izlazi armored princess za koji dan ipak necu probati. (a sta je armored princess?? )
Kvrag Posted November 20, 2009 Report Posted November 20, 2009 Igra je sranje i monotona ....trci vamo , idi vamo , pokupi ova govna , ubi ona govna , samo trcis od mape do mape ....i cell shading...ne znam ko je izmislio to sranje , upropastili su Prince of Persia sa cell shadingom a i ovde izgleda bezveze ......svidja mi se kako je uradjen interfejs i dijalozi ali to mi nije dovoljno da mogu da kazem da je dobra igra ....njaaaa 1
darthmoog Posted November 22, 2009 Author Report Posted November 22, 2009 meni je igra ok u multiplejeru mnogo bolja...ali kraj igre je verovatno najgori ending ikada napravljen...zbun potpuni.
MissionVao Posted May 16, 2010 Report Posted May 16, 2010 (edited) Okej sve predrasude su pale posle 5 min igranja U medjuvremenu sam u single presla sve (pri kraju general knoxx-a sam) a u LANu smo taman zavrsili samu igru. E sad, taj multiplayer je u prvoj trecini igre zaista bio kao sto su obecali - koliko igraca toliko puta tezi protivnici (u poredjenju sa single). Ali od druge trecine je postalo smesno. Bukvalno posle Moa i Marlija nismo imali izazov. Umiru bukvalno kao da imaju SP tezinu a nas troje ih trsi. Finalno cudo smo ubili svako sa dva sarzera a u single sam ga tukla tipa 15min. Jel ima neko isti problem, zna resenje...? Glupo mi je da ovako zabavnu igru do kraja predjemo bez akcije p.s. znam da u drugom prelazenju postaje dosta teze ali trebalo je da vazi i ono za tezinu multiplayera pa smo ispaljeni... Edited May 16, 2010 by MissionVao
MissionVao Posted December 3, 2010 Report Posted December 3, 2010 Moram da dignem temu posto je, vec poodavno, izasao i Claptrap's Robot Revolution Zar tako malo ljudi igra ovo?
Guest Administrator Posted December 3, 2010 Report Posted December 3, 2010 Pa realno , igra je sranje. 1
MissionVao Posted December 3, 2010 Report Posted December 3, 2010 Realno o ukusima se ne raspravlja. Zar ne bi bilo zamorno pisati da je sranje o svemu sto ti je sranje?
Geralt of Rivia Posted September 20, 2012 Report Posted September 20, 2012 Jel igra neko dvojku? Sad skidam neku black box verziju na warezu od 3.5 giga valjda nije neki zajeb. Kec je bio dobra zajebancija u co-op modu, a koliko sam video iz trejlera dvojka deluje dosta zabavnije. 1
^Suicide_Pony^ Posted September 30, 2012 Report Posted September 30, 2012 Igram ja dvojku, s komsijom u co-op varijanti. Skinuli smo obojica Skidrow-a teskog 7.13 Gb, umrezili se preko onog Evolve client-a i sljaka super.
MissionVao Posted January 3, 2014 Report Posted January 3, 2014 (edited) Jel igra neko dvojku? Sad skidam neku black box verziju na warezu od 3.5 giga valjda nije neki zajeb. Kec je bio dobra zajebancija u co-op modu, a koliko sam video iz trejlera dvojka deluje dosta zabavnije. Ne samo zabavnije nego su odrali koliko su se posvetili dijalozima, okruzenju i ostalim cudima koja ti konstantno drze hajp na maksimumu Naravno ja ne igram na nacin da mi se smuci vec prekidam pre nego sto mi dosadi. Edited January 3, 2014 by MissionVao
VoivodBG Posted July 19, 2019 Report Posted July 19, 2019 Relativno skoro sam uzeo na steamu Handsome Collection, dobija se drugi deo + skoro svi dlc-ijve (poslednji dlc koji je relativno skoro izašao sam ukačio dok je bio džabe) i Pre Sequel. Sećam se kada je inicijalno izašao prvi Borderlands da nisam završio igru, dopadao mi se humor i animacija, ali je nekako sve bilo jednolično i repetativno. Kod dvojke se to popravilo, odlična je glasovna gluma i likovi su interesantniji, pogotovo Handsome Jack. Obožavam njegove tirade dok ubijaš hiljade kreatura i plaćenika koji rade za njega. I super je ceo trip sa loot sistemom koji daje na desetine novih oružja koje možeš da kombinuješ. U suštini ovo je Diablo u FPS fazonu samo u sci fi svetu. 😄
Recommended Posts