Chicken Little 420 Posted October 31, 2009 Report Posted October 31, 2009 da, okliznes se pa se rastimujes, a dejo?
STARSHOOTER_SUPREME Posted October 31, 2009 Report Posted October 31, 2009 Baal ima problema sa krusevcanima na svirci uvek kad ima svirku mi furamo neki seljacki fazoni:)
Dejaah Posted October 31, 2009 Report Posted October 31, 2009 (edited) da, okliznes se pa se rastimujes, a dejo? deshavalo se i naboljima ! Edited October 31, 2009 by Dejaah
Buddha Posted October 31, 2009 Report Posted October 31, 2009 gomilu puta mi se desi da se sagnem da okrenem pot na nekoj pedali i u povratku udarim glavom u mikrofon u podgorici kad sam svirao mrtav odvaljen decembra 2004. imao sam samo jednu trzalicu kod sebe koja mi je cesto ispadala pa sam se nekoliko puta saginjao da je nadjem u mraku... na jednoj akusticnoj svirci sa amaranthom mi se podrigivalo od piva pa sam jedva iskulirao da otpevam do kraja, podrigivao sa strane da mikrofon ne uhvati (akustika, sve tiho pa se sve cuje) jedan od najboljih "muzicarskih" blamova/nezgodacija je da sam u stratusu (februar 2005. valjda) na tonskoj pola sata pokusavao da namestim ton na pojacalu da bih shvatio da mi je wah bio upaljen sve vreme ima jos sigurno, seticu se...
obsessed by cruelty Posted November 1, 2009 Report Posted November 1, 2009 Пала ми трзалица једанпут у току свирке па је коњ од мог брата дошо и донео ми је...Толко сам био бесан да сам му показао средњи прст и преко микрофона га отерао у лепу мајчину... Публика се онда исцепала ко луда...
bojan j. Posted November 1, 2009 Report Posted November 1, 2009 Brate neugodnost na sceni bi bilo da pevac izmedju pesama kaze u mikrofon kako te je jebao malopre u klonji ili tako nesto. Sva sreca pa mi se nista slicno nije desilo ovo ostalo je na svakoj ili svakoj drugoj svirci
Black Label Posted November 1, 2009 Report Posted November 1, 2009 Mislim da je najveca neugodnost koja moze da se desi da ti se basista toliko zda da razbije glavu o sopstveni bas xD Ne znam kako to moze da se desi, ali desilo se
Lyric Soprano Posted November 1, 2009 Author Report Posted November 1, 2009 Brate neugodnost na sceni bi bilo da pevac izmedju pesama kaze u mikrofon kako te je jebao malopre u klonji ili tako nesto. Sva sreca pa mi se nista slicno nije desilo ovo ostalo je na svakoj ili svakoj drugoj svirci Nije ti se desilo da pevač to kaže na svirci...ali ste to ipak radili... Ahahahaha, zezam se..... Mislim da je najveca neugodnost koja moze da se desi da ti se basista toliko zda da razbije glavu o sopstveni bas xD Ne znam kako to moze da se desi, ali desilo se Ništa nije nemoguće
obsessed by cruelty Posted November 1, 2009 Report Posted November 1, 2009 мени су једном пукле истовремено Е и Х жица кад сам их несто жешће окидао током неког сола....
Шарки Posted November 1, 2009 Report Posted November 1, 2009 Гомила лапсуса ("Шукта", "Највећи шит"...), безброј пута нагажена дист педала, пијано брљање по гитари, падање, падање у покушају... Наведите и сигурно ми се то десило.
Fapril ethereal Posted November 1, 2009 Report Posted November 1, 2009 Наведите и сигурно ми се то десило. ispala ti muda kroz pantalone?
dimmu1 Posted November 1, 2009 Report Posted November 1, 2009 http://rockfan.pl/grafy/rockfan/1175593609.jpg iste sekunde kada sam procitao ejprilov post setio sam se te slike kad smo vec kod takvih blekera kako se zovu oni likovi sto su se slikali goli i sa corpse paintom? pricao sam prijatelju pre par dana,a nemogu da se setim kako se bend zove :S
Uruk Posted November 1, 2009 Report Posted November 1, 2009 (edited) havohej edit:typo Edited November 1, 2009 by Uruk Hai
Uruk Posted November 1, 2009 Report Posted November 1, 2009 he moja greska ondak, posto su ta dva benda pozvezana, znam da zajednicku temu na forumu imaju
Talvi Posted November 1, 2009 Report Posted November 1, 2009 Nego, mora se priznati da niko nikad nije imao takav fail na sceni pred tolikom masom ljudi kao ovaj covek: http://www.youtube.com/watch?v=ce__MKiAcs0 Ako imate jos koji dobar snimak fail-ova poznatih dajte. Znam za ono da je Kirk Windstein jednom nacinio korak vise, pao sa bine i popeo se nazad krvave glave.
Шарки Posted November 1, 2009 Report Posted November 1, 2009 ispala ti muda kroz pantalone? Хм... То није... Још. Јесу ми спадале панталоне током свирке али нису ћуна испала.
METAL Man Posted November 3, 2009 Report Posted November 3, 2009 gde? u LovaČu ili u letnjem ? ja mislim da je bila neka hard core kafancuga.. pretpostavljam da je Lovac u pitanju. Pa pola stvari koje ste naveli, nisu neugodnosti, to se redovno desava ljudima. Ja na skoro svakoj svirci stanem na kabl i iscupam ga iz gitare. 2006 na Demo mastersu, dodje Vlada Jet da najavi nasu svirku, i kada je silazio sa bine, zakaci nogom kabl i iscupa ga (znaci dzek je ostao u procesoru a kabl u njegovoj ruci), smao se popeo natrag i dao mi kabl u ruku i rekao "izvoli". Legenda.
Recommended Posts