delay Posted December 13, 2009 Report Posted December 13, 2009 Ovaj Cobalt nesto najhajpovano bez pokrica ever, ali dobro, sta znaju ameri sta je black metal..
lemmy sixx Posted December 13, 2009 Report Posted December 13, 2009 Očigledno da tamo rade ljudi koji slušaju više od dva žanra metala... ...i umesto usiju imaju rogove. Šta bi ti stavio, Slejer? Naravno. Ali i pored Sleja je ove godine izaslo dosta odlicnih albuma koji su objektivno neuporedivo kvalitetniji od tog krsa.
Guest Sha Posted December 13, 2009 Report Posted December 13, 2009 Da, baš ima dosta albuma koji su neuporedivo bolji od ovogodišnjeg Slejera 3 1
Bata Trokrilni Posted December 13, 2009 Report Posted December 13, 2009 Ima, naravno. Mislim, neko pravi listu metal albuma, bez heavy metala kao osnovnog metal pravca. Toliko o listi.
Narsil Posted December 13, 2009 Report Posted December 13, 2009 ali dobro, sta znaju ameri sta je black metal.. Човек је поставио своју листу најбољих блек метал албума и не видим шта вас бооли курац да расправљате о његовом укусу. Дно дна.
Guest Sha Posted December 13, 2009 Report Posted December 13, 2009 Ima, naravno. Mislim, neko pravi listu metal albuma, bez heavy metala kao osnovnog metal pravca. Toliko o listi. Heavy Metal je nekada bio mnogo relevantniji kao podpravac. Na kraju krajeva, ceo pravac se nekada tako zvao, ali više ne. Heavy Metal jednostavno nije više relevantan i nije u žiži kao što je bio nekada. Sve je to evolucija. @ Britni Ne raspravlja se ovde o onoj black listi već PopMatters listi koja je postovana još ranije.
lemmy sixx Posted December 14, 2009 Report Posted December 14, 2009 Da, baš ima dosta albuma koji su neuporedivo bolji od ovogodišnjeg Slejera Hehe,lepo izvlacenje iz konteksta.
Narsil Posted December 14, 2009 Report Posted December 14, 2009 Hehe,lepo izvlacenje iz konteksta. Ју, ја сам очекивао неки масни хејт са твоје стране. Смекшао си?
lemmy sixx Posted December 14, 2009 Report Posted December 14, 2009 Ma kakav hejt,decko je duhovit,nema tu potrebe za hejtom.
In The Flesh Posted December 14, 2009 Report Posted December 14, 2009 Ti jesi smekšao. Ili si nabavio smisao za humor. Treceg nema.
Grobodan Posted December 14, 2009 Report Posted December 14, 2009 Omekšao je sa godinama. Baš kao Slayer.
Narsil Posted December 14, 2009 Report Posted December 14, 2009 Игре Јувентуса утичу на његово стање.
Mladić Posted December 14, 2009 Report Posted December 14, 2009 pa slejer nije toliko ni omekšao koliko je posta dosadan, uvjek ista priča krv, rat, devil, pa opet krv i tako... a muzika uvjek skoro ista, solaže maštovite , ja mislim da se čitav njihov repertoar ritam gitare može odsvirati jednom rukom zavezanih očiju, mislim stvarno dokle 2 3
El Karnisero Posted December 14, 2009 Report Posted December 14, 2009 Jeste,u pravu si.Klinci kad nabave gitaru prvo nauce Crnog Leptira pa Angel of Death.
oʞɾoƃ Posted December 14, 2009 Report Posted December 14, 2009 (edited) gojko88’s Library 52 Artists in total Na last.fm mi se skrobluju samo stvari iz iTunes-a, tj. ono što imam na originalu. EDIT: Idi na last.fm temu i pokrij se ušima Edited December 14, 2009 by oʞɾoƃ
Guest Sha Posted December 14, 2009 Report Posted December 14, 2009 Da dodam na listu i ovo: The Black Dahlia Murder-Deflorate Fragments of Unbecoming-The Everhaunting Past: Chapter IV - A Splendid Retrospection Dva odlična melodeath albuma.
lemmy sixx Posted December 14, 2009 Report Posted December 14, 2009 Jeste,u pravu si.Klinci kad nabave gitaru prvo nauce Crnog Leptira pa Angel of Death. Ipak prvo ide Zuta Kuca,pa tek onda Crni leptir i Angel Of Death.Malo posle toga Smoke On The Water.
Guest HEFEST Posted December 14, 2009 Report Posted December 14, 2009 Ipak prvo ide Zuta Kuca,pa tek onda Crni leptir i Angel Of Death.Malo posle toga Smoke On The Water. Ja sam isao u nazad!!! Posle toga odma skocio da sviram Enter Sandman.
lemmy sixx Posted December 14, 2009 Report Posted December 14, 2009 A evo da ne ispadne da samo kenjam na ovoj temi,moji top albumi: 1.Slayer - World Painted Blood ostalo nema neki raspored: Artillery - When death comes Paradox - Riot squad Megadeth - Endgame Grave Digger - The Ballads Of Hangman Kreator - Hordes Of Chaos Novi Overkill zvanicno izlazi tek nagodinu,tako da ga nema na listi.
Guest Sha Posted December 14, 2009 Report Posted December 14, 2009 Dobro je da nisi stavio neki thrash
Guest Sha Posted December 14, 2009 Report Posted December 14, 2009 Artillery je pokidao na novom albumu, prilično su me iznenadili.
Grobodan Posted December 14, 2009 Report Posted December 14, 2009 Da dodam na listu i ovo: The Black Dahlia Murder-Deflorate Meni ovaj bend nikad nije bio nista specijalno, ali veoma je dobar ovaj novi album, bas me iznenadio.
Recommended Posts