lemmy sixx Posted December 14, 2009 Report Posted December 14, 2009 Artillery je pokidao na novom albumu, prilično su me iznenadili. Pravo da ti kazem,ja sam i ocekivao kidanje.Oni nemaju los album,"B.A.C.K." je bio odlican,i logicno je bilo da nastave tim kvalitetom.A ne da su nastavili,vec su se popeli stepenicu vise.
Guest Sha Posted December 14, 2009 Report Posted December 14, 2009 (edited) Pravo da ti kazem,ja sam i ocekivao kidanje.Oni nemaju los album,"B.A.C.K." je bio odlican,i logicno je bilo da nastave tim kvalitetom.A ne da su nastavili,vec su se popeli stepenicu vise. Upravo to. Ja sam baš nekako očekivao da će da stagniraju, al' me zajebaše, prljavi matorci U svakom slučaju, sjajna stvar, s obzirom na to koliko je bendova ove godine razočaralo... Meni ovaj bend nikad nije bio nista specijalno, ali veoma je dobar ovaj novi album, bas me iznenadio. Ja inače ne volim melodeath koji se svodi na kucanje i blast beatove sve vreme, više volim kada je šareno, ali me je ovaj album baš navukao na taj fazon. To i ovaj Fragments koji sam naveo. Edited December 14, 2009 by Sha
lemmy sixx Posted December 14, 2009 Report Posted December 14, 2009 Pa sta ja znam,po meni bas i nije bilo toliko velikih razocarenja...u thrash-u i heavy-u naravno,posto ostalo ne slusam.
Guest Sha Posted December 14, 2009 Report Posted December 14, 2009 Ja slušam svašta, tako da je bilo i više prostora za razočarenja, nažalost, al' dobro. Bilo je i dobrih albuma, tako da neću da se žalim. Bože, blagoslovi hiperprodukciju
Sisus Posted December 14, 2009 Report Posted December 14, 2009 Ja inače ne volim melodeath koji se svodi na kucanje i blast beatove sve vreme, A koja je razlika između kucanja i blast beatova?
Guest Sha Posted December 14, 2009 Report Posted December 14, 2009 A koja je razlika između kucanja i blast beatova? Kucanje može da bude i za neku nijansu sporije, a blast beatovi su blast beatovi, tu nema sporije
Grobodan Posted December 14, 2009 Report Posted December 14, 2009 Ja inače ne volim melodeath koji se svodi na kucanje i blast beatove sve vreme, više volim kada je šareno, ali me je ovaj album baš navukao na taj fazon. To i ovaj Fragments koji sam naveo. FoU mi je više neki švedski fazon sa početka devedesetih, a TBDM se mota oko '95
Sisus Posted December 14, 2009 Report Posted December 14, 2009 Kucanje može da bude i za neku nijansu sporije, a blast beatovi su blast beatovi, tu nema sporije Kucanje je samo domaći naziv za blast beat.
Guest Sha Posted December 14, 2009 Report Posted December 14, 2009 (edited) FoU mi je više neki švedski fazon sa početka devedesetih, a TBDM se mota oko '95 TBDM mi se svakako više sviđa, ekstremniji je, ali je i Fragments odličan. Oba imaju taj stari šmek. Pritom, kad kažem "stari" mislim na melodeath iz perioda kada je on više bio death nego melo, bez obzira da li je u pitanju '90. ili '95. godina Kucanje je samo domaći naziv za blast beat. Ajd ovako. Kucanje... http://www.youtube.com/watch?v=nAJ-cMkzdxk ...i blastbeat: http://www.youtube.com/watch?v=2bTcphGqoZ0 Edited December 14, 2009 by Sha
Sisus Posted December 14, 2009 Report Posted December 14, 2009 To što ti zoveš kucanjem je dvojka ili skank beat na engleskom. A ovo drugo jeste blast beat. Samo kod nas se termin "kucanje" uglavnom odnosi na blast beat.
Guest Sha Posted December 14, 2009 Report Posted December 14, 2009 Onda je samo reč o sitnim razlikama u tumačenju. U svakom slučaju, bitno je da može da se
El Karnisero Posted December 14, 2009 Report Posted December 14, 2009 Evo da izmislim toplu vodu pa da dodam Mastodon najboljim albumima ove godine. 1
Bata Trokrilni Posted December 17, 2009 Report Posted December 17, 2009 Da albumima koje sam pomenuo dodam i White Skull - Forever Fight. Imao sam dobar utisak kad sam ga čuo, ali ga par meseci nisam slušao, pa se danas opet podsetio. Uopšte ga ne treba zanemariti.
FëanorSonOfFinwë Posted December 17, 2009 Report Posted December 17, 2009 Definitivno najbolji album 2009. godine! MARKO PANTIC MAKI - MOBILNI TELEFON!!! http://www.youtube.com/watch?v=gMpqmwpV_sI&feature=related sta sve majka rodi i cale mu isproducira album!!! :udri: 5
NullPointerException Posted December 21, 2009 Report Posted December 21, 2009 Moram da dodam 2 black metal izdanja na moj raniji izbor: 1. Blut Aus Nord - Memoria Vetusta II: Dialogue with the Stars , jer je album fenomenalan. 2. Fäulnis - Gehirn zwischen Wahn und Sinn.
Guest Sha Posted December 23, 2009 Report Posted December 23, 2009 Da dodam još i: Amorphis-Skyforger Slušao sam ga ovih dana malo više i zaista jeste dobar album.
Grobodan Posted December 23, 2009 Report Posted December 23, 2009 Reći za Skyforger da je dobar je potcenjivanje
Guest Sha Posted December 23, 2009 Report Posted December 23, 2009 Get the fuck out! Znam da će nekima zvučati kao jeres, ali za mene su neprevaziđeni Amorphis albumi Tuonela i Am Universum, a Pasi pevač kojeg niko neće uspeti da zameni na adekvatan način. Što ne znači da ne obožavam da slušam i Tomija, jer čovek peva fantastično i otvorio je potpuno novo poglavlje za bend.
lemmy sixx Posted December 24, 2009 Report Posted December 24, 2009 Iako ih ne slusam i ne volim,moram priznati da ekipa jako fino zvuci live...gledao sam ih na Legacy-u,i iako me apsolutno ne zanimaju,uspeli su mi odrzati paznju.Dobri su uzivo,bas dobri.Ali onda je izasao Testament i oduvao ih na drugu planetu. 1 1
In The Flesh Posted December 24, 2009 Report Posted December 24, 2009 (edited) Neka se zahvale toncu na tome sto su "oduvali" bilo koga,a ne nastupu. Kreten. Edited December 24, 2009 by In The Flesh
lemmy sixx Posted December 24, 2009 Report Posted December 24, 2009 Tonac jeste usrao zesce,zvuk je bio dosta los,ali nije to moglo pokvariti utisak koji su ostavili majstori.
Dr Alex Posted December 26, 2009 Report Posted December 26, 2009 Shrinebuilder DEFINITIVNO album godine!! 2
Talvi Posted December 27, 2009 Report Posted December 27, 2009 Najslusaniji metal albumi 2009. na last.fm-u Amorphis 11, Lamb Of God prvi.
Recommended Posts