Svart Posted November 9, 2009 Report Posted November 9, 2009 Jbt, ja za 99% bendova sa ove teme nisam nikad ni čuo. I ja se bas pitam odakle sad svi ti bendovi?
Nemethor Posted November 10, 2009 Report Posted November 10, 2009 Najbolji: Drudkh - Microcosmos Najgori: Marduk - Wormwood
Sisus Posted November 10, 2009 Report Posted November 10, 2009 Jos kad bi uzeo da se edukuje njima Teško. Imam utisak da je brdo toga progresiva (ili metalcore), a to je nešto što mi se ne sviđa. Recimo taj Mastodon, skinuh ga zato što ga svi hvale, a i bubnjar je životinja. Isključio i obrisao posle prve pesme. Nije to zvuk kakav ja volim.
In The Flesh Posted November 10, 2009 Report Posted November 10, 2009 Teško. Imam utisak da je brdo toga progresiva (ili metalcore), a to je nešto što mi se ne sviđa. Recimo taj Mastodon, skinuh ga zato što ga svi hvale, a i bubnjar je životinja. Isključio i obrisao posle prve pesme. Nije to zvuk kakav ja volim. Jeste,ima masu proga cora i avangarde. Tesko da ce ti se i ovo svidjeti onda (ovo nema veze sa temom,btw),ali me zanima misljenje jednog DM bubnjara (kojemu su uzori tip iz Nile i sl) o ovom liku http://www.youtube.com/watch?v=U5YEqmIIdj8 1
Kvrag Posted November 10, 2009 Report Posted November 10, 2009 (edited) Ok , onda ga lincujte za zbog ...hm.... panka .... Samo da ne pocnu da mi pevaju ovde sve ce biti u redu. A jaoj , special defects !!! Edited November 10, 2009 by Kvrag
Sisus Posted November 10, 2009 Report Posted November 10, 2009 (edited) a mi od juce na forumu? Ne kapiram. Jeste,ima masu proga cora i avangarde. Tesko da ce ti se i ovo svidjeti onda (ovo nema veze sa temom,btw),ali me zanima misljenje jednog DM bubnjara (kojemu su uzori tip iz Nile i sl) o ovom liku http://www.youtube.com/watch?v=U5YEqmIIdj8 Dobar je Haake, dosta se bubnjara pali na njega, ali da ti budem iskren, ja to ne razumem. Ne zato što on ne valja, nego baš obrnuto. Edit: debil, tek sam sad skontao da to nije Haake. U svakom slučaju, lik svira na taj fazon. Edited November 10, 2009 by Sisus 1
Talvi Posted November 10, 2009 Report Posted November 10, 2009 Dodajem medju najbolje: Dirty Granny Tales - "Inversed World", ubedljivo najludji album izdat u ovom delu svemira u proteklom periodu. Ko ovo ne preslusa ne zna sta propusta. 1
Josif Visarionovič Posted November 10, 2009 Report Posted November 10, 2009 Najbolji Nile Asphyx Secrets Of The Moon Diablo Swing Orchestra Trans Siberian Orchestra Hollenthon ima jos al ne mogu da se setim Najgori,ne secam se.Govna slabo pamtim
Triad_1 Posted November 13, 2009 Report Posted November 13, 2009 Najbolje (bez nekog redosleda): Alice In Chains - Black Gives Way to Blue Mastodon - Crack The Skye Porcupine Tree - The Incident Lamb Of God - Wrath ... Najgore: Sepultura - A-Lex Ne mogu sada da se setim ostalih losih albuma...
BLAGOJE Posted November 14, 2009 Report Posted November 14, 2009 Ne kapiram. Dobar je Haake, dosta se bubnjara pali na njega, ali da ti budem iskren, ja to ne razumem. Ne zato što on ne valja, nego baš obrnuto. Edit: debil, tek sam sad skontao da to nije Haake. U svakom slučaju, lik svira na taj fazon. tesko da Agren svira na Haake-ov fazon,prije ce bit' obrnuto,al' nebitno... ja jos se nadam Thornsovom albumu ove godine,pa cu onda tek da rezimiram sta je i koliko je dobrog izaslo. sto neko rece,govna ne pamtim.pustim vodu.
lemmy sixx Posted November 15, 2009 Report Posted November 15, 2009 Ova tema je jos otvorena?Slejer je izasao pre par dana,nema vise potrebe za temom. 4
In The Flesh Posted November 15, 2009 Report Posted November 15, 2009 Najbolji bez nekog reda: Mastodon - "Crack The Skye" Children of Nova - Complexity of Light Redemption - "Snowfall on Judgement Day" Maybeshewill -"Sing The Word Hope In Four Part Harmony" The Dear Hunter - Act lll Miosis - "Albedo Adaptation" Riverside - Anno Domini high definition Wobbler - "Afterglow" Buckethead - "A Real Diamond In The Rough" He Is Legend - "It Hates You" Gazpacho - "Tick Tock" Alice in Chains - "Black Gives Way to Blue" Freak Kitchen - "Land of zhe Freaks" Devin - "Ki" Slayer - "WPB" Indukti - ""Idmen" Dodajem OSI - Blood Arcane - Chronicles of the Waking Dream Sylvan - Force of Gravity Panzerballet - Hart Genossen von ABBA bis Zappa Queensryche - American Soldier (najbolji album jos od Promised Land,mora se cijeniti)
AnaLizator Posted November 16, 2009 Report Posted November 16, 2009 Najbolji : Pestilence - Ressurrection Macabre Anaal Nathrakh - In The Constellation Of The Black Widow Ribspreader - Opus Ribcage Mastodon - Crack The Skye Lost Soul - Immerse In Infinity Kylesa - Static Tensions A najgori, pa,hmmm evo recimo : Vader - Necropolis (jednostavno nezanimljiv do krajnosti) Immortal - All Shall Fall (vidi iznad)
Zgole Posted November 18, 2009 Report Posted November 18, 2009 Preporuchujem: Suffocation - Blood Oath Napalm Death - Time Waits For No Slave Despised Icon - Day Of Mourning Pestilence - Resurrection Macabre The Red Chord - Fed Through The Teeth Machine Converge - Axe to Fall Alice In Chains - Black Gives Way To Blue Obituary - Darkest Day Gorod - Process of a New Decline Job For A Cowboy - Ruination Hatebreed - Hatebreed Amorphis - Skyforger
Маузер Posted November 18, 2009 Report Posted November 18, 2009 Dodajem mojoj listi Amorphis-Skyforger.
Иван Карамазов Posted November 18, 2009 Report Posted November 18, 2009 Top 10 po abecedi: Amesoeurs - Amesoeurs Ava Inferi - Blood Of Bacchus Behemoth - Evangelion Funeral Mist - Maranatha Isis - Wavering Radiant Lamb of God - Wrath Nile - Those Whom The Gods Detest Secrets of the Moon - Privilegivm The Mars Volta - Octahedron Vreid - Milorg
Talvi Posted November 18, 2009 Report Posted November 18, 2009 Dodajem: Hellsaw - Cold. Albumcina i po, a skroz sam zaboravio na njega.
F4R15 Posted November 18, 2009 Report Posted November 18, 2009 In The Constellation Of The Black Widow albumčina, poslije Skyforgera najbolji ove godine, a ako ne i šire.
AstralliS Posted November 18, 2009 Report Posted November 18, 2009 ^ I ja mislim da je šire. Btw, Cobalt - Gin! Odličan album.
F4R15 Posted November 18, 2009 Report Posted November 18, 2009 Ajde de tjeraj se tamo Mislio sam vremenski
Маузер Posted November 18, 2009 Report Posted November 18, 2009 I to je to. Dark Funeral album godine.
Brynhildr Posted November 18, 2009 Report Posted November 18, 2009 Kladim se da si to napisao nakon 5 sekundi prve pesme na albumu.
Recommended Posts