Svart Posted November 21, 2009 Report Posted November 21, 2009 Najbolji: Amorphis – Skyforger Alice In Chains - Black Gives Way To Blue Paradise Lost - Faith Divides Us - DeathUnites Us Heaven And Hell - The Devil You Know Immortal – All Shall Fall Dark Funeral – Angelus Exuro Pro Eternus Vreid – Milorg Guilt Machine - On This Perfect Day Behemoth – Evangelion Hypocrisy - A Taste of Extreme Divinity To je 10 najboljih da ne pisem sad jos gomilu odlicnih albuma a izaslo ih je dosta, sve u svemu bila je zanimljiva godina sto toga tice sa dosta iznenadjujuce kvalitetnih izdanja.
Stefan34 Posted November 22, 2009 Report Posted November 22, 2009 Po azbucnom redu: Crimfall - As The Path Unfolds... Delain - April Rain Ensiferum - From Afar Epica - Design Your Universe Guilt Machine - On This Perfect Day Leaves' Eyes - Njord Rebellion - Arise: From Ragnarök To Ginnungagap Sirenia - The 13th Floor Sonata Arctica - The Days Of Grays Sons Of Seasons - Gods Of Vermin 2 1
KinSlayer Posted November 22, 2009 Report Posted November 22, 2009 Valjda je tema najbolji i najgori, a ne najgej?! 1 1
In The Flesh Posted November 22, 2009 Report Posted November 22, 2009 Po azbucnom redu: Dao sam ti plus. Ne zbog liste vec zbog toga sto si sve stavio u linkove. Tako bi trebalo svi da radimo,ali mene prvog mrzi
Stefan34 Posted November 22, 2009 Report Posted November 22, 2009 Valjda je tema najbolji i najgori, a ne najgej?! Nekome je i gej okej To bi ti prvi trebao da znas kao kolega sa FF-a
Salvation Posted November 22, 2009 Report Posted November 22, 2009 Mnjeh.. bilo bi lepo kada bih mogao da se setim makar jednog zaista dobrog albuma. Sa druge strane kao najgori offenderi figuriraju novi Isis i Porcupine Tree. Kada mi je ortak rekao da je Wavering Radiant cudo od albuma za Isis u odnosu na to sta je novi PT za Stiva i ekipu mislio sam da nije moguce ali nazalost...
TopOfTheMorning Posted November 22, 2009 Report Posted November 22, 2009 Amorphis - Skyforger ubedljivo najbolji. ^^ Najbolji da nije Skyforgera : Eternal Tears Of Sorrow - Children Of The Dark Waters. Najvece pozitivno iznenadjenje : Candlemess - Death Magic Doom , Gorod - Process Of A New Decline, Lacrimosa - Sehnsucht. Najveci smor : Deathstars - Night Electric Night. Najvece razocharenje : Alestorm - Black Sails At Midnight, Ensiferum - From Afar. Najgori medju najgorima : Lacuna Coil - Shallow Life. Sigurno zaboravih dosta toga a neke albume nisam josh stigao da preslusham, pre svega moram obavezno Swallow the Sun overiti. ^^
Mita Posted November 23, 2009 Report Posted November 23, 2009 ovako dosta stvari je izaslo ali evo pobednici godine: Scar Symmetry-Dark Matter Dimensions (posle odlaska Kristijana mislio sam da ce biti sranje ali jbg nisu razocarali mnogo dobar album) Amorphis-Skyforger(svako da poslusa mozda i izdanje godine) Anaal Narhrakh-ITCOTBW(iako ne slusam blekacu album SABIJA) Eluveitie-EOTAD(promena zvuka ali je i dalje jeben album ovaj bend nikako da razocara ) Steel Panther-Feel The Steel (ovo ko ne preslusa gej) Delain-April Rain(dobili su bas veliki + zbog koncerta znaci onako energicno su uradili svaka im cast a i album je isto tako dobar) e sad malo losiji: Ensiferum-From Afar(hmmmmm sta da kazem pa jeste dobar album i sve to ali nesto fali da bi se nasao u gornjoj grupi) Alestorm-Black sails at midnight (ovde su upali zbog glasa znaci OCAJNO su ga uradili iako ima dosta hitova) Adagio-Archangels in Black (hm nesto fali albumu samo ne znam sta iako je ono fin za slusanje ali ono) e sad mnooooooogo lose: Hammerfall-No Sacrifice,No Victory (ocaj zivi ima samo Legion pesma koja je ok i to je to) Sonata Artica-The Days Of Grace (fail zivi samo Zastava valja ) Blood Bound-Tabula Rasa (ne znam nije mi se nesto svidelo) e ovako od Live izdanja imamo(sto sam preslusao): Dark Tranquility-a-Where Death Is Most Alive mnoooooooooooooooooooooooooooogo dobro znaci 10+ Edguy-Fucking With F*** skidajte i ovo obavezno od domacih izdanja: Draconic-FTOSOTA sabivanje Nadimac-Drzavni neprijatelj broj kec to je odprilike sta se vrtelo ove godine a da imam i dva albuma koja nisam egibilan da ocenim novi Immortal i Heaven And Hell
Justin Case Posted November 23, 2009 Report Posted November 23, 2009 I to je to. Dark Funeral album godine.
Sandman Posted November 23, 2009 Report Posted November 23, 2009 a da imam i dva albuma koja nisam egibilan da ocenim novi Immortal i Heaven And Hell Picko.
Despot! Posted November 23, 2009 Report Posted November 23, 2009 Mislim da je prerano za ovo, jer mi se neki albumi još nisu slegli kako valja, ali 'ajde da probam: 1. Amorphis - Skyforger Mastodon - Crack the skye Asphyx - Death... the brutal way Anal Nakurac - In the constellation of the black widow Beherit - Engram Secrets of the moon - Privilegivm Nile - Those whom the gods detest Immortal - All shall fall Eluveitie - Evocation I Katatonia - Night is the new day Steel Panther - Feel the steel Devin Townsend - Ki / Addicted Porcupine Tree - The Incident Samael - Above Paradise Lost - Faith divides us, death unites us Arkona - Goi, rode, goi Slayer - World painted blood Candlemass - Death magic doom Chthonic - Mirror of retribution Ensiferum - From afar Slough feg - Ape uprising Necrophobic - Death to all Unanimated - In the light of darkness Hypocrisy - Taste of extreme divinity Swallow the sun - New moon Kreator - Hordes of chaos FKU - Where moshers dwell Ima još dobrih stvari, ali ovo mi prvo pada na pamet. Čekam novi Dark Funeral i još ponešto... svaka čast imaš inspiracije vala meni bi možd aovako sve na kraju izgledalo: 1. Barren Earth EP 2. Hollenthon EP 3. Ensiferum From Afar 4. Savage Circus of Doom and Death 5. Inmoria i ne zaobilazni 6. Hypocrisy (zadnjeg sam ga nabrojao mada je možda i najbolji)
Stefan34 Posted November 23, 2009 Report Posted November 23, 2009 svaka čast imaš inspiracije vala meni bi možd aovako sve na kraju izgledalo: 1. Barren Earth EP 2. Hollenthon EP 3. Ensiferum From Afar 4. Savage Circus of Doom and Death 5. Inmoria i ne zaobilazni 6. Hypocrisy (zadnjeg sam ga nabrojao mada je možda i najbolji) Heh dobar je Hollenthon, ali je ipak samo EP a ne i album. A Savage Circus, koliko je prvi dobar, toliko mi je ovaj...pa ne los, ali da ih vec ne znam ne bi mi privukao paznju...
Doom Posted November 23, 2009 Report Posted November 23, 2009 Those Whom The Gods Detest. zatim sve ostalo. 1
delay Posted November 24, 2009 Report Posted November 24, 2009 Najbolji novi Drudkh. Najgori novi Immortal.
WoI Posted November 24, 2009 Report Posted November 24, 2009 Amorphis bez konkurencije + Hypocrisy, Artillery, Asphyx Novi Overkill u najavi album 2010
Narsil Posted November 24, 2009 Report Posted November 24, 2009 Коначна три за ову годину, у најави није остало ништа што може пореметити прва три: 1.Dark Funeral - Angelus Exuro Pro Eternus Остварење које сам јако дуго чекао, а када сам га дочекао имао сам и шта да чујем, и више од онога што сам прижељкивао. Дефинитивно заслужује титулу победника, што се мене тиче. 2.Immortal - All Shall Fall Одличан албум, да ми бенд који је узео прво место није у 5 омиљених, ово издање би било на првом месту. 3.Alice In Chains - Black Gives Way To Blue Ово је најпосебније издање у години. Прелеп албум, одличан повратак, одличне песме, за мене њихов најбољи албум, баш зато што је доказано да Стејли није био овај бенд већ Кантрел и нису упрскали и сјебали своје стечено име албумом да би узели паре. То је то од мене за ову годину.
Talvi Posted November 24, 2009 Report Posted November 24, 2009 Bio sam konj pa zaboravio, te sad dodajem: Celeste - "Misanthrope(s)".
In The Flesh Posted November 24, 2009 Report Posted November 24, 2009 Bio sam konj pa zaboravio, te sad dodajem: The Mars Volta - "Octahedron".
iron will Posted November 26, 2009 Report Posted November 26, 2009 Candlemass - Death Magic Doom Slayer - World Painted Blood Immortal - All Shall Fall Nile - Those Whom the Gods Detest Alice in Chains - Black Gives Way to Blue 1
igoraki Posted November 27, 2009 Report Posted November 27, 2009 Paradox - Riot Squad Children - Hard Times Hangin at the End of the World Dva albuma koja mislim da zasluzuju da se pomenu,ja sam ih definitivno najvise slusao od svega sto je izaslo ove godine.
Теша Тешановић Posted November 27, 2009 Report Posted November 27, 2009 danas sam slusao ceo dan novi slejer i definitivno novi slejer prevazilazi po kvalitetu sve metal albume koji su izdati u zadnjih par godina 1 4
Drogarito Posted November 27, 2009 Report Posted November 27, 2009 Poslusaj novi overkill i promenices misljenje
Теша Тешановић Posted November 27, 2009 Report Posted November 27, 2009 Poslusaj novi overkill i promenices misljenje ajde poslusacu,zato sto volim overkill ali ne verujem.nista nikada nije prislo slejeru u metalu 1 1
Recommended Posts