Guest Sha Posted November 29, 2009 Report Posted November 29, 2009 Link, pls? Here: Seven-Cymatics (2009)
AstralliS Posted November 29, 2009 Report Posted November 29, 2009 Dodao bih Spheric Universe Experience - Unreal, sasvim solidan album, vredi
Ајлин Posted November 30, 2009 Report Posted November 30, 2009 E za taj album stvarno ne znam šta da mislim, ili sam ih malo slušala mada su mi stajali na ipod listi jedno 3 nedelje, ili nisam bila raspoložena. U sv sl skrenuo si mi pažnju sad ponovo
AstralliS Posted November 30, 2009 Report Posted November 30, 2009 Mislim da je kranje vreme da prineseš žrtvu, dugo nisi A, eno, ostavih ti Eloy na temi, pa čekiraj
Anno Mundi ! Posted November 30, 2009 Report Posted November 30, 2009 Браво за ARTILLERY. И мени је он најјачи овогодишњи албум и не видим ко би могао да га склони са врха. MEGADEEEEEEEEEETH!!!!!!!!!!!!
serblackbeard Posted November 30, 2009 Report Posted November 30, 2009 Ма волим ја Мегадет ал овај нови ми баш није легао. Некако ми је просек.
Теша Тешановић Posted December 1, 2009 Report Posted December 1, 2009 (edited) Megadeth je, što se mene tiče, jedan od najjačih heavy metal bendova svih vremena, a da li će ga neko svrstati u čisti thrash ili nešto drugo, ne zanima me. Postoji jako puno žestokih heavy, speed i power bendova koji u sebi imaju thrash primese, ali imaju i dovoljno melodije, što ih u mojim ušima razlikuje od bendova kao što je Slayer. nemojte da se vredjate ali meni je megadeath sranje.to nije metal,to je pop.pravi metal se cuje kao grom i vrlo je agresivan Edited December 1, 2009 by Теша Тешановић 1 5
azal Posted December 2, 2009 Report Posted December 2, 2009 1. Mastodon – Crack the Skye 2. Baroness – The Blue Record 3. Anaal Nathrakh - In the Constellation of the Black Widow 4. YOB – The Great Cessation 5. Slough Feg – Ape Uprising 6. Devin Townsend Project – Addicted! 7. Kylesa – Static Tensions 8. Every Time I Die – New Junk Aesthetic 9. Cilice – Deranged Headtrip 10. Kellermensch – Kellermensch Honorable Mention: Cloudkicker – The Map is Not the Territory/Portmanteau EPs napravio sam i mixtape. http://www.megaupload.com/?d=83NV930V Mixtape: 1. Every Time I Die - Roman Holiday 2. Anaal Nathrakh - More of Fire Than Blood 3. Cilice - Mental Breakdown 4. Baroness - A Horse Called Golgotha 5. Slough Feg - Simian Manifesto 6. Kylesa - Running Red 7. Mastodon - Crack the Skye 8. Kellermensch - Nothing Left 9. Devin Townsend Project - Numbered! 10. Cloudkicker - God Be With Ye 11. YOB - The Great Cessation
igoraki Posted December 2, 2009 Report Posted December 2, 2009 nemojte da se vredjate ali meni je megadeath sranje.to nije metal,to je pop.pravi metal se cuje kao grom i vrlo je agresivan hahaha,mene bas briga sta je pravi metal a sta nije,ali i meni je megadeth krs bend od starta,nikako ne razumem sto se ljudi njima odusevljavaju...no ukusi su razliciti rece djavo i sede u koprive 2
Ајлин Posted December 2, 2009 Report Posted December 2, 2009 1. Mastodon – Crack the Skye 2. Baroness – The Blue Record 3. Anaal Nathrakh - In the Constellation of the Black Widow 4. YOB – The Great Cessation 5. Slough Feg – Ape Uprising 6. Devin Townsend Project – Addicted! 7. Kylesa – Static Tensions 8. Every Time I Die – New Junk Aesthetic 9. Cilice – Deranged Headtrip 10. Kellermensch – Kellermensch Honorable Mention: Cloudkicker – The Map is Not the Territory/Portmanteau EPs napravio sam i mixtape. http://www.megaupload.com/?d=83NV930V Mixtape: 1. Every Time I Die - Roman Holiday 2. Anaal Nathrakh - More of Fire Than Blood 3. Cilice - Mental Breakdown 4. Baroness - A Horse Called Golgotha 5. Slough Feg - Simian Manifesto 6. Kylesa - Running Red 7. Mastodon - Crack the Skye 8. Kellermensch - Nothing Left 9. Devin Townsend Project - Numbered! 10. Cloudkicker - God Be With Ye 11. YOB - The Great Cessation E da, zaboravih da pomenem Baroness, sviđa mi se taj novi album, ulazi ovde.
fiction Posted December 2, 2009 Report Posted December 2, 2009 1. Mastodon – Crack the Skye 2. Baroness – The Blue Record 3. Giant Squid - The Ichthyologist 4. Kylesa – Static Tensions 5. Devin Townsend Project - Addicted! 6. Devin Townsend Project - Ki 7. YOB - The Great Cessation 8. Isis - Wavering Radiant 9. Pelican - What We All Come to Need 10. OSI - Blood
Теша Тешановић Posted December 2, 2009 Report Posted December 2, 2009 hahaha,mene bas briga sta je pravi metal a sta nije,ali i meni je megadeth krs bend od starta,nikako ne razumem sto se ljudi njima odusevljavaju...no ukusi su razliciti rece djavo i sede u koprive ni ja ne razumem sta je interesatno u vezi tog benda,ono smor zivi od muzike,i previse mekano.kao proliv metal 2
Guest HEFEST Posted December 2, 2009 Report Posted December 2, 2009 (edited) Teso ne kaki. Ova godina mi je jedna od najgorih od kada slusam metal. Ja bi rekao Grave Digger - Ballads Of A Hangman isto kao Prince. Drugi album ako bas moram da navedem je Steel Panther - Feel the Steel. Dobri su mi i Megadeth i Artillery. Inace najbolji album ove godine koji sam cuo je album Fair Warning-a - AURA!!! Nije bas metal, ali lici. Edited December 2, 2009 by HEFEST
Јарослав Posted December 2, 2009 Report Posted December 2, 2009 шта је по теби Метал Хефесте, ја не знам, али баљезгаш. ова година је препуна феноменалних албума.
Guest HEFEST Posted December 2, 2009 Report Posted December 2, 2009 (edited) Sta je po tebi bas onako dobro? Ja sam rekao moje misljenje na osnovu x albuma koje sam preslusao. Nemoj samo da mi predlazes neke Nu metal bendove. 2008. mi je bila bas onako dobra. Od 2010. ocekujem da bude mnogo dobra zbog raznih najava nekih bendova i povratka nekih kultnih imena. Zaboravio sam da pomenem Lars Eric Mattsson - Dream Child je bio najvece otkrovenje za mene i to vam govori koliko sam po mom misljenju dobrih albuma cuo. Edited December 2, 2009 by HEFEST
Talvi Posted December 2, 2009 Report Posted December 2, 2009 ова година је препуна феноменалних албума. http://www.youtube.com/watch?v=tD9O5UVw9u0 4 2
Теша Тешановић Posted December 2, 2009 Report Posted December 2, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=LKxBqTnn6zs 2 1
Јарослав Posted December 2, 2009 Report Posted December 2, 2009 Sta je po tebi bas onako dobro? Ja sam rekao moje misljenje na osnovu x albuma koje sam preslusao. Nemoj samo da mi predlazes neke Nu metal bendove. 2008. mi je bila bas onako dobra. Od 2010. ocekujem da bude mnogo dobra zbog raznih najava nekih bendova i povratka nekih kultnih imena. Zaboravio sam da pomenem Lars Eric Mattsson - Dream Child je bio najvece otkrovenje za mene i to vam govori koliko sam po mom misljenju dobrih albuma cuo. имаш на Трешу тему коју сам отворио о најбољим албумима ове године. што се тога тиче, бар 10 албума могу да издвојим за које се не зна који је бољи. плус, треба додати и Suffocation, Pestilence, Dark Funeral, Immortal, Nargaroth, Absu, Funeral Mist... неки моји предлози. и нешто што се сврстава под Метал. Хеви сцену нисам пратио нешто посебно ове године. а за те НУ и Глем педере можеш само ти бити задужен.
AstralliS Posted December 2, 2009 Report Posted December 2, 2009 1. The Tangent - Down and Out in Paris and London 2. Miosis - Albedo Adaptation 3. Cobalt - Gin 4. Porcupine Tree - The Incident 5. Mastodon - Crack the Skye 6. Hypocrisy - A Taste of Extreme Divinity 7. Riverside - Anno Domini High Definition 8. The Decemberists - The Hazards of Love 9. Indukti - Idmen 10. Devin Townsend Project - Ki Šarenolika lista, s namerom, nisam hteo da pravim listu sa 10 progressive rock albuma, samo zbog elektičnosti Mixtape - nekom drugom prilikom.
Recommended Posts