Morphy Posted March 7, 2008 Report Share Posted March 7, 2008 Ja sam gledao,ne da je bruka!Sta je covek sve radio ne bili progurao bend nesto dalje...Zaista odlican dokumentarac. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoI Posted March 7, 2008 Report Share Posted March 7, 2008 jel ima taj dokumentarac neki naziv da pogledam da nadjem na netu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted March 7, 2008 Report Share Posted March 7, 2008 (edited) Наравно, "Born In The Basement". Мајке ми ми дође жао што није остао с њима, након што их је прогурао. Да је издржао још мало добио би оно што је заслужио. Edited March 7, 2008 by RNA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted March 7, 2008 Report Share Posted March 7, 2008 Обавезно погледајте галерије слика на www.myspace.com/ratskates. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoI Posted March 7, 2008 Report Share Posted March 7, 2008 haha kakav omot hvala. pokusacu da nadjem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted March 7, 2008 Report Share Posted March 7, 2008 Веруј ми, овакав документарац тешко може да разочара. КАд бих само могао некако да се домогнем оних живих снимака из раних дана. Има ту неких песама које су необјављене, а супер звуче. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted March 23, 2008 Report Share Posted March 23, 2008 Ja juche kupih Years za 280 dinara Best buy ever. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoI Posted March 24, 2008 Report Share Posted March 24, 2008 daj ne seri? gdi si pazario? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted March 24, 2008 Report Share Posted March 24, 2008 Mamut Pishe na disku lepo 800 din(ne okruglo, al nebitno, circa), ja na kasu, ovaj kaze "daj mi neki drugi primerak ovog ako ima..", ja dam..i kaze mi da koshta 285, a ja "pa..super", i otishao i dodao josh jedan disc na pazar (How The Gods Kill btw), i svi srecni. ostalo josh circa 2-3 komada istog ako nekog zanima... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoI Posted March 24, 2008 Report Share Posted March 24, 2008 (edited) ozbiljno? 2-3 komada po istoj ceni za 280 din? e bas sam sutra nesto planirao da diem u mamut pa cu pazarim ziv bio i hvala ti Edited March 24, 2008 by WoI Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted March 24, 2008 Report Share Posted March 24, 2008 Haha, pa ne 3 diska za 280, nego svaki koshta toliko ima i under the influence, ne znam dal' i on ovako opastno jeftin.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoI Posted March 24, 2008 Report Share Posted March 24, 2008 pa na to sam i mislio javljam ti sutra kakva je situacija za ostale diskove Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_powerslave_ Posted March 24, 2008 Report Share Posted March 24, 2008 E jbg ja bash pre neki dan bio u Beogradu, i razmishljam dal da svratim do Mamuta... i aj reko necu poshto nisam neshto pri lovi za diskove...nisam ni slutio da je Overkill tako jeftin...shteta, a shto je najgore TYOD mi je omiljeni njihov album uz Horroscope. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted March 24, 2008 Report Share Posted March 24, 2008 Хм, заиста занимљиво да је толико јефтин, пошто му је, последњи пут акд сам био у Мамуту, цена било 700 и нешто динара. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoI Posted March 26, 2008 Report Share Posted March 26, 2008 evo i ja sam pazario juche za 280 din iako pozadi pishe 800. inache nije ni chudo sto kosta toliko kad nisam video gore uradjen booklet u zivotu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted March 26, 2008 Report Share Posted March 26, 2008 То је оригинално издање из 1989, нису га реиздали, а тада су се дискови тако радили. Треба да видиш Roadrunner дискове из тог периода на шта личе. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoI Posted March 26, 2008 Report Share Posted March 26, 2008 da da tek sam sad primetio da je orginalno izdanje. ma ok. vazno je imati taj dragulj u kolekciji. inche ima super limited izdanja nekih drugih bendova, tipa ragov speak of the dead izgleda pakleno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_powerslave_ Posted March 27, 2008 Report Share Posted March 27, 2008 inache nije ni chudo sto kosta toliko kad nisam video gore uradjen booklet u zivotu Sad mi je vec lakshe.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted March 27, 2008 Report Share Posted March 27, 2008 evo i ja sam pazario juche za 280 din iako pozadi pishe 800. inache nije ni chudo sto kosta toliko kad nisam video gore uradjen booklet u zivotu Shta fali bukletu leba ti? Ja imam kilo diska sa ovakvim bukletom..tekstovi, slika, i thanks to i dovidjenja, koj ces vise? То је оригинално издање из 1989, нису га реиздали, а тада су се дискови тако радили. Треба да видиш Roadrunner дискове из тог периода на шта личе. jes je, imam par dotichnih, tipa Doomsday for the deceiver, taj ni lirike nema Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted March 27, 2008 Report Share Posted March 27, 2008 Ниједан Flotsam And Jetsam албум из тог перидоа нема текстове, ни на плочама ни на дисковима. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djuk Posted September 24, 2008 Report Share Posted September 24, 2008 http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermo...wsitemID=105473 kolko li su para trazili kad ni slovenci nisu uspeli da ih plate. ja bi pre gledao ovo nego kreator koji je vec bio, al na zalost, kita. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoI Posted September 24, 2008 Report Share Posted September 24, 2008 boga pitaj. al dok se oni ne dovedu dzabe svi ovi koncerti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djuk Posted September 24, 2008 Report Share Posted September 24, 2008 moze se tako reci, od thrasha je skoro sve sto valja vec bilo, jedino jos overkill nije bio. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sandman Posted September 24, 2008 Report Share Posted September 24, 2008 Pa bilo kad ja nisam bio,mozhe i Kreator opet i Testament opet(iako sam na njemu bio) i Agent Steel. Ovi shto nisu bili,tipa Overkill,Sodom,Heathen i kompanija. Sve mozhe samo da je metal. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted November 19, 2008 Report Share Posted November 19, 2008 Feb. 20 - UK London Carling Islington Academy Feb. 21 - NL Uden De Pul Feb. 22 - NL Enschede Atak Feb. 23 - GER Aschaffenburg Colos Saal Feb. 24 - GER Hamburg Markthalle Feb. 25 - GER Bochum Zeche Feb. 27 - ESP Barcelona Bikini Feb. 28 - ESP Madrid Sala Live Mar. 01 - ESP Alicante Nave 8 Mar. 03 - SWI Pratteln Z7 Mar. 04 - ITA Milano Rolling Stone Mar. 05 - GER Augsburg Spectrum Mar. 06 - CZ Zlin Metalmania Festival Mar. 07 - PL Katovice Metalmania Festival * kukale vam majke sa svecom u ruci, vidi bre ovo.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts