Kai Hansen Posted February 28, 2004 Report Posted February 28, 2004 " Kai-ev Killbox " To bre nije moj disk Nego..odlican album : ) Quote
RNA Posted February 28, 2004 Report Posted February 28, 2004 Zar Turbo nije heavy ?...Mozda ne mislimo na isti. Nisam siguran za ostale albume, ali ovi koje ja imam ("Kawaleria Szatana" i "Ostatni Wojownik") su čista spidačina. Quote
Kai Hansen Posted March 23, 2004 Report Posted March 23, 2004 Slusao sam skoro TAKING OVER i to mi je ubedljivo najjaci OVERKILL album, a OVERKILL II eh....kakva pesma Od ostalih skoro sam slusao i BLOODLETTING koji je IMHO najslabiji overalbum. Mislim album nije los...ima stvarno dobrih pesama ..I HURRICANE npr..ali uporedjujuci sa ostalima..nista posebno govora iskreno... a takodje hocu da pohvalim album THE YEARS OF DECAY...mislim kada na jednom mestu imate BIRTH OF TENSION, END, YEARS OF DECAY, TIME TO KILL, ELIMINATION, SKULLKRUSHER....pomislite da je bre ovo thrash best of ...silan album maximalno! Ovih dana bi trebalo konacno da preslusam i FEEL THE FIRE, od pesama znam samo ROTTEN i OVERKILL, nadam se da je ostatak albuma mocan kao ove dve pesme! Quote
Dreadful_Glare Posted March 28, 2004 Report Posted March 28, 2004 Pesme sa Coverkilla su stvarno dobro odsvirane , pogotovu Hymn 43 i Tyrant. Quote
vudun Posted March 28, 2004 Report Posted March 28, 2004 Pesme sa Coverkilla su stvarno dobro odsvirane , pogotovu Hymn 43 i Tyrant. Ne voljem ga, to im je najgore izdanje Years Of Decay ---- MAJKA! Quote
RNA Posted April 6, 2004 Report Posted April 6, 2004 Eh, pa nemoj porediti takvo remek-delo kao što je "The Years Of Decay" sa albumom sa obradama. Nije pošteno. Za jedno takvo ostvarenje, "Coverkill" je jedan od najboljih, sa super izborom. Možda su još jedino Powergod napavili bolji izbor na svojim izdanjima, ali su Overkill daleko matoriji od njih da bi sad obrađivali Agent Steel i Stryper. Quote
vudun Posted April 6, 2004 Report Posted April 6, 2004 Danas sam slusao "Necroshine" jedno dva puta Moram istaci da je Overkill mozda i thrash bend sa najbolje produciranim albumima...znaju da potrefe takav zvuk gitare da coveka prosto dirne u srce Inace,pesme mi u pocetku deluju smarajuce , sa neobicnim introima ( Necroshine - song) Ali posle sve dodje na svoje mesto! Quote
Mr.Torture Posted April 6, 2004 Report Posted April 6, 2004 Pocetne pesme smaraju ?! Pre svega mislim na "Necroshine" i "Let Us Prey". Pa ti bre nisi normalan. A inace kasniji Overkill albumi imaju odlicnu produkciju, kao i vecina Annihilatorovih albuma. Quote
Vlaja Buraz Posted April 7, 2004 Report Posted April 7, 2004 Tako je Rajko! A meni je nešto danas 'Nice Day for a Funeral'... Quote
vudun Posted April 8, 2004 Report Posted April 8, 2004 Pocetne pesme smaraju ?! Pre svega mislim na "Necroshine" i "Let Us Prey". Pa ti bre nisi normalan. A inace kasniji Overkill albumi imaju odlicnu produkciju, kao i vecina Annihilatorovih albuma. Daleko od toga da smaraju, samo uvod - recimo kod same pesme "Necroshine" mi je jako dossadan( a traje citavih minut ipo) No,kasnije nastaje prava rokachina... Inache -Blitz Ellsworth je nenadjebiv leek,u totalno drugachijem maniru je otpevao "The Years..." i ovo izdanje, a oba stila mu jako leze. Quote
RNA Posted April 8, 2004 Report Posted April 8, 2004 Naravno da je otpevao u različitom maniru, kad je i muzika skroz drugačija. Mora malo pevanje da se prilagodi muzici. Ipak to nije kategorija za sebe. Celina je bitna. Quote
Mr.Torture Posted April 8, 2004 Report Posted April 8, 2004 Pozdravljam promenu avatara, takodje. Quote
RNA Posted April 8, 2004 Report Posted April 8, 2004 Jebiga, kad su izbrisali stare avatare, pa nisam mogao da upotrebim svoju trejdmark sliku. Moralo je da se nađe nešto novo. Quote
vudun Posted April 9, 2004 Report Posted April 9, 2004 Nego, interesuje me koji zenski vokal se to pojavljuje u pesmi "Revelation" ? E da, jel' provaliste onaj intro od svega pet sekundi u "Stone Cold Jesus", pljunuta Burton-ova "Anesthesia" ! Quote
Vlaja Buraz Posted April 9, 2004 Report Posted April 9, 2004 Vokal je Blitzova sestra Mary, ima je u još jednoj pjesmi... A onaj intro je jedna vrsta odavanja počasti, ovaj je to izjavio. Quote
vudun Posted April 9, 2004 Report Posted April 9, 2004 A jel' dobro izgleda ta Mary ?! ) Sta ga znam mozda imas i neku njenu fotku:) Inace, bas egzotican glasicj Quote
Mr.Torture Posted April 14, 2004 Report Posted April 14, 2004 Jedna stvar me buni. Na metal-archives.com pise da je "Fuck You" pesma kanadskog punk benda D.O.A., a Bobi na "Wrecking Everything" u Dzerziju kaze "This is where Fuck You was born". E sad ne verujem da bi Overkill besramno ukrao pesmu, kao sto ne verujem da bi neko ono bezveze napisao. Quote
Vlaja Buraz Posted April 14, 2004 Report Posted April 14, 2004 Jesi li siguran da se radi o istoj pjesmi, mislim 'Fuck You' je idealno ime za glazbeni uradak... Quote
Kai Hansen Posted April 14, 2004 Report Posted April 14, 2004 lyrics od Overkill-ove verzije nisam nasao, ali sam gledao na jednom sajtu lyrics od DOA verzijem i gledao lyrics uz pesmu ..i nema sumnje , to je ista pesma!...probacu nege da nadjem tz 'original' da bih se poptuno uverio...ali sada sam vec 90% siguran da je ovo obrada Quote
Vlaja Buraz Posted April 14, 2004 Report Posted April 14, 2004 Provjera vremena - koje je godine koja objavljena? Quote
Mr.Torture Posted April 14, 2004 Report Posted April 14, 2004 Overkill - 1988. DOA - 1983. Boga mi... Quote
vudun Posted April 14, 2004 Report Posted April 14, 2004 Stvarno ne vidim sta je tu lose, sto su je maznuli. Quote
Recommended Posts